Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 14
olim spune:
fetelor, nu am avut net, apoi calculatorul, apoi telefonul, apoi alex cu conjunctivita sper sa intram pe normal, iar la munca e inchidere de luna si de an multaaa munca
va pup pe toate s promit sa mai trec
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Atunci spune-i ca sotul meu are 44...anul asta face 45. Mami de Sara (8 dec 2008) _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
Multi inainte! Mie varsta nu mi se pare a fi un impediment. Mai ales la un barbat nu conteaza atat de mult.
Criss si Alex (11.05.2003)
Biancas spune:
Diana./..cam scump biletul ala..de fapt foarte scump as pueta spune. Dar se pare ca toti artistii au preturile lor...si daca mergi la un concert cam tot pe acolo platesti minim.
Oana am vazut poza cu rochita si caruciorul..tare dulce Ana ta .
Olim..sper ca nu m-ai uitat cu lucrarea cu salariile. Te rog mult .
Tania daca nu sunt indiscreta...ai cunoscut acum vreo 6-7 ani un tip care statea (sta) in Spania pe nume Niky? Sunt curioasa pt ca stiu ca vb cu cineva Tania din Reghin(pe net vorbea...mai bine spus mirc). Poate e doar coincidenta numele tau dar imi aduc aminte ca am vazut si ceva poze cu persoana respectiva la vremea aia si.... Frumos nume Tiana ai ales pt fetita ta. Sa imi dai numele tau, data nasterii si DPN sa te trec in lista.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
off.... pe la spital
Multumim de aprociere pt papusica noastra
Criss, apropo de bebe, ai vazut, Aida e din nou
Din pacate pe sotul meu l-am internat azi la infectioase - are un icter puternic, am tot citit pe net azi si-s tare speriata... hepatita nu-mi vine a crede ca are, tare ma tem ca are probleme cu canalul coledoc (parca asa ii zice), sa nu fi facut calculi....
Of, maine abia ii fac analize - l-a internat azi ca arata prea rau, da' analize ii fac maine ma termina oamenii astai
Gata, nu mai spun nimik ca iar ma iau gandurile negre si am voie sa gandesc pozitiv.
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
Oana, sanatate multa sotului tau.
Cat despre Aida, ma bucur mult pentru ea. Chiar ma gandeam ca poate un transplant de celule stem ar fi salvarea Emmei. Sper sa nu vorbesc aiureli.
Criss si Alex (11.05.2003)
lizzy spune:
eu in w-end nu prea intru pe forum. eventual apuc sa citesc, in cel mai bun caz. marc are otita, ianis amigdalita. nimic nou la noi... intr-o buna zi vor trece toate...
carola, ai tai sunt mai bine? speeerrr...
oana, sper sa se recupereze rapid sotul tau. multa sanatate! cine te ajuta cu copiii?
tania, am avut contractii nedureroase de prin luna a 5-a, la ambii copii. jenante, da, un fel de durere simteam, dar nu erau contractii dureroase ca de travaliu. pe amandoi i-am nascut prematur, la 35s, cu cezariana de urgenta. targetul meu, cel putin la a 2-a sarcina, a fost sa ajung la 28 de sapt, moment cand copilul este viabil. stiam ca nu pot duce sarcina la termen. presimteam mai degraba...
TREBUIE sa te odihnesti, sa stai mult la orizontala, sa fii calma si relaxata, pozitiva. mai ales ca ai istoric cu probleme. ai grija de tine si de bebe.
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
anca_27 spune:
Sa vedeti ce-am facut noi in weekend....parinti denaturati , sau din ciclul `Asa da si asa nu`.
Sambata. Alaptam si l-am rugat pe I. sa-i taie unghiile zibelinei, la manutza care-o tot zburatacea prin aer. Buuun, o unghie a reusit, chiar doua, vine degetul mijlociu...ii spun `vezi ia si coltul ca cu colturile ramase ale unghiilor se zgarie`, prinde el degetelul si ia coltul eu am vazut ceva alb ramanand pe forfecuta `vai, i-ai taiat pielea`, el, `da, de unde` si da sa continue...In sec urmatoare a sarit ca ars in picioare, la 2 m, prinzandu-se cu mainile de cap, ma uit la manutza, toata era sange , ma ia cu transpiratii, el prin casa disperat, zibe sugea n-avea nici o treaba... Ma gandesc `tb sa fiu calma`, ii spun sa mearga dincolo, pe masa e o punga cu pansamente...el se duce in bucatarie , il strig iar calma pe cat puteam, `iubire, dincolo, adica in camera cealalta`, ii spun sa scoata o fasa sterila, el vrea sa aduca spirtul. Eu nu, fara spirt ca e rana deschisa, el ma asculta - ieri preferam sa n-o fi facut - iau fasa sterila, sterg cu ser fiziologic, coltul de langa unghie al degetelului dus , strang degetelul sa presez pe rana sa se opreasca sangerarea, si nimic. Incepe sa ma bata gandul ca are copila ceva cu coagularea...eram in sange amandoi, schimb fasa, presez din nou, parca nu mai curge asa puternic, pun pansament cu rivanol pe degetelul ei micut....zibe suge in continuare. Spre seara i-am dat jos pansamentul si i-am uns degetelul cu crema de galbenele.
Duminica dimineata. Sa vad ce face degetelul. Varful rosu. Mi-am bagat mana in par, si la propriu, am inceput sa trag de el de disperare. Ma durea pielea capului si mi-am dat seama ca cu o zi inainte in toata `calmitatea` mea, sa nu vada sotul ca si eu sunt disperata, am facut la fel....si ma mai mir ca-mi cade parul... Deja ma vedeam cu ea la medic, explicandu-i ce si cum, antibiotice, operatii...ma gandeam si la alti bebei, cu probleme fte grave...daca eu pt atata fac pe mine ce-or fi simtind parintii lor . Soatza `vezi, ar fi trebuit ieri s-o dam cu spirt`, eu pe undeva il aprobam, dar...`pune-ti tu spirt pe rana deschisa, pare mica dar raportata la marimea ei e destul de mare`, deja aruncam unul in altul cu cuvintele , mi-am dat seama ca sunt proasta si ma ancorez de-un `daca` si de trecut, `haide iubire sa-i dam cu tetraciclina unguent, si cu galbenele, alternam, si daca maine nu e ok, mergem la medic`...
Azi. Inspectie la degetzel. Totul in regula. Parinti stresati rasufla usurati.
Tot azi, pe lista: mers cumparat forfecutza cu varf bont! Cand vine vb de cumparaturi pt zibe ma intreb tot timpul daca asta sau cealalta imi foloseste cu adevarat sau e doar un moft....forfecuta asta o vedeam pana acu ca pe-un moft, acu s-au schimbat lucrurile, daca vrem sa nu mai facem experimente sangeroase pe zibe, trebuie s-o achizitionam, si uite cum devine moftul... necesitate.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
anca_27 spune:
Mi-am dat seama ca deja avem istoric cu zibe....conjunctivita...acum asta Doamne pazeste-ne de altele mai grave!
Oana, i-au facut in sfarsit analizele? Cum e? Cum esti? Insanatosire grabnica!
Diana, Tania, cand va citesc pe voi imi dau seama ce norocoasa am fost, sarcina mea a fost de vis. O mica sangerare undeva prin sapt 10, atunci am fost speriata calumea ca o pierd, apoi nimic, usoare junghiuri, intepaturi, uneori mici contarctii, bagam no-spa si mergeam mai departe, si-am ajuns la 37-38s sa ma plang pe-aici ca nu mai pot, ca vreau sa nasc, si voi imi spuneati c-o sa vina, sa profit sa ma odihnesc cat pot, acum stiu ce-ati vrut sa spuneti, si la 38s si ceva, iaca si zibe...
Tania, la cat mai multe sapt, cel putin cat ale mele, odihna multa cum spune si Diana, muzica linistitoare, familie iubitoare si ganduri cu mult soare! (azi mi-s poeta)
Bia, mai poti cu examenele?
Ce veste buna cu Aida, intradevar, Cineva acolo sus ne iubeste pe fiecare in parte.
Pusici muresencelor si-o saptamana nemaipomenita!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
OanaRusu spune:
I-a facut azi analize.... insa dna doctor n-a avut timp sa vina sa-i spuna ceva.... absolut nimik... a fost ff ocupata.... , jale, eu nu pot intelege oameni de-astia. Asta e.
Diana, cu copii ma ajuta socrii cat pot - insa e destul de greu noaptea - noaptea trecuta a fost cam scurta, sa vedem asta.
La 4.50 Ana a facut kk - am spalat-o frumusel (a facut k lumea, asa cum face ea...) si cand am atipit amandoua, a inceput sa planga de numa' Paul dupa tata.... s-a trezit de-a binelea, Ana la fel. Apoi au atipit pe rand - si plagea cel treaz (amandoi cu mine in pat, unul in stanga, unul in dreapta, cand era Ana in mijloc se tot jucau impreuna) asa ca la 6 Paul mi-a cerut hotarat lapte. I-am incalzit (ei doi se hlizeau unul la altul... eu eram muci de somn) si i-am dat. Ana a adormit bine de tot, el a atipit - eu am cazut ca rapusa. M-a trezit Paul dupa o ora, Ana a dormit mai mult.
Nu vreau sa-l trimit la bunici prea mult peste zi pentru ca azi mi-a spus ca Ana are mama si el are tata - el n-are mama asa ca nu-l mai las asa mult cum il lasam, mai ales ca al meu sot e in spital si habar n-am cat o sa-l tina.
Sper sa-mi ajute DD sa fac fata
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor