Muresence......la apel!!!!!!! ( 14 )
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
tania, ati ales un nume f frumos pt bebelina. daca nu sunt indiscreta, in caz ca-i creste puzti cum se va numi?
cum te simti, misca bine? ceva disconfort?
anca, multumesc. chiar tre sa pun si eu bazarul la semnatura, tot uit desi e deja 1 luna de cand il urmaresc constant
biletul a fot 60 lei, cam mult mi s-a parut, dar dupa... nu mi-a mai parut rau deloc
bine ca ai terminat cu examenele, felicitari...
la emma si aida ma gandesc/citesc zilnic
olim?? totul ok?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Criss75 spune:
Chiar asa, ce-o fi cu Olim, ca n-a mai dat niciun semn de viata.
Criss si Alex (11.05.2003)
iubita_tiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 tania, ati ales un nume f frumos pt bebelina. daca nu sunt indiscreta, in caz ca-i creste puzti cum se va numi? cum te simti, misca bine? ceva disconfort? anca, multumesc. chiar tre sa pun si eu bazarul la semnatura, tot uit desi e deja 1 luna de cand il urmaresc constant biletul a fot 60 lei, cam mult mi s-a parut, dar dupa... nu mi-a mai parut rau deloc bine ca ai terminat cu examenele, felicitari... la emma si aida ma gandesc/citesc zilnic olim?? totul ok? Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari |
BUNA, nu ma simt foarte bine...am dureri.....ziua, si seara se intareste burtica.....dr zice sa ma odihnesc mai mult, acuma nu stiu care o fi cauza,mi-a zis ca la22 si la 28-30 sapt e rascruce de drumuri in sarcina, de la 22 bebelusul incepe sa se dezvolte mai bine si utrul e fragil, si la 28-30 cand se intoarce cu capul in jos, iarasi e uterul predispus la probleme.....
eu sper sa ajung macar in mai...sa treaca inca 3 luni macar...
21+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
OanaRusu spune:
Tania, cu odihna are dreptate medicul sa te odihnesti cat poti, sa te relaxezi. Am avut sangerare in ambele sarcini si am vazut ce mult conteaza sa ai grija de tine asa ca zambeste ca asta e primul pas in relaxare .
Anca, foarte de acord cu tine copii invata ce traiesc, cat am fost profesoara tot am incercat sa lamuresc parintii sa-si iubeasca copii pe care ii au, nu sa viseze la ideal (mare prostie, anyway, ca noi nu suntem perfecti e ok, da' copilul musai sa fie ) super ca ai scapat de examene.
muresencele - groaznic mai merge forum de o vreme incoace, si cu timpul e limitat.... abia reusesc sa citesc....
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Am reusit o poza pt sufletelul fetitei care am fost de muuult- Ana in caruciorul meu de papusi.
Cat am mai purtat eu papusile mele sperand sa am candva o papusa "adevarata"
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
Criss75 spune:
Oana, ce papusa dulce ai acolo in carucior! O papusa adevarata. Sa-ti traiasca.
Criss75 spune:
Ieri ne plimbam pe alee in parc si era un soare atat de frumos. La un moment dat Alex imi zice: "mami, vine primavara?", zic, da, mai e o luna de iarna apoi vine primavara.
"Yes". "Inseamna ca o sa ina inapoi si pasarile calatoare".
eu stiam deja unde bate. Ca e atat de dulce si mereu o ia pe ocolite.
"Mami, poate o sa gasim si noi un samburel din care sa creasca un bebelus. Da' unde se gasesc sambureii astia?"
Eu am tot intors-o, da' nu era chip. Ca parcul era plin cu "samburei", si lui ii curgeau ochii dupa carucioare, dupa pticii care abia invatau sa mearga.
anca_27 spune:
citat din mesajul lui Criss75 Ieri ne plimbam pe alee in parc si era un soare atat de frumos. La un moment dat Alex imi zice: "mami, vine primavara?", zic, da, mai e o luna de iarna apoi vine primavara. "Yes". "Inseamna ca o sa ina inapoi si pasarile calatoare". eu stiam deja unde bate. Ca e atat de dulce si mereu o ia pe ocolite. "Mami, poate o sa gasim si noi un samburel din care sa creasca un bebelus. Da' unde se gasesc sambureii astia?" Eu am tot intors-o, da' nu era chip. Ca parcul era plin cu "samburei", si lui ii curgeau ochii dupa carucioare, dupa pticii care abia invatau sa mearga. Criss si Alex (11.05.2003) |
Si mai stai pe ganduri?
Pup papusa dulce a Oanei!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Si mai stai pe ganduri? Pup papusa dulce a Oanei! Mami de Sara (8 dec 2008) _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
Sotul meu e de parere ca la cei 40 de ani pe care-i implineste anul acesta ar trebui sa fie bunic.
anca_27 spune:
citat din mesajul lui Criss75 Sotul meu e de parere ca la cei 40 de ani pe care-i implineste anul acesta ar trebui sa fie bunic. Criss si Alex (11.05.2003) |
Atunci spune-i ca sotul meu are 44...anul asta face 45.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire