Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
piolica spune:
musette, tinem pumnii strinsi sa se faca Lucas bine. pupici
Mamica fericita de bebelina Elsa
luminita2008 spune:
Salutare, fetele!
Felicic76, si noi semanam cu Base, mai ales Edi! . Nici eu nu ma iau dupa babisme, dar ma amuza tare... eu le spun la ai mei 'goange', printre altele...
Codruta27, nu-ti fa griji daca mananca mai putin, au si bebeii perioadele lor, ca si noi, adultii. Si ei mei de vreo saptamana papa mai putin, in medie cam 80-90 ml/masa (ei papau chiar si 150 ml/masa). Doar daca nu iau in greutate sau daca perioada asta dureaza prea mult, atunci sa-ti pui semne de intrebare.
gaia.nevia, asa am patit-o si noi, toti patru... acum suntem mai bine, mai avem doar ceva mucisori, dar tot stau cu ochii pe ei ca pe butelie, sa nu se innece.... Eu le-am dat panadol sirop, pentru a preveni febra si cam atat. Si aspirat la greu. Sanatate multa!
Babytza
Claudinna - ai un Razvanel superb, m-am topit cand am vazut cum rade!! Ai mei inca nu rad asa, cu zgomot, dar deh, noi suntem mai mititei... pe Razvanel scump.
Referitor la unghiute, si noi trebuie sa le taiem cam la 3-4 zile, altfel e urat... si vai de mine daca imi scapa vreun coltisor, in cateva minute sunt insemnati pe fata...
Noi de vreo 2 zile am descoperit manutele si cat de bine e sa le bagam in gurita.... nu stiu ce e mai rau: suzeta sau degetul/pumnul...
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
luminita2008 spune:
Mussette, multa, multa sanatate, ma gandesc la voi, tin pumnii sa fie bine!
Baby_boy, vazut poze, frumoase foc!
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal
tzitziri spune:
Musette, imi pare rau ca sunt probleme....ca sa te linistesti te poti duce la camera de garda a unui spital de copii...desi cam bantuie virozele si sunt multi copii cu problema asta.
Eu stiu ca cel mai mare pericol in caz de diaree e deshidratarea si pentru asta trebuie intervenit imediat.Ti-am spus ca atunci cand Davidut a avut vreo 6-8 scaune in 2 ore, l-am luat de la maternitate la pranz cu 3460gr si la internare peste cateva ore avea 3250.Deci scazuse mult prea mult si se si deshidratase.
Dar face kaki des?
Sau consistenta te supara?
Mamica implinita de David (17.09.2008)
preety spune:
babytza noi putem downloada filmuletul cu bebei?
se incarca greu si se vede neclar si as vrea sa-l vad si eu mai bine...
anca81 spune:
Am venit si noi de afara. M-am incumetat si am scos-o putin pe Carla la plimbare dar e friiiiig rau, -8 grade. Doar 40 de minute am rezistat.
Piolica, am citit si eu postarile din blog-ul tau, mi-a placut mult cum l-ai anuntat pe tatic de minunea din burtica
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
LUCUTTA spune:
Puiul meu a inceput sa saliveze si uneori se mai ineaca cu saliva si a descoperit si el manutele.
Nu stiu cum de nu doarme ziua,nu are somn decat asa in reprize de 20 de min.si asta numai in bouncer ca in pat nici vorba,iar daca il iau sa-l pun in pat se trezeste.
Spuneti-mi si bbi vostri mai tresar dupa ce atipesc?
Eu cred ca am racit putin ca sunt ragusita si tusesc putin.Mi-e frica sa nu-i dau si lui.
iepurila spune:
salutari de la targul iesilor.
iar n-m apucat de mult sa intru sa scriu. de citit am mai citit.
va pup pe toate si va doresc sarbatori linistite si sanatate maxima.
musette si sper sa nu fie nimic grav cu puiul tau.
babytza, superb clipul. superbi toti boboceii nostri.
oboseala... si la mine maxima. ma doare spatele, ma dor genunchii.
pitica mea a fost tare cuminte dar de vreo 2 zile e iar agitata. nu prea mai doarme in timpul zilei. seara adormim pana in ora 22.00 si ne trezim dimineata intre 5.00 si 6.00.
oare sa inceapa puseul de crestere de la 3 luni mai devreme? inca nu cere mai mult laptic (bea 130 ml plus desert de la mami- de fapt aperitiv de la mami). dar e mofturoasa, ii este somn si pana adoarme plange mult.
va pup pe toate si pe puiutii vostri
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Piolica, am citit si eu postarile din blog-ul tau, mi-a placut mult cum l-ai anuntat pe tatic de minunea din burtica Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
am vazut ca tu ai aflat cu o zi inaintea mea, pe 2 ian. Banuiesc ca a fost minunat! ca la toate fetele de aici.
Mamica fericita de bebelina Elsa
anca81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
am vazut ca tu ai aflat cu o zi inaintea mea, pe 2 ian. Banuiesc ca a fost minunat! ca la toate fetele de aici. Mamica fericita de bebelina Elsa |
A fost ... si este ...
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla