Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Puiul meu a inceput sa saliveze si uneori se mai ineaca cu saliva si a descoperit si el manutele.
Nu stiu cum de nu doarme ziua,nu are somn decat asa in reprize de 20 de min.si asta numai in bouncer ca in pat nici vorba,iar daca il iau sa-l pun in pat se trezeste.
Spuneti-mi si bbi vostri mai tresar dupa ce atipesc?

Eu cred ca am racit putin ca sunt ragusita si tusesc putin.Mi-e frica sa nu-i dau si lui.

elena mea tresare destul de des dupa ce adoarme. si isi ridica amandoua manutele in sus, asa tremurat.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

fetelor cunoasteti un cardiolog bun de copii la polizu????
am oprietena care a nascut azi la euroclinic, bebele are probleme cu inimioara, si le transfera in cursul zilei la polizu.
va rog daca stiti vreun doctor sa ne spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

preety SUNSMILE de la pepenasi a fost internata cu fetita la Polizu pentru probleme similare (parca). Ea iti poate da detalii eventual scrie la subiectul lor si roaga sa iti dea cineva numarul ei de telefon.

Superstitii sau traditii: stiti ca se spune ca un copil e mult mai linistit dupa botez. Eu ii invit pe aia la mine acasa sa vada cum si cat urla Dimitri de la botez incoace. E de nerecunoscut. Ieri a urlat, continuu de la Ikea pana la noi acasa (stau in zona Razoare/Drumul Sarii/Drumul Taberei). El, copilul meu care de la nastere si pana la botez a plans maxim 20 de minute si asta asa adunat cu toate plansetele. Si duminica la fel si azi la fel inainte sa adoarma.

Nausica eu am mancat enorm de sarbatori si trist este ca as manca in continuare fara oprire. Ma tenteaza si dulciurile mai nou, eu care mancam dulce de trei ori pe an. Cu statul in fund eu stiu asa: nu e bine sa ii punem noi sa stea (gen intre perne sau sprijinit sau mai stiu eu ce) e bine sa ii lasam sa se ridice ei singuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

muuh cum ajung la pepenasi??? nu gasesc forumul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131276

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Intri pe clubul scutecelor,apoi pe pepenasi de iulie august 2008.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Lucutta, bebeii mei tresar si acu in somn si se trezesc des. De aproximativ o saptamana, saliveaza... tot cam de o saptamana nu mai dorm ziua decat in mii reprize d 15-20 de minute, asa cum spui tu. 'Ziua' tine de pe la 07.00 pana pe la 23.00 . La fel, rareori dorm ziua in pat, mai mult in bouncer sau in scaunele de masina. Si dorm in contratimp... cand dorme Edi, Robi sigur e treaz si invers... . Am impresia ca se vorbesc......

Asadar, ce spui tu e normal pentru aceasta varsta.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andy

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Lucutta, bebeii mei tresar si acu in somn si se trezesc des. De aproximativ o saptamana, saliveaza... tot cam de o saptamana nu mai dorm ziua decat in mii reprize d 15-20 de minute, asa cum spui tu. 'Ziua' tine de pe la 07.00 pana pe la 23.00 . La fel, rareori dorm ziua in pat, mai mult in bouncer sau in scaunele de masina. Si dorm in contratimp... cand dorme Edi, Robi sigur e treaz si invers... . Am impresia ca se vorbesc......

Asadar, ce spui tu e normal pentru aceasta varsta.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Lumi cand ma gandesc la tine si la faptul ca ai gemeni...uit instantaneu cat de greu imi este cu UNA BUCATA BEBE.Mi se face rusine sa comentez ca nu doarme, sau ca urla non stop.Ma gandeam si inainte la mamicile cu gemeni sau tripleti sau..mai multi, dar acum te am pe tine drept exemplu in capul meu.
Deci viata este minunata!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

gata,rasuflu usurata!
A venit dr la noi sa-l vada pe Luca.Stam cam asa: am suspectat eu bine si ieri a avut diaree,azi deocamdata doar 2 scaune dar apose rau,ca o ciorba.Luca e putin deshidrat dupa episodul diareic de ieri asa ca acum trebuie sa-i dam saruri de rehidratare.Are ceva gen rotavirus dar asteptam analizele de maine ca sa vedem exact.Dr a zis ca e plin spitalul de copii cu diaree si ca am avut mare noroc ca i-am facut rotarixul ca altfel pana acum eram deja la spital...acum nu stiu ce sa zic.....In concluzie e ceva f usor la el si dupa cum se prezinta cu tratamentul pe care ni l-a lasat in cateva zile suntem sanatosi.
multumesc lui Iriss,piolica,luminita,tzitziri,iepurila ca v-ati gandi la noi.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput