Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
De abia astept sa aud declaratia de presa a lu' Boc Poc despre buget.
Deja am o grama de pamperasi pt domniile lor.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink gata,rasuflu usurata! A venit dr la noi sa-l vada pe Luca.Stam cam asa: am suspectat eu bine si ieri a avut diaree,azi deocamdata doar 2 scaune dar apose rau,ca o ciorba.Luca e putin deshidrat dupa episodul diareic de ieri asa ca acum trebuie sa-i dam saruri de rehidratare.Are ceva gen rotavirus dar asteptam analizele de maine ca sa vedem exact.Dr a zis ca e plin spitalul de copii cu diaree si ca am avut mare noroc ca i-am facut rotarixul ca altfel pana acum eram deja la spital...acum nu stiu ce sa zic.....In concluzie e ceva f usor la el si dupa cum se prezinta cu tratamentul pe care ni l-a lasat in cateva zile suntem sanatosi. multumesc lui Iriss,piolica,luminita,tzitziri,iepurila ca v-ati gandi la noi. Minunea a venit! de Luca Nicolae |
Musette ma bucur ca nu e nimic mai grav
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
Musette, ma bucur ca va faceti bine repede
Plafon:trei salarii medii.Si ramane 85%. www.hotnews.ro/stiri-esential-5293980-indemnizatia-pentru-mame-85-din-venituri-dar-nu-mai-mult-3-salarii-medii.htm" target="_blank">Aici
Mamica implinita de David (17.09.2008)
piolica spune:
citat din mesajul lui musettepink gata,rasuflu usurata! A venit dr la noi sa-l vada pe Luca.Stam cam asa: am suspectat eu bine si ieri a avut diaree,azi deocamdata doar 2 scaune dar apose rau,ca o ciorba.Luca e putin deshidrat dupa episodul diareic de ieri asa ca acum trebuie sa-i dam saruri de rehidratare.Are ceva gen rotavirus dar asteptam analizele de maine ca sa vedem exact.Dr a zis ca e plin spitalul de copii cu diaree si ca am avut mare noroc ca i-am facut rotarixul ca altfel pana acum eram deja la spital...acum nu stiu ce sa zic.....In concluzie e ceva f usor la el si dupa cum se prezinta cu tratamentul pe care ni l-a lasat in cateva zile suntem sanatosi. multumesc lui Iriss,piolica,luminita,tzitziri,iepurila ca v-ati gandi la noi. Minunea a venit! de Luca Nicolae |
ma bucur tare ca bebelache nu are nimic grav! mamica grijulie
Mamica fericita de bebelina Elsa
Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui tzitziri Musette, ma bucur ca va faceti bine repede Plafon:trei salarii medii.Si ramane 85%. www.hotnews.ro/stiri-esential-5293980-indemnizatia-pentru-mame-85-din-venituri-dar-nu-mai-mult-3-salarii-medii.htm" target="_blank">Aici Mamica implinita de David (17.09.2008) |
mai bine decat 6 milioane, insa chiar nu inteleg de ce persoanele cu venituri mai mare de 40 mil trebuie sa fie penalizate. Impozitul se plateste pentru tot venitul obtinut... ma rog... pe de o parte imi spun ca in multe tari nu se da nimic pentru cresterea copilului ,insa daca tot au facut o lege puteau sa o lase cum au gandit-o
Oricum ma gandeam ca e putin posibil sa nu existe o plafonare in conditiile in care pentru concediul de maternitate exista o limita de 12 salarii minime pe economie
noi sa fim sanatosi...si sa ne intoarcem la munca repede sa aiba statul ce sa impoziteze
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
khristin spune:
Ho Ho Ho si Merry Christmas belated de la noi care am cam disparut in ceata groasa Anul acesta am primit cel mai frumos cadou
Piolica, ne era dor de tine si de Elsa mai ales….cand o vedem si noi cum a crescut? Noi ii facem baita lui Chris pe la 9-9:30 papa tzitzi si doarme ca un ingeras in patutul lui si are programul asta de cand am venit de la spital cu el. Eu nu vreau sa il culc prea devreme ca se scoala mai devreme noptea sa pape. Nu stiu daca merge la voi programul asta, dar eu zic sa nu o trezesti fortat. Ti-am citit blogul foarte frumos, se pare ca rabdarea a dat roade pana la urma, mi-a placut cum l-ai anuntat pe papa . Pe cand bebe #2 ?
Felicic, brava pt. poza sexoasa care denota o mamica super relaxata . Botezul poti sa-l faci cum iti pofteste inimioara fara sa asculti in stanga si in dreapta.
Babytza, vazut si pozele voastre….foarte bine iti vine noul look, so you stick to it. Cat despre poza, mea culpa n-am apucat sa iti trimit
Kid, ce dolofanica dulce ai tu acolo
Musette, sanatate multa la pui sa rezolvati cat mai repede problemuta.
Bitza, eu alaptez exclusiv si am observat ca in ultima vreme Chris face crize de nervi la un san cum il puneam, pana ce mi-am dat seama ca nu-i mai convine baiatului pozitia, asa ca i-am schimbat-o….nu e musai sa nu mai fie lapte, incearca o alta pozitie cu rabdare inainte de a-i da formula.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Nausica spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Spuneti-mi si bbi vostri mai tresar dupa ce atipesc? |
Da, Ania tresare foarte spectaculos citeodata, cind adoarme. Isi ridica si minutzele si, de multe ori, ramine cu ele in sus.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
preety spune:
si bebelina mea tresare;u neori ridica brusc bratele si face ochii mari de parca e speriata. Tre s-o mangai ca s-o linistesc.
am scris la pepenasi si sper sa aflu ceva. multumesc fetelor.
Mamica fericita de Sorina Gabriela