Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Anca ti-am trimis PM!
HELP! Azi am cumparat o cutie de lapte prafSper sa n-o desfac, dar...s-o am, just in case
De vreo 2 seri, dupa baita, Lucas nu se mai satura, e agitat, trage din tzitzi si dupa cateva guri nu mai iese laptic cu toate ca inainte de baita mananca.Plus ca se trezeste la 12-1 noaptea flamand(inainte se trezea la 3-4) si mananca din 2 in 2 ore...O FI PUSEU??? SAU NU SE MAI SATURA??? SA-I DAU LAPTE PRAF??? SAU SUC DE FRUCTE, CEREALE???
Am vazut si eu poze....cu Felicic cea sexy si Falkone care-i seamana leit!...cu noul look alBabytzei , Claudinnei...cu micul crestin de Baby boy...cu frumosul Luca impodobit...si filmuletul cu Razvanel razacios!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, ti-am raspuns

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

'neata si de la noi, mai pe la prinz asa, ca Elsa doarme la greu dimineata. Stiti vreun remediu la asta? Nu ca mi-ar placea sa se scoale cu noaptea in cap, ci as vrea sa se culce si ea mai devreme. Elsa se culca dupa 12 noaptea, ne-a timpit. Ii facem baita devreme, incercam sa o culcam, nu vrea, ne ride in nas... dar si cind adoarme nu se mai trezeste vreo 10-11 ore. M-am gindit sa o trezesc mai devreme de dimineata, asa fortat, si poate o sa mearga. Credeti ca am vreo sansa?

babytza, laura, nocom

se apropie Anul Nou, ziua de 3 ianuarie cind am aflat ca sint gravida... aici scriam cum a inceput totul: http://houlierbudapest.blogspot.com/search/label/povestea%20noastra

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Am reusit cu greu sa o culc pe Alexia...e tare agitata.

Musette tin pumnii sa fie bine,poate ca e totusi de la dintisori..si tu parca facusesi si rotarix,nuu?HAi ca va fi bine.

Nocom ti-am mai spus ca esti o curajoasa??BB 3 ??Felicitari mamico...si felicitari cumnatei

Claudinna am reusit sa vad si eu minunatia de baietel

paula iti trimit PM.

LE:Paula activeaza optiunea de PM ca altfel nu pot

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

am reactivat (teoretic le activasem azi dimineata dar cred ca ceva nu a mers bine)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

buna fetele!

gaia multa sanatate ptr tine si cei mici . si eu sunt racita si am fost nevoita sa iau fervex ca altfel nu trece, plus frectii ptr spatte ca sunt anchilozata rau

fce pe unde esti?

ref la problema cu lapte de san amestecat cu lapte praf... laptele dde san nu tine loc de apa... ca daca da, nu ar mai fi nevoie de lapte praf ptr ca laptele de san ar fi suficient sa hranesc pitica, ceea ce nu e cazul ... Deci... ptr ca pitica fie adoarme la san si nu scoate lapticul, fie e agitata si nu are rabdare, solutia ptr mine a fost sa mulg cat laptic am si sa-l amestec cu formula... de obicei ii fac mai putin decat mananca ea de obicei ca sa fiu sigura ca papa tot lapticul de la san, si daca mai cere ii dau separat formula simpla. Stiu ca e complicat, dar e o solutie ca sa pape si putinul pe care il am eu Si asa il mentin si eu cat oi putea, ptr ca ma incapatanez sa nu renunt...

Felicitare Sorina Gabriela

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Carusel Sorina Gabriela

Jucarii_Loc joaca Sorina Gabriela

Mergi la inceput

piolicala mine de o sapt o spal la 8.30 dar nu adoarme efectiv decat la 12 noaptea. Pana at motaie, mananca, rade, plange etc...
dim se trezeste pe la 8, papa san (ca e sg masa cand se satura de la mine) si adoarme iar (aproape instantaneu) pana la 11. Apoi toata ziua ne jucam, motaim, mancam, ne plimbam, mai plangem etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

piolicala mine de o sapt o spal la 8.30 dar nu adoarme efectiv decat la 12 noaptea. Pana at motaie, mananca, rade, plange etc...
dim se trezeste pe la 8, papa san (ca e sg masa cand se satura de la mine) si adoarme iar (aproape instantaneu) pana la 11. Apoi toata ziua ne jucam, motaim, mancam, ne plimbam, mai plangem etc.

si nu vrei sa o culci mai devreme?

Mergi la inceput

ba da, dar nu reusesc... oricum e bine ca acum doarme noaptea, ca inainte eram zombiiiiiiiiiiiiiii
deci programul asta intr-un final e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica emotionant...ce frumos l-ai anuntat pe tati...Alexia e la fel ,de abia pe la 11-12 adoarme in zilele bune,in rest dupa 12,da ea e matinala la 8 e sus

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

preety, laura, pai atunci pot sa stau linistita. a mea doarme dusa pina la 10.30-11 de dimineata, asa ca m-am scos. insa mi-ar plaxea sa se culce pe la 10 seara si sa se trezeasca pe la 8 de dimi, dar vad ca nu se prea poate.

laura, merci era primul test din viata mea, ca pina atunci nu reusisem niciodata sa fac vreunul ca ma invadau rushii. Si acum am testul in dosarul meu de sarcina... a fost de-a dreptul magic, nu stiu daca se poate descrie acea emotie in cuvinte.

Mergi la inceput