Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
anca81 spune:
Musette, da-i putin ceai de menta si un supozitor cu paracetamol.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
musettepink spune:
Andy,da am facut si rotarix si acum la analiza am cerut sa faca test si pt rotavirus.Coprocitograma si rotavirus sunt gata maine.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Musette, da-i putin ceai de menta si un supozitor cu paracetamol. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Paracetamol i-am dat deja si o sa incerc si cu ceai ,oricum daca mai face asa apos il duc la spital ca nu am stare.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
claudinna spune:
citat din mesajul lui Nocom HO, HO, HO Buna ziua si de la noi!!! Cepuiuti veseli avem pe aici.... Claudinna Razvanel e suuuuper!!!!! Abia astept sa inceapa si Daria sa rada in hohote!!!! iti umplu sufletul de bucurie!!! Apropos, ziceai tu acum cateva saptamani cred ca iei niste vitamine care ajuta la stoparea caderii parului. Cum se numeau, ca am uitat!!! Se pot lua daca alaptz??/ Multumesc Edi tu si in clip te tii dupa noi asa-i?? Ne bucuram ca ne estu aproape!! Si eu am predat stafeta pt odiseea de sept-oct 2009!!!! Cumnata mea a aflat azi ca e insarcinata!!!! Sper ca la anul pe vremea asta sa mi-o dea iarasi mie, pt bebe 3!!! Va pup si sper sa aveti cele mai frumoase sarbatori ever!!!! PIOLICA bine ai revenit!!! mi-era dor de tine... MONI tin pumnii sa fie cu noroc!!! Doamne ajuta!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
supradyne se numesc...tablete efervescente
nu stiu daca se iau daca alaptezi, dar nu vad de ce...sunt vitamine
parca nu mai cade asha, dar m-am si tuns...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Buna dimineata si de la noi!
De fapt de la mine ca Edi doarme bustean de vreo 15 min.
Am avut o noapte luuuunnggaaaaa culcat la 11 trezit la 7:30 dar nu stiu de ce nu m-am odihnit deloc. Sunt super obosita
Am luat si eu dela voi starea asta "blegoasa" pana acum cand vorbeati de vlaguiala eu ma simteam super fresh :))
Claudinna super tare Razvanel! Si Edi rade de mama focului dar niciodata n-am camera prin apropiere sa-l filmez. Pana o caut eu....
citat din mesajul lui Nocom HO, HO, HO Edi tu si in clip te tii dupa noi asa-i?? Ne bucuram ca ne estu aproape!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
Pai normal ce credeai?
Te-ai uitat la pozele noastre? Sa vezi cum visam noi la Dariutza?
Habar n-ai ce dragoste nutrim pentru ea
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
claudinna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_ Buna dimineata si de la noi! De fapt de la mine ca Edi doarme bustean de vreo 15 min. Am avut o noapte luuuunnggaaaaa culcat la 11 trezit la 7:30 dar nu stiu de ce nu m-am odihnit deloc. Sunt super obosita Am luat si eu dela voi starea asta "blegoasa" pana acum cand vorbeati de vlaguiala eu ma simteam super fresh :)) Claudinna super tare Razvanel! Si Edi rade de mama focului dar niciodata n-am camera prin apropiere sa-l filmez. Pana o caut eu....
Pai normal ce credeai? Te-ai uitat la pozele noastre? Sa vezi cum visam noi la Dariutza? Habar n-ai ce dragoste nutrim pentru ea Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Filmulete cu bebe Edi M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
si eu ce m-am bucurat ca era cumnata acolo si a apucat sa-l filmeze, ca altfel...
vroiam sa-l vada si prietenii nostri de departe
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Musette sper din tot sufletul sa nu ajungi cu el la spital
Alinaaaa pe unde esti?
Laureta ne mai vizitezi anu asta?
Ramo n-ai mai dat nici un semn ..sper ca esti k
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
felicic: superstitii zici,,,eu nu prea am tinut cont de babisme,,,singura chestie e ca nu i-am zis pe nume pana la botez ca pentru mine chiar este f importanta taina sfanta a botezului...si prin urmare de aici vine si ''bimbirica'',,,care ne place si ii mai spunem si acum
o mai crizam eu pe mama ca nu ascultam dar s-a calmat repede
gaia:asa suntem noi de la craciun dar acum suntem mai binisor,,,multa sanatate va doresc,,,si batista bebelusului sa traiasca ca e o inventie minunata
babytza:multuim de cafeluta,,,am mare nevoie ca andrei iar si-a introdus masa de noapte de dim din 3 in 3 ore sunt zomnbi,,,valentina a venit acasa?
Baby_boy :vazut poze,,,sunteti niste frumusei,,,si ce nasica tanara aveti,,,
Revelionul si noi il vom petrece in 3 si cu bunicii,,,sunt sigura ca va fi cel mai minunat rev din viata noastra,,,
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
iriss_04 spune:
mussette';calmeaza-te pls,,,mai bine mergi la un spital sa vezi ce aveti si acolo va face si toate analizele si sa va faceti bine cat mai repede
andu
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui Nocom Si eu am predat stafeta pt odiseea de sept-oct 2009!!!! Cumnata mea a aflat azi ca e insarcinata!!!! Sper ca la anul pe vremea asta sa mi-o dea iarasi mie, pt bebe 3!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
ce curaj ai mamico,,,bravo
eu deja ma gandesc daca sa-l fac sau sa nu pe bb2?
andu