Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas sper sa treaca raceala cat mai repede . Cat despre lapticul praf, eu ii dau Nan si la fel este cam apos lapticul, dar fetele au spus ca este oricum gras lapticul si nu conteaza aspectul. Am vazut si pozicile, foarte frumos si dulcic David si biserica asa primitoare, imi place mult poza unde il tine preotul in brate pe bebe ca pe un trofeu...Sa va traisca micutul crestin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Ziua buna fetelor,

uite ca am intrat si eu putin, cea mica sta cumintica in patutul ei, cea mare se joaca de-a printesele la castel (improvizat din pernele de pe canapea)

In primul rand LA MULTI ANI OTILICA si FUTUREMOTHER !!! Sa fiti sanatoase, implinite, fericite impreuna cu familiile voastre.

In al doilea rand vestea buna este ca fratele meu este BINE !!!!!! SUNT ATAT DE FERICITA CA TRAIESTE SI CA EVOLUTIA LUI ESTE SPRE BINE...

Nu stiu cine a intrebat in cap asta ca nu mai retin despre bubitele de pe fatza....si moro mou a avut si am tratat-o cu tarate si cu unguent de galbenele in felul urmator: am cumparat de la plafar (mi-am facut stoc) tarate mari la punga speciale pt baia bebelusului ..1.8 lei punuta...intr-un saculet confectionat din tifon am fiert taratele in apa, aproximativ 2 L de apa, dupa care am turnat in cadita si am racit cu apa pana la temperatura optima de baie.Am spalat-o si pe fatza fara a folosi sampon, doar apa cu tarate, iar la clatit, nu i-am dat pe fatza.Dupa baita am uns obrazul cu unguent din galbenele. Dimineata deja erau spre trecute, iar acum nu mai are deloc. Are o piele atat de hidratata si de fina de-mi vine sa o mananc. I-am facut si cateva poze si am sa le pun maine dupa amiaza cand imi aduce sotul din bucuresti cablul de descarcat ca l-am uitat acasa (eu sunt la mama in Constanta de cand s-a intamplat cu accidentul). Am facut multe poze de Craciun si nu numai.

eli, ma bucur mult ca ai scapat cat de cat de chinurile alea groaznice. Astept un semnal ceva cand primesti pachetul.
spiridusule, am sa-ti trimit si eu poze dar maine dupa amiaza cand le pot descarca si pe astea din aparat.Sa va traiasca micul crestin! Un adevarat botez cu peripetii.
diana, si pt grasunelul tudorelul.
diana, gynie, LA MULTI ANI pt Stefanutii vostri!
babyzapy, nu stiu cu exactitate cat bea moro mou, dar cred ca bate la vreo 900 ml de lapte in 24 de ore. Vreau sa-ti zic ca am zile cand ii dau si la cerere, chiar nu tin cont deloc. De ex daca a baut la ora 8 - 120 ml iar pe la 9.30 o vad ca se maraie si trage mai cu pofta din suzeta ii mai bag 60 ml din care ori ii bea pe tot, ori doar 40 ml, depinde. Sunt zile cand bea si la 3 ore, la 2 ore si sunt zile cand ii dau si din ora in ora (mai rar). In schimb noaptea nu se trezeste decat la 1.30-2.00 bea 120 ml dupa care nu mai bea deloc pana dimineata. Dar daca moro mou este ok,ia in greutate, vioi, kk cat cuprinde, eructeaza, piele hidratata....chiar nu-mi bat capul cat si la cat timp mananca.

Am admirat toate pozele cu bebelusii cu cadourile cu voi. Sunteti tare frumoase cu toatele, iar bebeii craciuneii ......n-am cuvinte!!

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

malinas, sa va traiasca micul crestin !
babyzapy, eu ii dau Milumil 1, asta este gros, consistent. Fetita cea mare a crescut cu lapte praf Nan, si chiar nu am avut probleme cu ea.Intr-adevar laptele Nan e mai apos, dar nicidecum ca nu ar fi consistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie am intrat in posesia pompei te rog sa imi spui ce mai trebuie la pompa pt a o face sa mearga...cred ca un biberon de la nuk si mai ce...pt ca am inteles ca mai trebuyie si nush ce membrana? este asa ceva? ce poti sa imi spui...

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Brie ce de vesi bune! ma bucur tare mult ca este bine fratele tau . Sa-l ajute Doamne Doamne sa-si revina complet cat de curand si multa sanatate tuturor. Multumim ca ne-ai zis cum faci pt bubitele lui bebe, vreau sa incerc si eu sa vad rezultatele. Al meu nu are bubite, dar e iritat de vreo saptma in barbita de la suzeta si vad ca nu-i mai trece. Cu lapticul m-am stresat numai acum fiindca l-am schimbatsi ma gandeam ca poate nu se satura cu asta, dar cum gata m-am linistit. Multi pupici si inca o data iti zic ca ma bucur nesps ca e mai bine fratele tau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

brie vai ce maul ma bucur pt fratele tau sa ii dea Dumnezeu sanatate si pe mai departe si voua sa luptati alaturi de el
iubita vreau sa iti multumesc si pt restul pachetului...zau chiar m-ai emotionat , am ramas fara cuvinte ma gandeam eu cand am primit avizul ca nu are cum sa cantareasca pompa aproape 2 kg ...iti multumesc din suflet inca odata sa iti dea Dumnezu numai bucuri pt ca ai un suflet asa bun
Mirtha e valabil si pt tine a si da un semn de viata nah unde esti??? scot biciul

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brie
.
diana, gynie, LA MULTI ANI pt Stefanutii vostri!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Malinas sa va traiasca micul crestin!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

eli, bine ca a ajuns in sfarsit! cam tarziu dar tot e bine. Nu trebuie biberon special de NUK, poti folosi de la orice firma. Se infileteaza orice biberon. Chestia aia alba care se ataseaza este utila numai in situatia in care ai un biberon (model NUK) cu gura mai mare. Daca bibele are gura mai mare atunci nu mai poti folosi pompa decat cu chestia aia alba. Pricepusi??
Acusa, bagi pompa in priza, infiletezi un bibe pe pompa aia transparenta, bagi aparatul alb cu rosu pe pompa (tre sa apesi mai tare pe ea). Pozitia corecta este cu butonul pe care scrie "push" in exterior sa poti apasa pe el ca sa eliberezi tzitzi de vacuum.
Uffffffff cred ca nu ai inteles nimic din ce am explicat , nu prea sunt buna de profa'.

Ia sa vedem, merge?? Anunta-ma.

Mergi la inceput

Fetelor bb al meu nu vrea sa manance. Azi a mancat doar 100 ml de lapte. Lipsa poftei de mancare poate sa fie din cauza vaccinului facut aseara? el asa e vioi, gangureste, dar nu mananca.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput