Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

malinas felicitari pt micul crestin! ...chiar ca gara acolo la tine.. am, vazut poZICI FF FRUMOASE TOT CEA CU POPA IMI PLACE
CE ZICETI DE ZAMBETELUL NOSTRU? VA PLACE?
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

lauramiron, exact ca tine fac si eu. Intai ii dau tzitzi si apoi biberonul.Eu ii dau Humana 1, tu ce ii dai ?

spiridusul, super tare povestea cu botezul.Eu nu am poze cu burtica ...calculatorul pe care erau salvate este stricat si nu am cum sa le recuperez, deocamdata.

Otilia, Futuremother, La multi Ani, sanatate, fericire si numai bucurii.

babyzapi, brie, ginye55, saru’mana .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Brie priceput astept sa vina sotul cu bibe nuk sa il sterilizez si apoi execut manevra.....sper sa iasa ceva te anunt ce si cum

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Spiridusule, Ale, Eli, Eseea, Lauramiron, Alra, mersic! O sa incerc cu Duphalac, supozitoare cu glicerina am folosit, merg si ele, o sa mai fac si bai de sezut, tre sa treaca, nimic nu e vesnic.

Malinas, ce super e poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2376787300104281140feRveu, sa va traiasca micul crestin!

Otilia, Futuremother, LA MULTI ANI fetelor, si TOT ce vreti, al vostru sa fie! Sanatate multa ca-n rest le faceti pe toate, bebei frumosi si necolicosi!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Eli, sa-ti traiasca bebe balacila zambaret. E tare dulce cu zambetul pana la urechi.

anca_27, multumim de aprecieri .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna fetelor!
Am intrat si noi sa vedem ce mai faceti!
Am pus si noi cateva pozze in contul comun cu ajutorul lui Monicus!
Eli sa iti traiasca BB!
Otilia si Futuremother LA MULTI ANI!
Malinas bravo pt crestinare! Sa fie intr-un ceas bun!
Anca_27 si eu folosesc Duphalac este f bun! Cel putin al mine isi face efectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

O sa incerc sa tin si eu pasul cat pot de mult de acum! ca aflu o gramada de info utile de la voi! Multumecs ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ce zambaret avem! Mi se pare mie sau seamana cu mami?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Imi dati si mie un raspuns lagat de lipsa poftei de mancare? Vaccinul poate fi cauza?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, La multi ani, dragutel, sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata alaturi de familia ta frumoasa !

Brie, ma bucur mult pt. fratele tau! Doamne ajuta ca este bine!

Gynie, da, de la vaccine este, poate sa tina si doua saptamani. Am inteles ca cel anti-polio este problema, de la el scade pofta de mancare. Nu te stresa, o sa recupereze el! Al meu papa bine, nu a facut febra, Doamne ajuta. Nici fetita nu a facut febra. Ma bucur mult ca i-am facut lui bebe Rotarixul, acum stau calma cu enterocolitele, nu o sa mai patim ce am patit data trecuta/ La sase luni ii fac si lui Prevenarul.

Babyzapi, ce frumoasa esti, mai, mami! Si bebe, nu mai zic, si ce bine a recuperat mititelul, bravo lui! Cu laptele, stai calma, asa tre' sa fie, si laptele de mama e mai apos, nu asta conteaza. Ianca a crescut cu Milumil, si da, ala e mai gros dar nu inseamna ca bebe se satura mai bine sau creste mai bine. Ea a fost mereu firicel, desi a baut lapte din asta, cu cereale in el.

Spiridus, frumoasa initiativa, trimit si eu poze. mai da mailul o data ca nu-l mai gasesc.

Mergi la inceput