Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirtha spune:
Nu da olteanco , am xplicatiuni pt. absenta : in famelia mea extinsa - aia cu toate rubedeniile avem o traditie a sarbatorilor ...foarte aglomerata . Adica ne vin neamurilii gramada - si mie imi place la nebunie sa am casa plina de musafiri , sa fie veselie , sa vorbim vrute si nevrute , sa mincam , sa glumim , sa ascultam colinde etc. Dupa ce ne vin nemuririlii gramada plecam noi in vizite gramada la neamuri si prieteni.
Ani la rind am organizat la noi in casa rebeliunea - cu prietenii(care intre timp mi-au devenit fini) , cu finii sau chiar cu colegii.Stateau chiar pina pe 03.01. la noi si dupa ce plecau imi era asa greu cu casa goala , de ma apuca o jale. Dar acum e Pitica printre noi deci no jale.
Asa ca pina pe sf. Ion tot o sa lipsesc masiv de pe forum.
Prilej pentru care :
Otilica , Fluturasha : "La multi ani cu sanatate fetelor ! Sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte , sa aveti forta sa treceti peste probleme si sa va bucurati de fiecare clipa care trece !"
Dragi formumiste :"Un An Nou cit mai prosper - ca se apropie criza , cu sanatate si multe impliniri ! "
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 brie vai ce maul ma bucur pt fratele tau sa ii dea Dumnezeu sanatate si pe mai departe si voua sa luptati alaturi de el iubita vreau sa iti multumesc si pt restul pachetului...zau chiar m-ai emotionat , am ramas fara cuvinte ma gandeam eu cand am primit avizul ca nu are cum sa cantareasca pompa aproape 2 kg ...iti multumesc din suflet inca odata sa iti dea Dumnezu numai bucuri pt ca ai un suflet asa bun Mirtha e valabil si pt tine a si da un semn de viata nah unde esti??? scot biciul eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
babyzapi spune:
Eli ce frumos e bebe Dimitrie asa zambaret ti-e mai mare dragul de el. Multi, multi de la noi.
Diana mersi frumos.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
brie spune:
gynie, da, de la vaccin este. Si a mea nu a mancat 3 zile in stilul in care era obisnuita. Cam 400 ml pe zi a mancat.Acum si-a intrat in normal. Si eu am fost panicata pt ca asa cum refuza biberonul am avut impresia ca o durea in gat.Bineinteles ca nu avea nimic mititica, doar eu eram cea bolnava la cap ! Stai linistita ca nu are nimic Stefanut.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
futuremother spune:
babyzapi merci de pm dar nu merge ... ceva nu e bine, oori parola ori user- ul ...
mama de Raisa Maria si Rares Florin
isaelena spune:
Brie despre ce vaccin este vorba? ca sa stiu si eu sa ma pregatesc sa nu imi fac probleme la vremea respectiva!
BraveGirl spune:
Eu ma declar nebuna de legat. i-am dat comanda bebelinei de haine si ieri au venit. Nu stiu ce m-a apucat, dar am atat de multe ca nu am unde sa le mai pun . M-am si mirat cand le-am vazut, de parca nu eu le-am comandat. Pot sa schimb fata zilnic, de 2-3 ori pe zi, si tot nu apuc sa i le pun pe toate intr-o luna . si am luat multe rochite de zici ca duc copilul la parada. Mama nebuna ce sunt . Dar mi-am luat si mie 2 sutiene de alaptat tare sexoase ...cu danteluta, ma fac sa ma simt si eu .
Eli, vazut bebe zambaret, frumos foc.
Malinas, felicitari pt micul crestin!
Mai vroiam sa zic ceva da am uitat.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
brie spune:
isaelena, este vorba de vaccinul care il fac bebelusii la 2 luni INFANRIXUL. Am vazut ca diana i-a facut lui Tudor si Rotarixul, dar acum depinde de pediatru cum ii face schema de vaccinare. Eu de exemplu pe schema Prevenarul (vaccinul pt plamani) il am trecut la varsta de 14 luni.Si ce mai stiu este ca intre doua vaccinari trebuie sa existe o perioada de repaus de cel putin 1 luna.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
Amalia spune:
Otilia si Futuremother LA MULTI ANI fetelor, muuuulta sanatate, impliniri, liniste sufleteasca si tot ce va doriti sa se indeplineasca! Sa va vedeti minunile mari si sa va bucure mereu!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
Buna,mamici fericite si burtici!
Am revenit si eu dupa o lunga absenta...micuta mea imi ocupa tot timpul...Am avut si multe probleme,acum sunt mai bine: rani ingrozitoare la sani,bebelina nu se hranea corespunzator,febra laptelui,canale infundate...si altele..
Important e ca suntem bine,printesa e o scumpa...O sa va arat poze cu ea..
Vreau sa felicit toate mamicile curajoase care acum isi tin puii in brate si sa urez La multi ani tuturor sarbatoritelor din intervalul in care am lipsit!
Va salut pe toate si sa auzim numai de bine![/blue]
[b]Mamica fericita de printesa Bianca Alexia
criss703 spune:
LA MULTI ANI OTILIA SI FUTUREMOTHER Sa fiti sanatoase si sa aveti un an plin de bucurii alaturi de cei dragi !
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9