Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Futuremother, La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetelor, oare am voie laxative daca alaptez? Sunt franjuri, constipata de la nastere de de-abia ies zilnic cu activia, sange si nu mai zic de dureri, initial credeam ca e sange de la lochii si ca durerile sunt normale, dar lochiile trec... fisura ramane.
Azi s-a ingrosat gluma, acum caut remedii naturiste, mi-e frica de ziua de maine , deocamdata doar unguent cu galbenele.
A mai experimentat cineva asa ceva de la nastere?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Anca, poti lua linistita DUPHALAC, e chiar indicat pt gravide, femei ce alapteaza, copii. Efect garantat.

Mami de fetita si de baietel 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, mie nu mi-a dat voie medicul sa iau nici un laxativ atata timp cat alaptez, insa m-am ajutat mult de supozitoarele cu glicerina, vreo 2 saptamani numai asa am reusit sa ies normal. Si astea sunt inofensive pentru bebe. Incearca, poate te ajuta si pe tine.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetelor, oare am voie laxative daca alaptez? Sunt franjuri, constipata de la nastere de de-abia ies zilnic cu activia, sange si nu mai zic de dureri, initial credeam ca e sange de la lochii si ca durerile sunt normale, dar lochiile trec... fisura ramane.
Azi s-a ingrosat gluma, acum caut remedii naturiste, mi-e frica de ziua de maine , deocamdata doar unguent cu galbenele.
A mai experimentat cineva asa ceva de la nastere?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata dragele mele
OTILIA LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si fericita, sa iti dea Dumnezeu in viata numai bucurii si sa te bucuri de minunata ta familie 100 de ani de acum incolo

FUTUREMOTHER LA MULTI ANI! sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi sufletulu tau
noi raportam o noapte alba...ca de fapt si restul....am plansa insa mai mult si deabea spre dimineata ne-am linistit orele 4 si ceva...mah vreau viza de america ca nu se mai poate .....bah tot intr-u revelion o tine fiumiu ...ma gandesc cu groaza ca maine e ziua sotului nu am cumparat nimic...si la cap somn eheehehe ce vremuri mai traiam pe sarcina nu pot sa imprumut de acolo oleaa somn? vleau sommmnnnnn

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Multumesc pt raspunsuri.
eu am fost azi la controlul de 6 sapt. toate bune si frumoase, ne-a dat unda verde la dar cu ii arde? Eu as mai astepta asa un an, maxim doi ....
Am fost sa ma uit si dupa trusou, lumanari, marturii, rochita pt botez. Si am ajuns pe la 10 acasa. Zanica mea mancase vreo 70ml, dar cand m-a vazut a vrut repede tzitzi. si cand o alaptam eu topita toata ca i-a fost dor copilului de tzitzi, vad o deniveare pe caput. O ridic si vad ditamai gaura, care pulsa cd respira. Sa lesin si nu alta...pun sotul sa sune un prieten rezident la pediatrie, si m-am dus cu copilul la el la 23 noaptea...evident bebelina e ok, mamae nebuna . Dar zau ca m-am speriat. De obicei cd plange, se mai umfla putin fontanela. Niciodata nu se facea gaura ca acum. Pana sa ajung la dr, era ok. Isi revenise. A intors-o medicul pe toate partile si a zis ca e ok.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

'gaura' (sau 'depresiunea' la fontanela... scuze ca pe moment nu-mi gasesc cuvintele) e semn de deshidratare! printesica a dus dorul la tzitzi.....

Ale, vezi ca infacol/sab simplex/espumisan, respectiv bonnisan/gripe water au aceeasi substanta activa.

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

nooo amu' sa stric surpriza
vreo 2 sapt am vanat poze sa fac un soi de filmuletz din poznele noastre

facut excel cu numele noastre, colorat la cine am gasit poza... vizional albume, ales poza cea mai mumoasa
dar, de nesuferite ce sunteti aveti toate poze pe webshots... si dupa ce am salvat o multime de poze, am vazut ca eu nu pot deschide nici una

amu' va zic pe de-a dreptul... nu vreti voi sa fiti star in filmul mamicutze de noiembrie-decembrie... ajutati un om la capatul puterilor si trimitetzi cate o poza cu voi + burtile de le-ati avut in dotare pe adresa mea de mail... a' din mail-ul comun sau pe piticoteu@yahoo.com

ca altfel bocesc doo zile ca am muncit degeaba sa salvez poze cu voi
............................................

cu botezul... bine ca a trecut, las' ca s-a terminat cu bine, numai conteaza ca juma din invitati nu au ajuns, mai fac la vara inca un botez, ce, nu se poate?

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Imi place la nebunie ideea!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia!!!! Sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii, sanatate, implinirea tuturor dorintelor. Sa te bucuri alaturi de printese si taticul lor inca o mie de ani!!!
Futuremother!!!! multa sanatat, fericire.

A, si va doresc la amandoua mult lapte in tzitzi si cat mai mlute ore de somn

Mav, si eu stiam ca e semn de deshidratare (atat mai stia si sotul dupa 6 ani de medicina ), dar ea papase la 18.30 si apoi inainte sa vin eu acasa inca 70-80 ml, asta dupa ce toata ziua papase cam din ora in ora. Si m-am gandt ca totusi asa deshidratata sa fie, ca era mare denivelarea. M-am gandit ca daca i-am facut ceva copilului. Eu sunt in perioada in care ma simt o mama mai putin buna/priceputa. Am multe sentimente de vinovatie. Mai intai m-am invinovatit pt buricut, pt ca doca a spus ca :'uite ce ai patit pt ca mami nu te-a cratat bine'. M-am simtit super prost...desi stiu ca nu a fost cu intentie, dar eu sunt putin labila in perioada asta. apoi am sentimente d evinovatie ca ma ajuta mama. Simt ca o abandonez cand o duc la mama in camera, ca sa dorm si eu putin. Cand o schimba mama, la fel, ma simt vinovata ca stau ca o pupaza. Imi este ffff dor de burtica (desi a fost o perioada super nasoala pt mine)...si iar ma simt vinovata, ca o am pe ea, ce mai duc corul burticii Deci clar sunt dusa rau. sper sa treaca si asta.
Azi noapte am dormit pt prima data 3 ore legate. Pitica nu a cerut tzitzi ....am dus-o la mama pe la 6.30, dpa ce o alaptasem pe la 4.40 10 minute s-a tot foit in somn pana la 6.25 cand am pus-o eu la san, fara sa ceara, dar a supt doar 3 minute si am dus-o la mama, si a dormit pana la 9.30. nu-mi venea sa cred. Peste zi suge des si sta mai mult la tzitzi, dar noaptea nu sta decat maxim 10 minute. am incercat sa o tin mai mult in ideea ca doarme mai mult, dar nu merge. oricum, ea in 10 minute poate suge si 100ml. Stiu pt ca peste zi eu imi mulg un san in timp ce ea papa la celalalt si scot in 10 minute 80 ml. Dar eu nu am ritmul ei de supt, pt ca am pompa manuala si obosesc. Cateodata suge cu asa pofta ca se ineaca si nu vrea sa lase tzitzi, eu i-o scot, o bat pe spate si sanul tasneste de o umple pe fata, iar ea deschide gurta, sa-i intre laptele care tasneste. Mai sta as ala san, cu gurita deschisa si astepata sa-i curga in gurita. papa pana da afara, si iar vrea. E o haplea.

Hai ca ma opresc, ca am scris o groaza. Dar de, sunt fresh dupa 3ore de somn

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

OTILIA FUTUREMOTHER

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, se pare ca monica dicut, mamica de ingeras andrei de la odiseea iulie-august, este din nou insarcinata!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Spiridusule ti-am trimis poze pe mailul din lista comuna.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput