Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
elilov3 spune:
seara buna fetele
dragele mele va multumesc de incurajari voi cu gandurile voastre si ambitia mea de catar a dat roade...ma bucur enorm ca s-au desfundat parca mai intru si eu in randul oamenilor cuminti...mah si umplu repede vasul cu laptic in30 de min scot 180 ml asa mai da, nu , ptiu ptiu sa nu ma, le deochi
brie maine voi intra in posesia coletului, abia astept parca numai am rabdare..imi vine sa fac ture in fata postei sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume si tie si familiei tale....off abia astept sa vad cum merge
spiridushule nah ca teimisai 2 mailuri vezi ce alegi de pe acolo...am trimis poze din diferite etape ale sarcinii si rezultatul balacilu...abi astept filmuletul nah ca m-ai facut curioasa
izabela sa nu faci ceea ce iti trecu prin gand laptele e f gras si ficatul lui bb nu poate suporta....vezi cum reusiti sa faceti rost tot de laptic de care i-ai dat pana acuma...e imp sa nu il prea schimbati pt sist digestiv..cat priveste cantitate bb mananca cate 170-190 ml la o masa din 5 in 5 ore calculati si vedeti cat da....
anca mareste cantitatea de lichide si evita alimentele care constipa...am trecut si noi prin aceasta perioada exact cu sange si toate cele...daca faci fisuri ajuta f mult crema bepanthen...zona curatata bine si apoi aplici crema...la mine in cateva zile a trecut...revin f f multe lichide, fara paine, carne in exces si altele
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
monicus spune:
Felicitari Madutza_bra sa-ti traiasca bebe si tu sa te refaci repede si sa va intoarceti repede acasa.
Suntem alaturi de tine.
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
Otiliav spune:
Sunt cu fomista la san si scriu greu, suge si face kk toata ziua.
Madutza_bra felicitari, refacere usoara, sa fie bb sanatos si cuminte!
Vad ca discutati si chestii administrative. Am vazut ca se practica predarea stafetei. Cine are inspiratie sa scrie un mesaj?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Multumesc pt raspunsuri.
eu am fost azi la controlul de 6 sapt. toate bune si frumoase, ne-a dat unda verde la dar cu ii arde? Eu as mai astepta asa un an, maxim doi ....
Am fost sa ma uit si dupa trusou, lumanari, marturii, rochita pt botez. Si am ajuns pe la 10 acasa. Zanica mea mancase vreo 70ml, dar cand m-a vazut a vrut repede tzitzi. si cand o alaptam eu topita toata ca i-a fost dor copilului de tzitzi, vad o deniveare pe caput. O ridic si vad ditamai gaura, care pulsa cd respira. Sa lesin si nu alta...pun sotul sa sune un prieten rezident la pediatrie, si m-am dus cu copilul la el la 23 noaptea...evident bebelina e ok, mamae nebuna . Dar zau ca m-am speriat. De obicei cd plange, se mai umfla putin fontanela. Niciodata nu se facea gaura ca acum. Pana sa ajung la dr, era ok. Isi revenise. A intors-o medicul pe toate partile si a zis ca e ok.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
Andy08 spune:
Dragelor, nici eu nu mai apuc sa citesc....s-au dus vremurile de gravidenie cu bantuiri pe forum...
Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la ranile de pe sfarcuri.
Vroiam sa va intreb daca bebeii vostri fac ca puiul meu: suge cu lacomie, cateodata si o ora si apoi regurgiteaza. Uneori cam mult si de 2 ori a fost in jet si i-a tasnit si pe nasuc. Nu stiu ce poate fi: ori papa ca haplea, repede si cu lacomie, ori....? Si sta la san si o ora, doarme apoi o ora si cere iar.
Il pun sa ragaie, ragaie 1-2 ori, dar mai ragaie si la o ora dupa masa (si uneori regurgiteaza). Noaptea doarme cu mine, ca mi-e frica sa nu regurgiteze si sa se inece.
E normal cu atata regurgitat?
A nascut Madutza_bra?
Andy 40+
Andy08 spune:
Acum am citit ca a nascut Madutza_bra...
Felicitari, un pui voinic si sanatos si recuperare rapida!
Andy 40+
manumanu spune:
Am intrat special sa o felicit pe Otilia de ziua ei. La multi ani, multe bucurii alaturi de minunile tale Ana si Elisa!!
Sper sa reusesc si eu sa pun niste poze in contul cozonaceilor. Am tot facut poze zilele astea, dar nu am avut nici timp sa le descarc din aparat. Sa vedem dupa anul nou.
Noi parca ne-am mai revenit cu colicile, ieri ne-a venit o sticluta de Infacol de la o prietena din Ungaria. Le-am dat deja si am observat o imbunatatire, in sensul ca baietelul nu a mai avut crize ca inainte. In plus, la cateva minute dupa ce-i dau picaturile, incepe sa scoata gaze...
Si bebeii mei tresar, Anastasia mai mult decat Raducu, mi-au spus inca din spital ca e ceva normal. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca plang atunci cand ii schimb, si inainte de baie, si dupa baie... in timpul baii nu, ca le fac in Tummy Tub si le place tare mult. DA' as vrea si eu un moment in care sa-i dragalesc, or eu cand ii schimb sunt tot contra cronometru pt ca urla de foame de obicei...
Pt constipatie le-am dat Humana Milchzucker, o data pe zi (dimineata) in biberon. Pana acum cred ca a avut efect, au avut cel putin 2 scaune pe zi fara sa se screama cu dureri ca inainte. Cand ii vad ca se mai screm o sa incerc cu apa fiarta si racita, mi se pare cea mai inofensiva solutie.
Cu dormitul noaptea nu prea avem probleme, dorm in patut, le place si pe spate... Si ei isi misca foarte bine capsoarele, cand ii luam sa ragaie se foiesc uneori pe umar cu capsorul de nu mai stiu cum sa stau, ma gadila, ma apuca de gat cu manutele... Acum au si crescut bine in greutate,la 5 saptamani aveau el peste 3400 si ea 3030, abia astept sa-i vad la 2 luni.
Babyzapi, Raducu mananca in medie 100 ml/biberon
si Anastasia a inceput si ea sa rada suta de ml, mai au si mese de 60, 70... cand sunt somnorosi. De regula lui ii fac 120-130 si ei 90-100, ma bucur intotdeauna cand "rad" tot.
Nu mai stiu cine intreba de regurgitare. Am si eu problema asta cu Raducu, am intrebat pediatra si a zis ca e normal, probabil ce regurgiteaza e in plus si i-ar face rau daca ar ramane. cand copilul vomita in jet, daca nu sunt alte cauze, iar poate fi de la surplus sau pt ca nu a ragait si a fost miscat prea mult. Am patit si eu cu fetita.
Nu cred ca mai intru pana la anul nou... Asa ca va urez de pe-acum o trecere fericita in 2009 si un an cu dorinte implinite!!! Va pup pe toate si voi urmari sa intru la scutece, daca ne mutam acolo!
manu
mamica de Anastasia si Radu
diamisha spune:
Otilia, iti doresc din suflet multi ani fericiti, sanatate si bucurii alaturi de familia ta frumoasa! Sa-ti traiasca minunile Ana si Elisa, si sa aveti un an extraordinar!
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Ramo2007 spune:
Otilia, La multi ani!Sanatate, fericire, iubire si tot ce-ti doresti alaturi de printesele tale si de cei dragi!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
oceanborn spune:
Neata buna!
La multi ani Otilia si Futuremother!!!!! Multa sanatate si tot binele din lume alaturi de familiile voastre!!!!!
(vad ca amandoua va alaturati grupului de 30+)
Am mai pus si eu cateva poze inramate cu Thomas , am vazut poze cu craciunei ,craciunite ,frumusei, frumusele etc...sa te topesti nu alta!!!!!!
In legatura cu scaunul...si noi am avut de furca ...s-a scremut saracul aproape toata ziua alaltaieri pana l-am trimis pe sot de i-a luat ceai de fenicul de la milupa pe care l-am dat cu chiu si vai ca domnisorului nu ii place numai tzitzi, si din tzitzi nu iasa ceai ..pur si simplu a scuipat jumatate din scarbosenia aia cugust de cizma..dupa vreo 5 minute dai...cu tunul...a inceput sa traga niste partzuri de ne-am crucit dupa care a reusit sa faca si caca(ni s-a recomandat sa-l si masam pe burtica dupa ceai)..in concluzie, eu ii dau si picaturi pt colici si ceai de fenicul si vad ca situatia s-a imbunatatit, sper sa o tina tot asa...
Oboseala.....de asta nici nu vreau sa vorbesc....azi noapte am reusit sa dorm cat de cat ...am avut doar 2 treziri, la 1 si la 5!!!mare minune...in rest toata ziua cu tzitzi in gura daca s-ar putea, am folosi-o si pe post de perna...
avem si noi bubite(acnee) . azi am zis ca-l duc la pediatru sa vedem ce e cu ele, dar vad ca mai multi bebei au problema asta.
Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru asa ca va urez tuturor de acum La multi ani!, un An Nou imbelsugat, plin de bucurii si multa sanatate !!!!
O zi frumoasa !
mami de Thomas