Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
Alé spune:
Buna fetele.
Imi pare rau ca n-ammai scris deloc in ultima vreme, dar suntem capii de cap, si io si tatal copilului . Nori sufera rau cu burtica... Noaptea doarme, dar ziua e teroare. Plinge, o doare burtica, se chinuie, se stringe, stiti voi... daca pina acum nu i-am dar nimic de burtica, acum am armat tot arsenalul: debridat, bonisan, espumisan, gripe water si ceai de fenicul... nu pot sa spun ca am descoperit care dintre ele ar avea un efect cit de mic...
Caut acu' linku de comandat infacol, numai ca merge netu foarte prost si de abia se misca.
In alta ordine de idei, Madutza_bra, felicitari pt bebe! sa fie sanatos, fara colici si voi sa va bucurati de el.
Am vazut poze cu bebei - foarte frumosi, sa va traisca si sa fiti fericite in familiile voastre.
Eli, ma bucur ca s-au desfundat canalele. E mare lucru, sa stii - oricum, meriti o medalie mare mare pt cit te-ai chinuit.
Baby, eu nu-i dau lapte praf, dar stiu de sora mea ca atunci cind schimba laptele, are o perioada in care le amesteca, adica face trecerea treptat. Poate ar trebui sa faci si tu la fel.
Cit despre lista, si eu sint de parere ca ar trebui sa facem curatenie, sa dam un apel fetelor care n-au mai scris de mult (eventual le trecem cu virgula una dupa alta, nu in lista, cum sint acum), scoatem linkurile de sarcina si bagam unele noi, cu grafice de crestere si ce-o mai fi, etc. Sa ne pregatim pt trecerea la scutece.
Mai citesc din urma si revin.Pup.
spiridusul spune:
nooo amu' sa stric surpriza
vreo 2 sapt am vanat poze sa fac un soi de filmuletz din poznele noastre
facut excel cu numele noastre, colorat la cine am gasit poza... vizional albume, ales poza cea mai mumoasa
dar, de nesuferite ce sunteti aveti toate poze pe webshots... si dupa ce am salvat o multime de poze, am vazut ca eu nu pot deschide nici una
amu' va zic pe de-a dreptul... nu vreti voi sa fiti star in filmul mamicutze de noiembrie-decembrie... ajutati un om la capatul puterilor si trimitetzi cate o poza cu voi + burtile de le-ati avut in dotare pe adresa mea de mail... a' din mail-ul comun sau pe piticoteu@yahoo.com
ca altfel bocesc doo zile ca am muncit degeaba sa salvez poze cu voi
............................................
cu botezul... bine ca a trecut, las' ca s-a terminat cu bine, numai conteaza ca juma din invitati nu au ajuns, mai fac la vara inca un botez, ce, nu se poate?
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
babyzapi spune:
Alexutza, Alra, Ale multumesc de sfaturi. In seara asta o sa-i dau prenan, lapticul de dinainte, mi-a mai ramas de 2 biberoane.
Ale mi se pare foarte buna ideea ta de a pune numele fetelor de care nu mai stim nimic, una dupa alta cu virgula.
Spiridul wow ! Imi place tare mult ideea ta. Suupeer. Pacat ca te-ai chinuit pana acum si nu a mers. Multumim de timpul acordat pt a face filmuletul . Imediat ma bag sa-ti trimit poza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Fetelor, oare am voie laxative daca alaptez? Sunt franjuri, constipata de la nastere de de-abia ies zilnic cu activia, sange si nu mai zic de dureri, initial credeam ca e sange de la lochii si ca durerile sunt normale, dar lochiile trec... fisura ramane.
Azi s-a ingrosat gluma, acum caut remedii naturiste, mi-e frica de ziua de maine , deocamdata doar unguent cu galbenele.
A mai experimentat cineva asa ceva de la nastere?
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
spiridusul spune:
cik mai am 10 minute invoire...
la 9:30 am aflat ca botezul nostru de la ora 13 :30 s-a mutat la 11 fix..si ca mai sunt vreo 3 botezuri
d-aci a inceput nebunia: coaforul era la 11, nasa avea lumanarea la 10, comanda de tort era la 10:30, afara ger, apoi ninsoare
am ajuns la popez la 11:15...fi-miu a fost botezat in apa in care s-a botezat deja o fetitza
nu am luat datele fetei.... si cik asa trebuia, ca ashtia sunt [red]frati de cruce acum[/red], si nu carecumva sa il apuce pe fi-miu insuratoarea cu sor-sa
cristian a inceput sa urle de foame in biserica.... asa ca l-am alaptat cu gratie in fatza altarului
tortu a fost cu frisca in loc de martipan, scrisul era minuscul de abia se vedea
mai vreti? ca mai am.....
in final, eu am ajuns la biserica, in blugi si cu un pulover mega decoltat de a scos mama un batic din geanta sa imi acopar (nu gasesc omuletu' cu tzitzi)
cre'ca mi-au expirat minutele
ma duc sa halesc niste inghetata... nu de alta , dar am nevoie de spatiu in congelator
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, oare am voie laxative daca alaptez? Sunt franjuri, constipata de la nastere de de-abia ies zilnic cu activia, sange si nu mai zic de dureri, initial credeam ca e sange de la lochii si ca durerile sunt normale, dar lochiile trec... fisura ramane. Azi s-a ingrosat gluma, acum caut remedii naturiste, mi-e frica de ziua de maine , deocamdata doar unguent cu galbenele. A mai experimentat cineva asa ceva de la nastere? Mami de Sara (8 dec 2008) _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
je, am rezolvat-o cu supozitor cu glicerina
babyzapi spune:
Spiridusul gata ti-am trimis poza pe mailul care l-ai postat in mesajul anterior.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
Alé spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, oare am voie laxative daca alaptez? Sunt franjuri, constipata de la nastere de de-abia ies zilnic cu activia, sange si nu mai zic de dureri, initial credeam ca e sange de la lochii si ca durerile sunt normale, dar lochiile trec... fisura ramane. Azi s-a ingrosat gluma, acum caut remedii naturiste, mi-e frica de ziua de maine , deocamdata doar unguent cu galbenele. A mai experimentat cineva asa ceva de la nastere? |
Poti incerca si lactuloza. E un soi de sirop si i-a fost recomandat surorii mele in timpul alaptarii.
Eu nu pot sa-ti spun din experienta, ca eu am dat in extrema cealalta dupa nastere - sufar de un mare deranjament la stomac. Ma tratez cu smecta si maninc numa brinza. Am scapat la sarmale zilele astea (am mincat 2/zi, doo zile) si acu regret amarnic. Si cred ca si bietu copil sufera tot de la sarmale si salata beuf.
babyzapi spune:
Spiridusul hai ca am mai trimis poza inca o data la adresa de mail care mi-ai scris-o in PM. Mersi mult.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Spiridusule chiar ca s-a lasat cu peripetii botezul. Cred ca ai fost super stresata si nervoasa in ziua cu pricina...dar ce preotul poate sa schimbe ora asa cum vrea el???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii