Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 3
ginye55 spune:
Diana felicitari pt grasunel! Si noi am ajuns la 5 kg de la 2,550 (2,370kg dupa scadere)
Am mai pus pozici!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Ginye ma bucur ca a fost curajos Stefanut la vaccin |
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Intrebare pt mamicile care dau bebeilor cu biberonul: cati ml de lapte si la ce interval mananca piticii vostri?
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Futuremother ai PM si bebe meu adora sa doarma in balansoar, cu vibratiile aferente si tot asa ma gandeam ca poate nu e prea bine pt coloana....si in continuare nu stiu ...astept si eu sa ne lamureasca celelalte fete.
Fetelor nu mai pot de nervi am vrt sa fac si eu o mica donatie pt Mihaita si m-am dus sa scot bani de pe card ca nu mai am altii in casa. Si mare surpriza !!! nu mai am bani pe card se pare ca cei de la munca nu mi-au virat salariul complet in cont. Sa fie oare ca am dus prenatalul mai tarziu? O sa sun maine sa vad care este pb
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Diana te astept la povesti , felicitari ca ati scapat si de grija vaccinului. Ce frumos a crescut bebe Tudor
Gniye bebe meu papa 100-120 ml la o masa si la interal de 2-3 ore. Am facut socoteala in 24 de ore si papa cu noul laptic 8 biberoane de 120 ml ...pana acum 2 zile papa 6 biberoane in 24 ore
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
Multumesc Mirtha, ginye55, babyzapi, madutza pentru raspunsul rferitor a constipatie. Am incercat mai intai cum ma spus mirtha cu putina apa fiarta si racita si a avut efect....super...ce m-am bucurat.
Felicitari madutza_bra!Recuperare rapida iti uram! Sa va aduca numai bucurii bebe! Sa fie sanatos si necolicios!
babyzapi spune:
Mamicilor ajutati-ma si pe mine care va pricepeti. Noul laptic care il dau lui bebe e cam apa chioara cand il fac cum spune pe cutie : la 120 ml se pun 4 masuri. Credeti ca are ceva daca pun 5 masuri? il vad pe bebe ca nu se mai satura...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
OoOfff m-am lamurit singura. Pe cutie scrie sa nu se puna mai multe masuri decat cele indicate. Deci va trebui sa mergem cat mai curand la dr sa ne zica ce la lapte sa-i dam, ca oricum prenanul il avea indicat pana la 4-5 kg si deja suntem pe la greutatea asta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
alexutza_26 spune:
Baiatul meu de cand s-a nascut este hranit exclusiv pana in prezent cu NAN
Faci bine 120 ml cu 4 masuri...nu pune 5 masuri desi ti se pare ca-i cam apa chioara pt ca el in esenta e destul de gras si risti sa-i suprasoliciti ficatul....parerea mea
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Mamicilor ajutati-ma si pe mine care va pricepeti. Noul laptic care il dau lui bebe e cam apa chioara cand il fac cum spune pe cutie : la 120 ml se pun 4 masuri. Credeti ca are ceva daca pun 5 masuri? il vad pe bebe ca nu se mai satura... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
alra spune:
babyzapi, nu pune sub nici o forma mai multe masuri de lapte decat scrie ca ii face rau. cica mai putine e ok, da mai multe niciodata
futuremother nu e bine sa stea bb in scaunul de masina mult, cei de aici zic ca la un drum lung sa il scoti si sa il intinzi la maxim 2 ore. nu e bine sa il pui la nani in el pentru coloana, caci sta stramb si scaunul e tare. acest lucru nu e valabil si pentru bouncere care sunt moi, sau pentru salurile acelea de purtat copilul, imi scapa numele.
cei de aici nu incurajeaza dormitul pe burta din motive de sids, e adevarat insa ca pe burta dorm mai adanc. am o colega care altfel nu putea culca fata.
lauramiron, fiecare are limitele ei. asa am patit si eu cu laura: lapte foarte putin, inceput cu stangul cu stimulare cu pompa si la puseul de 6 saptamani (de asta stiu eu asa bine de el ) dupa o saptamana de stat cat era ziua de lunga cu ea la san am inceput sa suplimentez. mie pediatra mi-a zis ca nu o intereseaza ce fac atata timp cat fata e ok si ia asa bine in greutate. moasa mi-a zis ca orice as face sa am grija si de mine printre altele
mamiseli, la 3 luni Nicole va merge la cresa. eu voi merge la 12 sa o alaptez insa nu va fi suficient deci va primi si lapte praf o masa cel putin - eu merg sa o iau in jur de 5. asa ca poate am noroc si isi muta puseul in timpul zilei cand are lapte la liber si o termina nervos pe tanti de la cresa (cum imi stiu eu norocul insa o sa tipe noaptea sa manance si o sa ma duc pe 3 carari la servici, si nu ca as muri de vreo placere sa merg pe acolo)
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania