Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 2
Amalia spune:
Elilov cat ma bucur ca ti-ai revenit! Bravo mamica curajoasa! Multa sanatate de acum incolo si sa te fereasca Dumnezeu de probleme!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
futuremother spune:
fetelor am si e o intrebare ... voi va lasati copii sa doarma in scoica in casa? al meu doarme de rupe in scoica si mi- e mila sa- l pun in patutz dar nu stiu cat e de safe pt coloana ...
pe toate
mama de Raisa Maria si Rares Florin
futuremother spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Va intrebam in capitolele trecute daca cozonaceii vostri tresar pentru ca BB meu nu numai ca tresare cand este asezata pe spate ci isi ridica mainile si picioarele simultan si incepe sa urle (parca ar cadea de la etaj). De vreo 2 sapt am show-uri si cand o schimb iar de dormit doarme doar pe burta ... altfel cum o asez in patut pe spate sau pe o parte tresare ,se sparie , se trezeste si urla... ca un gandacel ce nu se poate intoarce.La inceput mi-a fost teama sa nu se sufoce , dar vazand ca asa doarme ea mai bine si ca isi putea intoarce singura capul de pe o parte pe alta lasat-o sa doarma pe burtica si noaptea.Acum are 6 sapt isi ridica singura capul si-l sustine.Mai mult decat atat nu o mai gasesc asa cum am pus-o eu in patut (am pus-o pe latul patutului si am gasit-o invers:de-a lungul patutului) Acum ,dupa ce am citit pe net despre bebei de 3-4 luni care s-au sufocat in somn imi este tare frica. Nu stiu ce sa fac in continuare. Mav multumesc de mesaj emationant.Parca acum m-am "trezit". Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002) |
eu am citit ca e normal sa tresara, se numeste reflexul moro .... si al meu tresare si dr mi- a atras atentia sa nu fac observatie fetitei mai mari pt ca nu ea e cauza - se gandea ca voi spune ca il sperie ...
futuremother spune:
alexutza tare frumoasa fetitza, sa va traiasca ! si seamana cu baietelul bine
sa fiti sanatosi cu totii
futuremother spune:
vreau si eu sa pun poze dar nu ma pricep ... primesc un mesaj ca sunt prea mari ... ma ajuta cineva ? va rooog
futuremother spune:
pot primi si eu user- ul si parola de la contul comun? va rog
diana21 spune:
Fetelor dragute, eu sunt terminata de oboseala, asa ca nu mai am timp sa scriu cum as vrea/ Sunt mereu pe fuga si mi-e dor sa stau cu voi la povesti. Sper ca deseara sa am si eu putin timp ca asta mica nu a dormit la pranz si sper sa se culce si ea pe la opt. Bebe doarme ca e molesit de la vaccin.
Azi am fost cu amandoi la vaccin, ianca a facut Prevenarul, iar bebe Rotarixul si Infanrixul.
Bebe a crescut de la 2.700 (2.500 scaderea) la 5.000 g si de la 47 cm la 60. E un urias fomist si dragalas. De ieri nu a mai plans, poate am scapat de colici!
Fug sa mananc si eu de pranz pana nu se scoala bb
Pup in grup fetele si bebeii aferenti!
babyzapi spune:
Ginye ma bucur ca a fost curajos Stefanut la vaccin
Eli ce bine iubita ca in sfarsit ti s-au desfundat canalele si ti-ai revenit cu sanisorii
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii