Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ginye uff mama ei de vaccind lasa ca tine decat cateva zile...gandeste-te ca bb al meu asa face in fiecare noapte ..a te-am trecut si pe tine si stef la acatist sa nu te superi

Cum te gandesti tu mereu la noi! Cum sa ma supar?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
fetele va invit la o portie de tort si o cupa de sampanie azi este ziua sotului sa imi traiasca !!!

La multi ani! Sa-ti traiasca!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Fetele, heeelp!!!!! Bebe mic este racita, am fost toti raciti, mai putin ea, am crezut c-a scapat, dar se pare ca nu Are muci multi, este fornaita, stranuta des, parca si tuseste si regurgiteaza lapticul sau poate de la lapticul dat afara tuseste?!
ii pun ser fiziologic si scoatem mucii cu batista......ce altceva se mai poate face la bebe asa mic?? Mi-e frica de complicatii, de tuse....febra nu are. Medicul nostru e plecat din localitate, si nu are semnal la telefon
Please, care ati mai avut bebelusi raciti, ce se poate face??
Alra, am vazut ca Nicole e racita????Tu ce-i dai/faci??

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

well, zisesem la fel ca am fost cu totii raciti si ea a scapat insa cred ca o paste - a inceput sa fornaie, muci vizibili insa nu vad.
pai ma gandisem asa - daca raceste si nu face febra, doar muci, maine ca nu am dr i-as curata nasul cu ser fiziologic si eventual i-as face aerosoli (am aparat) tot cu ser fiziologic. daca face febra mare sun urgent la dr si eventual ii dau sirop cu paracetamol pana ajung acolo.
daca da in nasoale cu siguranta e un pediatru de serviciu si maine, sun la spital si ajung la pediatru cu pricina intr-un fel sau altul. sau pur si simplu ma duc cu ea la urgente.

editez ca voiam sa zic ca de muci fara febra si tuse nu mi-e frica. cu tusea insa nu ma joc ca am experienta sora-sii. stiu ca eu nu imi pot da seama cat de adanca e tusea si pe unde sunt fixate secretiile.

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

iaca asa...cu un ochi la sarmale,cu altu la copil ,mai am unul de rezerva pt forum...
amalia,vazui poze cu bb luca,ce mult s-a schimbat de la nastere...ca si david,cu tine seamana...

eli,bici e prea putin, un bolovan mai bine,ma simt ca personajul ala feminin din filmelea alea de doi bani care se difuzeaza la tv in preajma craciunului,cu tata care e absorbit de munca si nu participa la viata de familie, tipa care se supara pe el ...ca nu ajunge la timp la serbarea unde copchilu e fulg de nea etc etc...macar in filme, tipa isi da seama ca a gresit, ce a pierdut, ca munca nu e totul bla bla..la mine...ioc..

Cherie mami lu Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
eu sunt anchilozata. bebelina a dormitdoar pe burta mea ...nu stiu ce are ca plange cu tzitzi in gura. mai e cineva care la 6sapt inca se trezeste sa suga din ora in ora sau la max2 ore?
dati-mi idei cum sa o invat cu bibe, ca in ritmul asta inebunesc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

O urare pentru voi: sa fiti sanatoase si fericite alaturi de minunile venite in 2008, sa va bucurati de piticii vostrii in 2009, si sa ii aveti pe cei dragi mereu alaturi!

Si o mare mare intrebare, si va rog din suflet sa imi raspundeti: din nefericire, am racit cobza, am mari probleme cu nasul (infundat) si gatul unde am facut deja pustule de puroi. Ideea e ca si Damian a inceput sa stranute, si nu dau de pediatra neam, medicul de familie e plecata din tara, la fel si sefa mea, tot pediatra si ea. Fetelor care ati trecut prin asta, si ati fost racite si voi si bebei, va rog din suflet sa imi spuneti si mie ce medicamente pot lua(soata mi-a luat homeopate de la farmacie, dar sunt vax-albina) asa incat sa imi treaca mai repede (sunt in a treia zi de raceala) si puiutului meu ce ii pot administra in afara de Panadol Baby pe care i l-am dat preventiv de 3 ori pe zi, a si inceput sa tuseasca usor...orice sfat imi va fi de folos, mai ales cele care deja ati fost in situatia mea!!! Mii de multumiri si pupici anticipat!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Sunt cu fomista la san si scriu greu, suge si face kk toata ziua.

Madutza_bra felicitari, refacere usoara, sa fie bb sanatos si cuminte!

Vad ca discutati si chestii administrative. Am vazut ca se practica predarea stafetei. Cine are inspiratie sa scrie un mesaj?

eu o propun pe Amalia ca scrie frumos. Eu una nu prea am inspiratie artistica. Sau poate scriem fiecare un mesaj scurt si le imbinam si le trimitem la ian-febr.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

cherie, cand vine un bebe mic in casa vin si responsabilitati multe in plus si e normal sa fie probleme. eu numesc asta "lupta pentru teritoriu"

in alta ordine de idei, eu am ajuns la o concluzie: fi-mea are crampe seara. se tot scartaie si se screme saracuta. si tot cere sa manance si nu poate adormi pana nu ii dau un pic de ceai de fenicul care ii impinge ce are in burtica. am sa incerc sa ii dau ceai inainte sa se chinuie, imediat dupa baie. azi noapte am stat iara pana la 2 ca sa o culc ... si nu a mai fost chip sa o pun la ea in landou, am incercat de vreo 3 ori si am cedat nervos. ultima data a dormit chiar juma de ora acolo insa tot s-a trezit.
dar dupa aia nu ma plang - s-a trezit abia pe la 6 si apoi la 9.30

ALRA 8kg+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

bai, voi vreti sa inebunesc? dupa ce ca sunt ca o fantana arteziana,asa imi tasneste laptele din san, vreti sa imi smulg si parul din cap? nu mai vorbiti de culcat la 2, sculatla 6, ca deja visez cu ochii deschisi. e bine ca inca mai sper, nu? am ajuns sa visez ca .
ce faceti diseara? noi mergem la vecini si am vrea sa luam si bebelina. dar cica au 40 de invitati . nu stiu ce sa fac.

ps: cred ca trebuie sa-i fac cunostita bebelinei cu copchii vostri care dorm. poate se jeneaza si ea si invata de la ei si ma lasa sa dorm. deci cine vrea sa vina pe la mine, in scop educativ????? ofer casa, masa, entertainement.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

corina, eu stiu de la laura ca puseul de 6 saptamani e nasol de tot. deci ma gandesc ca ori esti in el ori si a ta are crampe si cere sa suga ca numai asa stie sa se calmeze.
o ragai dupa ce suge? la a mea si asta mai e o problema din care nu adoarme - aerul din burtica.

noi diseara stam acasa, mancam festiv

ALRA 8kg+

Mergi la inceput