Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
elilov3 spune:
carmendu 
in cinstea canalelor 
amalia off hai ca trece si perioada asta 

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
lauramiron spune:
Bebecris, bebe mica face pipi chiar in cadita
, iar de urlat cand o scot....sa te tii!!!Urla pana terminam de cremuit/imbracat aproape in continuu
Iar de multe ori cand o schimb, imi trage cate un pipi pe scutecul de infasat
sau chiar cate un partz cu kk

Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
elilov3 spune:
lauramiron de ce nu incerci sa mergi la urgente la pediatrie...acolo il va consulta cineva de specialitate si nu il vei trata dupa ureche...nu de alta , dar sa puteti sta linistiti ca bb nu are nush ce si nu ati facut la timp ce trebuia...parerea mea mai bine prevenim decat sa tratam...sanatate multa va doresc...hai echipare si la doc va fi bine 

si de bb
elilov3 spune:
anca eu cred ca este o reactie absolut normala si eu cand intru in dus si punapa calda pe picioare imi da o senzatie ca si cum as vrea sa fac pipi...cred ca este ceva fiziologic normal ![]()

fetele va invit la o portie de tort si o cupa de sampanie 

azi este ziua sotului
sa imi traiasca !!! 
si de bb
elilov3 spune:
spiridushule cum merge treaba cu filmuletul numai am rabdare..abia astept sa il vad 

fetele pana la urma ce facem cu stafeta..cine scrie mesajul hai sa ne dam cu parerea ce si cum ![]()

si de bb
Amalia spune:
Alra supozitor ii pusesem preventiv exact inaintea vaccinului, la sfatul doctorei. Aseara s-a linistit pana la urma si am avut o noapte foarte linistita. Cu toate ca a mancat la 21 foarte putin (doar cateva guri), a dormit pana la ora 2. La 2 a mancat foarte bine si apoi s-a culcat iar pana la 6:20 cand a mancat iar bine!
M-am sculat fericita de dimineata ca am avut o noapte buna si-n plus nu mi-a facut deloc febra!
Ginye imi pare rau ca voi n-ati dormit bine!
Cine stie..poate ne scoate si noi parleala la cumpana dintre ani..![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra amalia, de ce nu ii pui un supozitor de paracetamol daca da semne de agitatie dupa vaccin? eu ii dadeam laurei preventiv. la 2 luni nu i-am dat ca imi zisesera numai daca sare de 38 si nu sarise insa am gresit ca un pic de febra tot a facut si nu parea ca se simte prea bine. ma duc sa imi agat si eu puradelu de mine ca altfel la noapte dansam tontoroiu. ALRA 8kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Elilov sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el si de bebe balacila!
Multa sanatate si tot ce-si doreste sa se indeplineasca!
| citat din mesajul lui elilov3 fetele va invit la o portie de tort si o cupa de sampanie ![]() ![]() azi este ziua sotului ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
elilov3 spune:
amalia multumesc
ma bucur ca pana la urma s-au linistit apele si pana la urma ati dormit 
...mah cum merg pregatirile de an nou....iar va pun pozne mai tarziu cu tort 
![]()

si de
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
isaelena spune:
Elilov sa iti traiasac sotul!
va uram si noi Un an nou mai bun, plin de realizari si sanatate din belsug!
Din pacate nu sunt apta sa dau sfaturi in legatura cu raceala sau cu pipi la baita...
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Fetele, heeelp!!!!! Bebe mic este racita, am fost toti raciti, mai putin ea, am crezut c-a scapat, dar se pare ca nu ![]() Are muci multi, este fornaita, stranuta des, parca si tuseste si regurgiteaza lapticul sau poate de la lapticul dat afara tuseste?!ii pun ser fiziologic si scoatem mucii cu batista......ce altceva se mai poate face la bebe asa mic?? Mi-e frica de complicatii, de tuse....febra nu are. Medicul nostru e plecat din localitate, si nu are semnal la telefon ![]() ![]() Please, care ati mai avut bebelusi raciti, ce se poate face?? |
El l-am avut pe Stefanut putin racit (rosu in gat si nasuc infundat). Dr mi-a zis sa-i dau nurofen sirop. Dupa 3 zile i-a trecut. Multa sanatate!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii