Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Pipi dupa baita? nu e rau ...al meu face pipi in cadita de multe ori si da-i si schimba din nou apica...o placere pe capul meu

Alra nu am auzit de testul asta de auz...pana la o luna jumate Prichindelul meu a fost consultat si 'analizat' de dr neonatolog ca a fost prematur bebe, dar nu i-a facut niciun test de auz si nici nu ne-a zis de asa ceva. MF nu l-a vazut niciodata ca oricum e paralela rau si nu am chemat-o acasa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna seara doamnelor,
otilia si futuremother- la multi ani doamnelor. sa fiti sanatoase si sa aveti copii sanatosi si laptic mult.

brie- si eu fac acelasi lucru. fierb tarate si spal copilul. il si hidrateaza si ii face o pielicica asa de frumoasa!
ma bucur ca fratele tau este bine. sa dea DD sa fie bine in continuare. multa sanatate.
alra-landoul este ok. poti sa culci copilul linistita in el.
in schimb, scoica de masina si balansoarul nu sunt bune sa doarma copilul perioade lungi.
spiridus- ai mail cu poze pe piticoteu.
eli- - in cinstea canaleleor desfundate. iti apreciez perseverenta.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Bebe cris sa imi ziceti si mie unde este clubul scutecelor.
Ramo 2007 ce e cu fontanela asta? Cum se masoara? Merci de info cu Vigantolul.
Babyzapi la giulesti testul de auz se fac inca din maternitate. Daca nu aude cu ambele urechi te mai cheamna peste o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ooo...ce dimineata frumoasa...(de fapt, e inca intuneric daca ma uit bine pe geam)...heei ruup...profit de calmul din casuta ,si va urez acuma LA MULTI ANI!UN AN NOU MINUNAT ALATURI DE BEBELUSI,SOTI,FAMILIE!......mi dor de voi...facui si io niste crize mai isterice asea,de aia nu am mai intrat,nu din cauza lu bebe ca-i un ingeras,a lu tat-so...

multam de sms amalia..io is mai necioplita , si n-am scris anul asta la nimeni,am avut super nervi de craciun,ma revansez cu anu noucand prind ziua vesela, ca am 2m zile de isterie si una happy...si tot asa...

poate poate mai intru azi...

Cherie mami lu Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, nu cred ca fac pishulean de frig....Sara face ori de cate ori o spal la chiuveta si simte apa calduta, inainte facea imediat in timp ce-o schimbam de umplea iar tot, acum m-am invatat si ii tot dau cu apa calduta pana face la chiuveta.
Cand o schimba soatza si-o spala ii tot spune `asa, fi fetita cuminte, fa la baie`

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

Am avut o noapte....dupa ce ieri toata ziua nu a vrut sa manance mai nimic, azi noapte m-a trezit din 2 in 2 ore. Sunt capie. Nu-mi pot tine capul drept de durere. La noapte ramane cu mama.

Criss

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

se intampla ceva ciudat cu david...dupa ce-l scoatem din cadita si il punem pe prosopel incepe brusc sa planga...dar rau de tot...si imediat face pipi...asta se intampla de cateva zile....de ce oare? de frig? ca nu mai intelegem..

Si al meu a avut o perioada mare de timp cand facea pipi imediat dupa baita si urla ca din gura de sarpe. De vreo 2 sapt nici nu mai plange, nici nu mai face pishu pe prosop.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetele, heeelp!!!!! Bebe mic este racita, am fost toti raciti, mai putin ea, am crezut c-a scapat, dar se pare ca nu Are muci multi, este fornaita, stranuta des, parca si tuseste si regurgiteaza lapticul sau poate de la lapticul dat afara tuseste?!
ii pun ser fiziologic si scoatem mucii cu batista......ce altceva se mai poate face la bebe asa mic?? Mi-e frica de complicatii, de tuse....febra nu are. Medicul nostru e plecat din localitate, si nu are semnal la telefon
Please, care ati mai avut bebelusi raciti, ce se poate face??
Alra, am vazut ca Nicole e racita????Tu ce-i dai/faci??

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
bebecris si bb balacila urla dupa baita si face pipi imediat ce il scoatem afara...daca observi tu e ceva natural le este frig si prin urmare fac pipi...nu ati vazut ca si noi cand iesim din baie tremuram si ne e fri...e normal mai ales ca ei sunt micuti dupa cald frig nu e tocmai o placere, oricat de cald ar fi in casa...so relax
izabela pai sa ai 2 cazi pline cu apa sa numai faci drumul de 2 ori ..azi pun un acatist te-am trecut
cherie bah de ce te supara soata..dam bataie pai e frumos sa supere mami de bb frumos

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye uff mama ei de vaccind lasa ca tine decat cateva zile...gandeste-te ca bb al meu asa face in fiecare noapte ..a te-am trecut si pe tine si stef la acatist sa nu te superi
brie iubita am incercat cu pompa dimineata merge mai bine, dar doarrrrreeee ...si acua sund suferinda de canal dureros ...te-am trecut si pe tine si frate la acatist sa va ajute Dumnezeu

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput