Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
cherieactiv spune:
alra, lupta pt teritoriu zici??..pai io n-am cu cina ma lupta,ca ma uit in juru meu si nu vad pe nime,canci...nici urma de om![]()
brave...hi there...40 invitati is cam..multi..cine stie care i racit care i bolnav..etc...si mie imi pare rau ca bb meu nu vrea bibi,cauciuc...chiar imi doream sa accepte suzeta,se mai intampla sa fie marait asa o data la saptamana,si ...nimic...nu vrea bibi suzeta,biberon, nimic...numa tatza mea...nici in brate...numai la el in cosulet,adoarme singur cand se plicti...
, LA MULTI ANI lu ION!eli
si io am masa fetiva acasica,vine frate-miu cu soata si copchil de 5 ani,io tre sa ma imbrac in mos craciun sa zbier ho ho ho ..abia astept sa ma descaaaarc![]()
...o sa dau cu ho ho ho in toate partile...
Cherie mami lu Ale
malinas spune:
Amalia, multumim
.
David doarme din prima zi in patut, dar ii punem de o parte si de alta 2 sticle cu apa calda, ca sa ii tina de cald. In timpul zilei sta si doarme in balansoar, dar dupa baita merge in patut. Nu l-am culcat niciodata cu noi in pat si doar ocazional a stat la noi pe burtica.
Revelionul de anul acesta va fi pentru mine unic:cel mai frumos si cel mai urat in acelasi timp. Voi petrece acasa impreuna cu printul si cu sotul meu, dar voi fi cu sufletul si inima alaturi de bunica mea, la 500 de km distanta.Cand Mirtha a povestit despre bunicul ei, cum a venit el singur sa-si vada nepotica sufletul meu s-a spart in cioburi. Bunica mea era in spital la vremea respectiva, este bunica care m-a crescut de la 4 luni, la care mi-am petrecut toate vacantele, care mi-a facut toate poftele. Luni au externat-o...pentru ca nu mai aveau ce sa-i faca. De luni este acasa, nu mai mananca, nu mai bea apa si foarte rar mai este constienta. Nu-mi vine sa cred ca am s-o pierd iar eu nu voi fi acolo sa-mi iau la revedere, nu-mi vine sa cred ca nu apuca sa-si vada stranepotul pe care l-a asteptat atat de mult. Uneori viata este nedreapta.Nu vreau sa va intristez in ajun de an nou dar simteam nevoia sa ma descarc. Sunt doar eu cu David acasa si de cateva ore plang de nu stiu ce e cu mine. Sper sa-mi revin ca nu vreau sa-i transmit copilului starea mea, si nici nu vreau sa raman fara lapte.
Nu stiu daca am sa mai pot intra asa ca va urez La multi ani, un an nou fericit, impliniri si numai bucurii. Bebei sanatosi, veseli si mancaciosi. Va pup si va imbratisez pe toate.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Amalia spune:
Leeloo si Lauramiron am acelasi mesaj pentru amandoua..
..
Cand am racit am facut in felul urmator: am stat toate acele zile cu masca pe fata langa bebe si i-am dat preventiv Panadol cate 2,5 ml de 3 ori pe zi (nu mai mult de 5 zile). Pentru nasucul lui am folosit ser fiziologic si batista bebelusului. Noua Luca nu ne-a facut deloc febra si n-a tusit...ii curgea numai nasul. La fel ca si Alra, daca ar tusi, m-as duce cu el la doctor (daca nu e in localitate, as merge la spital), nu e de glumit cu tusea, am vazut asta si la fetita nasilor care are 5 luni!
Mamica se poate trata in felul urmator: ceaiuri din belsug cu multa lamaie si miere, oscilococcinum cate o capsula de 3 ori pe zi, sirop de tuse Prospan (e expectorant), pastile de Tantum Verde pentru gat si-n caz de amigdalita, gargara cu otet de mere diluat in apa cat mai des posibil (e foarte bun dezinfectant), comprese seara la culcare cu felii de cartofi cruzi stropite cu spirt, puse direct pe gat de jur-imprejur si legat peste cu o esarfa/batic. Pentru durerile de cap cauzate de raceala e foarte bun ceaiul de tei mai concentrat (va si calmeaza) si un masaj la tample cu alifie chinezeasca. Nasul se poate desfunda cu Nazomer sau cu ser fiziologic si se pot face inhalatii cu musetel sau sare grunjoasa.
In caz de febra se poate lua paracetamol.
Cam atat ma pricep eu legat de raceala la nivel cat mai naturist
...iar remedii homeopate sunt sigur mai multe...este si paragripe si homeovax (dar nu le-am incercat).
Sper sa va foloseasca!
Sa fiti sanatoase si voi si bebeii!
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 O urare pentru voi: sa fiti sanatoase si fericite alaturi de minunile venite in 2008, sa va bucurati de piticii vostrii in 2009, si sa ii aveti pe cei dragi mereu alaturi! Si o mare mare intrebare, si va rog din suflet sa imi raspundeti: din nefericire, am racit cobza, am mari probleme cu nasul (infundat) si gatul unde am facut deja pustule de puroi. Ideea e ca si Damian a inceput sa stranute, si nu dau de pediatra neam, medicul de familie e plecata din tara, la fel si sefa mea, tot pediatra si ea. Fetelor care ati trecut prin asta, si ati fost racite si voi si bebei, va rog din suflet sa imi spuneti si mie ce medicamente pot lua(soata mi-a luat homeopate de la farmacie, dar sunt vax-albina) asa incat sa imi treaca mai repede (sunt in a treia zi de raceala) si puiutului meu ce ii pot administra in afara de Panadol Baby pe care i l-am dat preventiv de 3 ori pe zi, a si inceput sa tuseasca usor...orice sfat imi va fi de folos, mai ales cele care deja ati fost in situatia mea!!! Mii de multumiri si pupici anticipat! Leeloo Lacra a lui Damian http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU 

LA MULTI ANI!!!! Va doresc un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri!!!
va
pe toate , Maria
ginye55 spune:
Malinas 
Fetelor va urez un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri sufletesti!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
BraveGirl eu ma inscriu la un "schimb de experienta"
...nu de alta dar mi-au lucit ochii cand am citit de entertainement!
![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl bai, voi vreti sa inebunesc? dupa ce ca sunt ca o fantana arteziana,asa imi tasneste laptele din san, vreti sa imi smulg si parul din cap? nu mai vorbiti de culcat la 2, sculatla 6, ca deja visez cu ochii deschisi. e bine ca inca mai sper, nu? .ce faceti diseara? noi mergem la vecini si am vrea sa luam si bebelina. dar cica au 40 de invitati . nu stiu ce sa fac.ps: cred ca trebuie sa-i fac cunostita bebelinei cu copchii vostri care dorm. poate se jeneaza si ea si invata de la ei si ma lasa sa dorm. deci cine vrea sa vina pe la mine, in scop educativ????? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
nu mai vorbiti de culcat la 2, sculatla 6, ca deja visez cu ochii deschisi. e bine ca inca mai sper, nu?
.