Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Fetelor mai am o intrebare: voua bebei vostri va dau un semnal cand sunt murdari? ca a mea nu zice nika, si ma oftica! ca nu vreau sa stea pipiloita sau si mai rau, kakacita! si sunt obsedata o verific la 3 ore!

Stefanut nu se suporta murdar si plange ca sa-l schimb.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Am fost si noi astazi la vaccin. Sta super la dimensiuni: 5800 g de la 4400 luna trecuta, si 60 cm de la 55 cm! La circumferinta capului avea acum 41 cm, iar la cea a pieptului tot 41 cm ( de la 38 si 36 cm luna trecuta). A crescut "ca din apa" vorba doctorei!
In cabinetul de puericultura mai era un bebe...o fetita de 1 luna si comparand, mi s-a parut Luca imens... Deja a ajuns la varsta la care il apuca jelitul daca aude un copil plangand, pentru ca stand linistit la tati in brate, cand a inceput fetita sa planga, a pus botic si a inceput si el..si tot asa, de cate ori plangea ea! Dragii de ei!
Cu vaccinul...a fost jale mare! Cu atat mai mult cu cat i-a facut unul intr-un piciorus, unul in altul! A urlat din secunda in care l-am pus pe spate sa i-l faca pe primul si pana am iesit din cabinet! Imi era asa de mila de el de mi se rupea sufletul!
Acasa a tot jelit pana acum vreo 2 ore cand a cazut rapus de oboseala, dupa care s-a trezit iar si acum se agita si bazaie...nu-mi aduc aminte de asa reactie la vreunul din vaccinurile facute de David, dar deh...stiu ca nu sunt la fel si n-are rost sa compar..
Presimt ca ne asteapta 2 zile grele!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Felicitari pt bb in grafic! In ceea ce priveste vaccinul eu sunt deja capie. Bb e f agitat, nu mananca, nu doarme, acum e calm , acum plange. Sper sa treaa repede zilele astea. Pup bb Luca, curajos.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Amalia, bravooo, ce frumos ati crescut si voi! Auzi, dar de ce a facut doua vaccinuri? Care e al doilea? Tudor a facut Infanrix Hexa si a fost o singura injectie. Vaccinul pt rotavirus l-a luat pe gurita!

Isaelena, la un control obisnuit, pediatrul trebuie sa masoare lungimea copilului, circumferintele craniana si toracica, sa verifice fontanela, sa palpeze organele interne, sa il cantareasca, sa il asculte la plamani, sa se uite in gat, chestii de genul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi tot 2 picaturi pe zi.
Si a mea plange cand e kakanita...dar cum acum face f rar, o data la 2-3 zile,nici nu mai recunosc plansul de kakanica si sar cu tzitzi la inaintare, dar o refuza dupa 1 minut, asa a trecem la masuta de infasat.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vigantol ii dau doua picaturi, insa se pot da si mai multe, e in functie de cat de mare e fontanela anterioara. Ianca a avut o fontanela uriasa, de 4/5 cm si a luat patru picaturi de Vig. La un moment dat a facut si D3 injecatbil pt. ca nu i se inchidea fontanela.

BraveGirl, super sutienele, sa le porti santoasa. Si eu am unul sexos si dragut de pe Laredoute si cred ca mai fac o comanda zilele astea.

Mav, tu meriti o diploma, mai!!! Dupa cate pb. ai avut in sarcina, sa te gandesti la bb3 e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Ginye sarumana de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, eu am mers pe Milumil si asta pentru ca l-am dat si primei fetite si a fost ok, i-a mers foarte bine. Are, intr-adevar, o consistenta destul de groasa.

Otilia, Futuremother, La multi ani, fetelor!! Multa sanatate si sa va bucurati de viata alaturi de puiutii vostri

Alra, bravo mami!!Hai ca se poate, tine-o tot asa, chiar daca e ceva mai greu in toiul noptii sa stai cu ea in brate pana adoarme Stiu din proprie experienta, ca asa fac si eu....io zic ca merita, dormim mai bine amandoua

Fiica-mea de vreo doua nopti doarme cate 5 ore legate....de pe la 22 pana la 3, apoi la 6....da Doamne s-o tina!!!
Mai, dar are niste muuuci....si e atat de fornaita, cred ca a racit putin...inafara de curatat nasul, mai e ceva ce pot face??

Citat:
citat din mesajul lui malinas

lauramiron, exact ca tine fac si eu. Intai ii dau tzitzi si apoi biberonul.Eu ii dau Humana 1, tu ce ii dai ?

spiridusul, super tare povestea cu botezul.Eu nu am poze cu burtica ...calculatorul pe care erau salvate este stricat si nu am cum sa le recuperez, deocamdata.

Otilia, Futuremother, La multi Ani, sanatate, fericire si numai bucurii.

babyzapi, brie, ginye55, saru’mana .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Diana si BRAVE multumescd e lamuriri! sarumana mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

...Profit de ocazie, ca Sebi e la joaca la verisoara lui... si mai arunc un ochi la pozele voastre... desi sunt cu Anto in brate.... azi n-a dormit peste zi... Am mai patit asa si inainte de Craciun... a avut vreo 3-4 zile cand mi-a stat treaz zi-lumina, cate 10 ore in continuu... foarte ciudat pt varsta lui.... A mai patit cineva asa???

Monicus... am admirat si pozele voastre cu printesa si bradutul.

Eli, ce frumos ca Dimitrie are o verisoaara de varsta lui! Sa vezi ce frumos se vor juca impreuna mai tarziu! tortul vostru... Foarte frumos 'zambetel pt mami'! ...Si aveti si voi ochisori albastriiiiiiii....

Bebecris, ce mosulica dolofanel si somnoros ati avut si voi! Si ce seamana cu tati, tu parca n-ai prea fost prin 'zona' la 'facerea' lui...

Spiridus, eu am pierdut faza cu cei 4 copii despre care scriau fetele referindu-se la tine... si n-am timp sa ma duc mai in urma... uf, ce curioasa sunt....

Alexutza, am vazut-o pe Diana, alaturi de fratiorul uimit de cat de mica e si mandru totodata... hihihi.... ce paroasa e! I-a trecut galbeneala? Scumpici foooc fratiorii in poza asta.

Amalia, v-am admirat si pe voi! Ce mandru e tati de feciorii lui!

.....revin.....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

malinas, sa va traiasca micutul crestin! hihihi... a avut popa de unde sa taie din motz! cred ca ai vrut sa incarci si tu filmulete... si nu ti le ia (cel putin eu nu pot sa vad), exact cum am patit si eu... oare de ce?!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput