Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Isaelena vad ca ti-au raspuns fetele deja!...pana sa apuc eu sa ma intru...

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Parca-s surori, acelasi program si mandra mea. Numai ca eu nu o culc in landou ca scrie pe el ca nu e voie . Si s-a trezit la 5.30 si program artistic pana la 7 cand a inceput sora mare sa faca ochi si am trecut la ea. Asa ca-s zombie si am multa treaba azi iar Elisa ar suge din ora in ora, a facut niste pulpite.

...

Am si eu o intrebare existentiala. Ce vaccinuri ati facut? Elisei i s-a facut in spital BCG si Engerix, unul din ele l-au facut ca suntem din Romania . Si la 6 saptamani face Prevenar si poli, parca asa. Problema este ca venim in Ro si probabil va trebui sa facem si in Ro un rapel dar sa fie acelasi producator, complicata treaba.

a mea a dormit apoi de la 4 pana la 9 dimineata!
si sor-sa e pentru moment in jurisdictia lu taica-su, asa ca am dormit ca vacutza

mai, laurei i-au facut aia la 2-4-6 luni vaccinul polivalent (habar-n-am ce contine, da daca vrei ma uit in carnet) si prevenarul deodata - adica 2 intepaturi. probabil ca si acuma e la fel.

bravegirl, m-ai inebunit cu sutienele alea! m-am uitat acolo pe site si am vazut vreo 5 pe care MUSAI le vreau, dar voi incerca sa ma abtin. tocmai mi-am mai luat unu de ala de baba de bumbac de alaptat si altu cool si chic insa nu de alaptat. pt cand m-oi duce... unde naiba sa ma duc ca nu ma duc nicaieri!

ha! am vazut si eu poze! si de carmen si de otilia si de babyzapi si de amalia si de malinas. frumos!

ufff! va las ca s-a trezit sugativa

ALRA 9kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Fetele, tocmai a vorbit primul ministru Emil Boc si s-a ajuns la o plafonare a indemnizatiei pentru mame la 3 salarii medii pe economie, dar nu mai mult de 4000 lei. Legea a ramas la fel pentru persoanele care iau mai putin de 600 lei...nu vor lua 85%, ci 600 lei. Deci vom lua 85%, dar fara a depasi 4000 lei.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetele, tocmai a vorbit primul ministru Emil Boc si s-a ajuns la o plafonare a indemnizatiei pentru mame la 3 salarii medii pe economie, dar nu mai mult de 4000 lei. Legea a ramas la fel pentru persoanele care iau mai putin de 600 lei...nu vor lua 85%, ci 600 lei. Deci vom lua 85%, dar fara a depasi 4000 lei.

pozici

Ieeeeeeeeeeee mie-mi convine! Cele care luati inainte salariu de peste 4000 (E cineva?)
Inca vorbeste Boc...

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otilia, vazut si eu acum poze cu craciunite, sunt superbe,ca doua papusele. Sa va traiasca.

Amalia, felicitari pentru bebe in grafic.Peste 2 saptamani ne ducem si noi la vaccin si deja am emotii.Multumim de info legat de legea mamelor.

BraveGirl, saru’mana de info legat de sutienele de alaptat. Ma pun acum sa frunzaresc sa vad ce gasesc.

mav, multumim. E un pletos bebe David. Tata-su tot ameninta ca-l rade in cap, dar pana nu i se inchide fontanela i-am zis ca nu se apropie de capul copilului.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Isaelena, a mea are senzor de kk in pampers, cum il produce, cum ma anunta...nu-i place deloc murdara, nici macar cu un partz, asa ca o schimb si de 10-15 ori pe zi

Eu ii dau 2 picuri de Vigantol, sunt pediatri care recomanda 3 sau chiar 4 picuri, depinde de cat e de mare fontanela sau de alte considerente. Da-i 3 picuri daca asa ti-a recomandat medicul!

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Fetelor mai am o intrebare: voua bebei vostri va dau un semnal cand sunt murdari? ca a mea nu zice nika, si ma oftica! ca nu vreau sa stea pipiloita sau si mai rau, kakacita! si sunt obsedata o verific la 3 ore!

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Diana au fost doua intepaturi pentru ca antipolio nu s-a mai dat sub forma de picaturi, ci s-a facut injectabil.
Alra eu n-as risca s-o culc in landou...mai bine in pat cu tine decat asa. Noi avem noroc ca indiferent de plansete, agitatie, colici puternici...doarme numai la el in patut! Sa vedem cat l-o tine...
Malinas sa-ti traiasca micul crestin si sa fie sanatos! Foarte frumoase pozele de la botez!
Brie acum am vazut vestea minunata! Ma bucur din suflet ca si-a revenit fratele tau! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere!
Mirtha ce traditii frumoase aveti! Mi se pare extraordinar sa-ti petreci cu atatia oameni dragi zilele astea de sarbatoare, este cea mai buna cale sa le simti cu adevarat!
BraveGirl sa poarte bebelina sanatoasa lucrusoarele! Lasa mamico, nu-i bai ca i-ai luat atatea...vor ramane si pentru al doilea ...

pozici

Mergi la inceput

Isaelena noua ne-a recomandat 2 picaturi pe Vigantol. Cat priveste schimbatul, pe Luca daca nu-l schimb de cum face kk, e jale mare, nu se mai intelege nimeni cu el..deci nu am cum sa ratez momentul..

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Brie, ma bucur pt fratele tau! Ai pus pe undeva poze cu craciunitele voastre, ca n-am fost pe faza?

Eli, bine ca ai razbit cu sanii, bravo!

Spiridus, sa va traiasca si micutul crestin! Asteptam foto de la botez (sper ca n-am fost aiurita si mi-au 'scapat').
O sa-ti trimit si eu poze pt colaj, dar poate maine! Ar fi bine sa pui adresa de email in lista... pt zapacite ca mine

Mai, m-ati terminat cu vaccinutele voastre. Dr nostru de familie e in concediu pana pe 5 ian... asa ca schema noastra de vaccinari s-a dus naibii... (Anto a implinit doua lunite pe 27dec).... Nici nu stiu ce sa fac? Sa cumpar vaccinul (care???) si sa merg la dr pediatru sa i-l administreze maine sau sa mai astept?!

Babyzapi, ce frumos ca ai scris despre Mihaita! E un baietel din Cta... De multe ori am vrut sa pun si eu linkul catre povestea lui, de la umanitare.... dar... spre rusinea mea, desi intentionam sa-i pun niste banuti in cont, inca n-am reusit sa ajung la banca si nici macar cu mamica lui nu m-am intalnit, desi as fi putut s-o fac...

Ahhhhhhhhh... mai aveam de scris... dar tre' s-o tai..... Poate reusesc sa pun si eu niste poze maine... Am calculatorul virusat...
Nu va urez de acum LMA, ca sper sa reusesc sa intru si maine! Va pupacesc!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Miky_ea ma bucur ca acum sunteti bine si tu si bebelina! Abia astep pozicile!
Mav sa stii ca si eu ma gandeam la al treilea chiar de cand eram insarcinata....numai ca nu stiu daca vom mai ajunge vreodata sa si concretizam ideea. Momentan ne intindem cat ne e plapuma si vom mai vedea peste cativa ani...avand in vedere ca totusi am 30 si zic eu ca mai am vreme... Cat priveste cheful.....vorba ta si a Corinei...as putea sa stau linistita fara si un an..

pozici

Mergi la inceput