Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
Mav nu e batut in cuie sa se faca FIX la 2 luni, asa ca nu e bai daca il face dupa Anul Nou.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Mai, m-ati terminat cu vaccinutele voastre. Dr nostru de familie e in concediu pana pe 5 ian... asa ca schema noastra de vaccinari s-a dus naibii... (Anto a implinit doua lunite pe 27dec).... Nici nu stiu ce sa fac? Sa cumpar vaccinul (care???) si sa merg la dr pediatru sa i-l administreze maine sau sa mai astept?! Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui futuremother otilia surprise !!! exact la 4 dimineata sunt nascuta doar ca in baia mare ![]() mama de Raisa Maria si Rares Florin |
Hai mai ce faza. Eu sunt la 4 fara un sfert, nah ca-s mai batrana, nascuta in Moreni, pe langa Targoviste.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Mirtha spune:
Si pentru mine este ok . Ufff...am avut niste emotiii......
Happy new year !Happy new year !Happy new year ! 

! 

Am simitit eu , am simitit ca nu va fi chiar asa de drastica limitarea. Daca va mai spun ca initial aveau de gand sa suspende actul actul normativ....poate nu ma credeti. Dar reactia societatii civile a fost atit de virulenta incit s-au gandit - evident in an electoral - ca nu e cazul sa supere mama electorul feminim
!
Apoi au intentionat o limitare la 1000 lei. Si cind au vazut ca urla po p u l a tia ca se plateste impozit proportional cu salariu al lasat-o mai usor. Ma credeti sau nu dar campania de la Realitatea a avut un rol important.
Da Amalia , de sarbatori e o nebunie frumoasa la noi vin , pleaca musafirii si noi la fel venim - plecam . Chiar acum - dupa ce o voi alapta pe Pitica - de pregatim sa plecam la finii nr.4(avem 5) pt. ca finuta nu mai poate face plimbarici : pe 8-9 ianuarie are DPN-ul.
Ma simt atit de bine de sarbatori ! Poate pt. ca si vad numai fete luminoase si cu zimbetul pe buze.
Iubita , sa ai niste sarbatori frumoase linga boboceii tai !
PS. Dupa ce va face Pitica 1 an dam si noi bataie pentru bb2!![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Ieeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() mie-mi convine! Cele care luati inainte salariu de peste 4000 (E cineva?)Inca vorbeste Boc... Mami de Sara (8 dec 2008) _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui mav Mai, m-ati terminat cu vaccinutele voastre. Dr nostru de familie e in concediu pana pe 5 ian... asa ca schema noastra de vaccinari s-a dus naibii... (Anto a implinit doua lunite pe 27dec).... Nici nu stiu ce sa fac? Sa cumpar vaccinul (care???) si sa merg la dr pediatru sa i-l administreze maine sau sa mai astept?! |
Si Stefanut a implinit 2 luni pe 12 si abia aseara i-a facut vaccinul.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
ce-aveti frate cu landoul? de ce sa nu culci copilu in el, e ceva care imi scapa? e perfect drept, e ca un pat de copil insa mai mic si numai bun pentru un bebe asa mititel.
pe laura asa am culcat-o pana la 4 luni si asta pe sfatul asistentelor caci in patut nu isi putea tine caldura fiind asa mica.
pe aici multi culca bebeii mici ori in landou ori in leagan de ala special pentru primele luni.
nu imi place in pat ca dorm ca iepurele, mi-e ca o turtesc sau ca ii pun plapuma in cap fara sa imi dau seama.
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
eu vreau 3 fete da insarcinata inca o data nu ma mai vad! mai ales cu 2 copchii mici in casa.
ALRA 9kg+
Vacanta cu Laura in Romania
diana21 spune:
Si Tudor doarme in landou si e ok! Nu vad nici eu care ar fi pb.
Fug ca plange, dar mai vin azi!
Amalia spune:
Diana, Alra scuze..nu ma luati in seama cu landoul ala!
Mintea mea obosita se gandea la ceva gen leagan...
Deh...ma retrag la nanic..
...hihi, as vrea eu!
![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Felicitari celor 2 puiuti crestinati de Malinas si Spiridus 
Spiridush am trimis si eu 2 pozici pe mailul piticoteu@yahoo.com dat de tine (mi-am permis sa-l mai scriu si eu o data pt. fetele care tot intrebau de el
)
Ginye , Amalia vazut poze cu frumuseii vostrii
..si ce au crescuuut !!
Mav multumim
de vorbele frumoase
...si zi asa bb3 ?! waw ai curaj .Operatia mea asa e inca supureaza desi a iesit un fir lung si sper ca de acum se inchide si ea 
Brie ma bucur pentru vestea buna despre fratele tau , asteptam poze cu bebelinele tale 
Bravegirl asa sutiene daa
...si slipii nu erau de aruncat
, cand ma uit la cat de mari (inalti cu burta ) tre sa port din cauza taieturii
...chiar ca babele , deci niste comenzi on-line ar fi binevenite pt. moral ![]()
Vigantol tot 2 picaturi dam si noi , de dormit noaptea Paula doarme cam 5-6 ore depinde , ieri a dormit de la 00,20 pana la 7, 10
nu-mi venea sa cred poate pt. ca a dormit cu mine de obicei doarme in patut , adevarul ca am intepenit pe o dunga cu fata spre ea sa o vad si imi era frica si sa ma misc sa nu o trezesc asa ca dimineata eram ca si gipsata ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9
babyzapi spune:
Mav mersi frumos 
Amalia ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la dr si ca a crescut asa frumos Luca in doar o luna. Sper sa aveti o noapte linistita.
Isaelena eu lui bebe tot 2 picaturi de vigantol ii dau. Si al meu la fel nu plange niciodata ca e ud sau murdar, nu da nici-un semn, il controlez eu.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

mie-mi convine! Cele care luati inainte salariu de peste 4000