Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Am fost si noi astazi la vaccin. Sta super la dimensiuni: 5800 g de la 4400 luna trecuta, si 60 cm de la 55 cm! La circumferinta capului avea acum 41 cm, iar la cea a pieptului tot 41 cm ( de la 38 si 36 cm luna trecuta). A crescut "ca din apa" vorba doctorei!
In cabinetul de puericultura mai era un bebe...o fetita de 1 luna si comparand, mi s-a parut Luca imens... Deja a ajuns la varsta la care il apuca jelitul daca aude un copil plangand, pentru ca stand linistit la tati in brate, cand a inceput fetita sa planga, a pus botic si a inceput si el..si tot asa, de cate ori plangea ea! Dragii de ei!
Cu vaccinul...a fost jale mare! Cu atat mai mult cu cat i-a facut unul intr-un piciorus, unul in altul! A urlat din secunda in care l-am pus pe spate sa i-l faca pe primul si pana am iesit din cabinet! Imi era asa de mila de el de mi se rupea sufletul!
Acasa a tot jelit pana acum vreo 2 ore cand a cazut rapus de oboseala, dupa care s-a trezit iar si acum se agita si bazaie...nu-mi aduc aminte de asa reactie la vreunul din vaccinurile facute de David, dar deh...stiu ca nu sunt la fel si n-are rost sa compar..
Presimt ca ne asteapta 2 zile grele!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ah, am uitat...tot de la controlul de astazi.. Ne-a intrebat doctora cate scaune are (acum vreo 8/zi) si daca sunt apoase si i-am spus ca da...i-a prescris 1 varf de cutit de calciu carbonic intr-o lingutita de ceai, de 3 ori pe zi.
Legat de tremurul barbitei nu ne-a dat nimic..a spus ca este normal la varsta asta si ca unii fac asta si cand fac pipi.
pozici
isaelena spune:
Amalia felicitari pt Luca!
ai putea sa imi zici si mie in ce consta o consultatie la pediatru? ce masoara? si ce face?
ca noi tre sa meregm peste 15 zile si sa vedem despre ce e vorba, ca doctorit mea e cam superficiala?
Voi cate picaturi de VIgantol dat bebeilor? ca doctora mea mi-a zis 3 picaturi, insa pe prospect am vazut ca scrie 2 picaturi prematuri si 1 picatura copii mici..nu scrie nicaieri 3 picaturi!
isaelena spune:
Fetelor mai am o intrebare: voua bebei vostri va dau un semnal cand sunt murdari? ca a mea nu zice nika, si ma oftica! ca nu vreau sa stea pipiloita sau si mai rau, kakacita! si sunt obsedata o verific la 3 ore!
Amalia spune:
Mamumanu esti de admirat cum reusesti sa te descurci cu 2 bebei atat de mici! Iti doresc din suflet sa scapi de colici si sa ai copilasi cat mai cuminti si sanatosi!
Oceanborn ma bucur ca ati reusit sa gasiti un remediu pentru stomacel! Cu oboseala..te inteleg..se fac ei mari!
Elilov pup dulce piciulica, sa se termine si la voi o data revelioanele asta...ca unul e de ajuns
BraveGirl te inteleg foarte bine cu sentimentele astea de vinovatie...asa patesc si eu daca imi zice cineva ceva. Azi de exemplu, singura chestie care a zis-o doctora a fost ca am invatat copilul in brate..pai deh, era sa-l lasam sa urle pana ragusa, doar sa nu se invete...si cu toate ca stiu ca e o prostie ce a spus, m-am necajit pe moment! Acum de exemplu, ma simt vinovata ca eu stau pe net, am tava cu mancare in fatza (tocmai am terminat) si tati al nostru e la bucatarie, face si ciorbita si o ciulama..a venit saracu si de la cumparaturi...si eu nu-l ajut cu nimic..pt. ca plange Luca si singura chestie care o pot face este sa mai butonez aici..
pozici
Amalia spune:
Ginye super veste!
Monica Dicut multa sanatate, sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos!
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, se pare ca monica dicut, mamica de ingeras andrei de la odiseea iulie-august, este din nou insarcinata! ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
pozici
isaelena spune:
Amalia si eu m-am simtit vinovata, si mai am momente cand ,ma simt...insa ma gandesc ca suntem oe chipa si tre sa ne ajuta, eu numai pot sa fac totul...si deaceea mama face majoritatea si el tre sa o ajute pe mama cu ce are nevoie...
stiu ca e naspa si deprimant cu sentimentul de vinovatie...si cu faza cu doctora si la mine isi dau toti cu parerea dar eu le inchid gura cu replica: fiecare face cu copilul lui ce vrea! sic e crede ca e mai bine! asa fac si eu!
nici eu nu olas sa zbiere prea mult ca nu vreau sa faca hernie de la plans. e usor sa zici: nu afce aia, nu face aia...dar eu ca mama mi se rupesufeltul cand o aud plangand.
futuremother spune:
otilia surprise !!! exact la 4 dimineata sunt nascuta doar ca in baia mare
mama de Raisa Maria si Rares Florin
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui malinas BraveGirl, vreau si eu sutiene de alaptata sexoase. De unde le-ai comandat? Ca ma simt ca Ecaterina Teodoroiu cu sutienele mele de alaptat de la jolidon. Sunt commode, nimic de zis, dar parca as fi mama mare. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Eu mi-am comandat de la Mothercare.Astea 2: http://www.mothercare.com/Panache-nursing-bra/dp/B001064VGW/sr=1-7/qid=1230648057/ref=sr_1_7/280-0945090-9388844?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44321031&mcb=core
http://www.mothercare.com/Emily-B-nursing-bra/dp/B00117ANMG/sr=1-29/qid=1230648095/ref=sr_1_29/280-0945090-9388844?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44321031&mcb=core
Am comandat si bebelinei o groaza d ehaine. Si am avut si un cod de 10% reducere.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
ginye55 spune:
citat din mesajul lui isaelena Voi cate picaturi de VIgantol dat bebeilor? ca doctora mea mi-a zis 3 picaturi, insa pe prospect am vazut ca scrie 2 picaturi prematuri si 1 picatura copii mici..nu scrie nicaieri 3 picaturi! |
2 picaturi pe zi.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii