Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
elilov3 spune:
mirtha iubita mai cand sa dau cu tel dupa tine dai semn de viata ...si zi asa vin rubedenile si prietenii e valabil si anul acesta? sau mergeti voi in pelerinaj? te pupacesc si pe tine si pe Eva draga
brie draga mea am incercat pompa... si nu imi prea scoate lapticul tot cu manuala reusi sa scot mai mult laptic...cred ca am sa incerc dimineata cand am lapte mult in tzitzi...ca pe zi si la manuala merge greu....te anunt cum evolueaza situatia eu zic ca o sa isi dea drumul si tzitzile pana se obisnuiesc cu ea si stilul ei...mah si doarrrree apas butonul minune...ii zic butonul de panica
bravegirl hai ca esti tare imi place autoironia ta
ginye nu stiu sa iti raspund ca noi suntem mici si nu am trecut prin asa ceva ...eu cred ca e totusi de la vaccin vb fetelor ele stiu mai bine cele de o seama cu Stefan
multumim de aprecieri
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
malinas spune:
BraveGirl, vreau si eu sutiene de alaptata sexoase. De unde le-ai comandat? Ca ma simt ca Ecaterina Teodoroiu cu sutienele mele de alaptat de la jolidon. Sunt commode, nimic de zis, dar parca as fi mama mare.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Otiliav spune:
Gata, am declarat si noi copilul, am trimis scrisorica si speram ca am completat corect ca altfel .
Va invit la si sau mai bine !
Evident ca Elisa ma astepta, sunt mufata. I-a dat mama putin ceai de menta ca nu sosisem si are ceva efect, schimbam cam 15 scutece zilnic si a cam trecut iritatia.
Citat: |
citat din mesajul lui alra intru ca sa ma laud (fi-mea o tine dintr-o extrema in alta): a supt aseara intre 9 si 11 continuu si apoi soamne pana la 3 (!!!!) si unde? il landou la ea mai dragelor! la 3 a supt din ambii sani si am umblat apoi cu ea prin camera vreo 15 min ca sa o ragai bine si apoi am pus-o la nani iara ... in landou!!!! e prima noapte ever in care reusesc sa o culc exclusiv in landou. si eu tot cu mine in pat o tineam ca o puneam la san si apoi uitam de ea acolo si atipeam insa dormeam stresata sa nu o sufoc cu plapuma. singura problema cu pusul in landou e ca stau mai mult timp treaza noaptea insa stiu ca pe termen lung merita investitia. ALRA 9kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
Parca-s surori, acelasi program si mandra mea. Numai ca eu nu o culc in landou ca scrie pe el ca nu e voie . Si s-a trezit la 5.30 si program artistic pana la 7 cand a inceput sora mare sa faca ochi si am trecut la ea. Asa ca-s zombie si am multa treaba azi iar Elisa ar suge din ora in ora, a facut niste pulpite.
Elilov, sa te mulgi cu spor. E Dimitrie, tare frumos rade. Am citit ca a crescut ca Fat-frumos, nah, sa mai zici ceva de titile tale, a meritat mulsul efortul ca e foarte foarte bine 2,4 kg in 6 saptamani si 7 cm.
Manumanu , ce surpriza frumoasa mi-ai facut. Daca noi cu unul suntem obosite, pai tu ce sa mai esti eroina ca inteleg ca nu ai ajutoare.
Malinas, si mie mi se pare destul de eficient Galaforul, nu tin minte ca Galactogilul sa fi fost asa bun. Sa va fie de bine crestinarea. Eu zic ca iti vei reveni cu lactatia, e doar stresul de moment. Ce de lume la botezul vostru, e frumos sa fie familia mare. Si ce gene lungi, negre si intoarse a facut bb, se vad foarte bine aici.
Chiar cu ocazia aceasta, eu stiam ca nu se fac botezuri intre Craciun si Boboteaza si ca nici in post nu este recomandat si tot citesc pe aici de botezuri.
Citat: |
citat din mesajul lui brie Ziua buna fetelor, In primul rand LA MULTI ANI OTILICA si FUTUREMOTHER !!! Sa fiti sanatoase, implinite, fericite impreuna cu familiile voastre. In al doilea rand vestea buna este ca fratele meu este BINE !!!!!! SUNT ATAT DE FERICITA CA TRAIESTE SI CA EVOLUTIA LUI ESTE SPRE BINE... Mama a doua minuni Androniki si Brianna |
Asa veste merita serbata, inteleg ca nu mai este in coma, ce ma bucur.
Bravegirl, cate fete mai ai de gand sa faci ? Eu ma ambtin eroic sa mai cumpar, tentatia e mare ca sunt deja reduceri .
Spiridus, esti tare, frumoasa initiativa . Pot trimite pe mess o poza?
Am si eu o intrebare existentiala. Ce vaccinuri ati facut? Elisei i s-a facut in spital BCG si Engerix, unul din ele l-au facut ca suntem din Romania . Si la 6 saptamani face Prevenar si poli, parca asa. Problema este ca venim in Ro si probabil va trebui sa facem si in Ro un rapel dar sa fie acelasi producator, complicata treaba.
Din pacate nu am intrat inca pe contul cozonaceilor si nici pozele puse de Bebecris la capitolul trecut nu am reusit sa le vad, trebuie sa-i admir pe toti in liniste dar nu stiu cand , ma bucur cand citesac ce frumos cresc toti.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
bebecris spune:
SPIRIDUS...ai poza mea in mail....
pupici
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
malinas spune:
Otiliav, multumim de aprecieri. David nu avea gene cand l-am nascut, dar dupa o saptamana au inceput sa-i creasca si acum e un tip cu gene foarte sexoase .Sper si eu sa-mi revina lactatia chiar daca ii dau la masa de seara completare, as fi fericita sa am laptic pt restul meselor. Legat de botez sa stii ca odata cu David a mai fost botezata o fetita, iar verisoasa sotului si-a botezat si ea baietelul in aceeasi zi cu noi, doar ca in Italia. Deci vad ca nu e nici o problema legata de botezul copiilor in aceasta perioada.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
ginye55 spune:
Diana Brie multumesc de raspuns!
Eli
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mav spune:
Am reusit sa citesc putin din capitolul trecut.
Julia, felicitari pt nastere (waw ce bebe mare ai produs si tu!), multa sanatate si toate cele bune!
Criss fetele frumusele, si craciunita mica si mamica subtirica!!
N-am inteles, inca iti mai supureaza operatia??
Amalia, si mie mi-e doooorrr de burtik... Noi deja ne gandim ce-ar fi daca bb3 ar iesi fetita? (Desi la cat de obosita sunt, singura in cea mai mare parte a zilei, cu grija a 2 copii, n-am niciun strop de chef de... frichi-frichi..., vorba Corinei... poa' sa mai treaca si un an fara..... din partea mea...
Caterinas, am primit si eu o crema anticelulitica... dar nu stiu daca am voie s-o folosesc cat alapez... asa c-am pus-o in dulap, la pastrare.
Otilia, superbe craciunite aveti, sa va traiasca! Ai dreptate, in anumite poze, Elisa seamana cu Antonio al meu ce chestie!
...Iar pe Ana-nazdravana... ce-as mai pupaci-o eu.... Ca tot mi-am dorit muuult si nu am o fetita.... Ce scumpele sunt aici!
Carmendu, ce trasaturi finute are Victor! Si ce bine va sta, familiuta fericita langa bradut!
Babyzapi, v-am admirat... sunteti atiat de frumosi! Poza asta e buna de felicitare sau pt inramat! Doamne, ce ochisori superbi are Raphael, iar tu... parca esti sor-sa, nu mamica....
Trimit mesajul acum, sa nu-l pierd... mai citesc si mai scriu cand mai pot....
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isaelena spune:
Elilov eu mi-am luat o pompa manuala de la Chicco de 87 de lei, sunt multumita de ea!
isaelena spune:
Elilov eu mi-am luat o pompa manuala de la Chicco de 87 de lei, sunt multumita de ea!
Brie multa sanatate in continuare fratelui tau si toate cele bune.