Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrada79 spune:
Fecian felicitari pentru bubu!!!!
Micaela dintre tarcuri pare mai interesant primul in sensul ca e si mai colorat si cu jucarele si cred ca ar atrage-o mai mult! Dar si centrul de activitati mi se pare ff interesant. Eu astazi am intrebat-o pe doctora legat de un jumper care il am si de centru de activitati in care atinge doar cu varfurile si mi-a zis ca de la 8 luni iar in premergator dupa 9 luni asta daca copilul s-a ridicat el singur in picioare daca nu nu, trebuie asteptat pana se ridica singur in piciore. Eu una nu ii voi lua premergator doar jumperul si centrul de activitatidar asta numai dupa 8 luni ca deh asa sunt eu mai fricoasa. Sora mea le-a folosit mai devreme dar cred ca fiecare mamica face cum simte ea mai bine. Oricum sa ne zici la ce te-ai hotarat!
Monik ma bucur ca ii place in el. Eu l-am tinut in brate pe Tiberiu si era asa fascinat de toate jucariile de acolo ca nu mai putea! Moamaaa dar ce diferenta de pret intre ce e pe net si magazin!
Socrate imi pare rau pt durerea de gat si iti urez insanatosire grabnica!
Daria Ioana felicitari pt bebei ca dorm mai bine!
Reallaura uff ce ghinion e da uite ca tot te-ai descurcat cu inversatul meselor!
Stephany bine ai venit! Cum a fost???
Miss, Violet ma rog sa treaca perioada asta cat mai repede si sa va mai odihniti si voi!
Eu sunt putin cam suparata ca Tiberiu e iar in greva foamei. A venit azi doctora si a zis ca e bine si sa nu il fortez cu mancarea. Are 7 luni si 7.900 kg si 70cm.Mi-a zis sa ii introduc biscuitii, ficatelul, oul, spanacul, ficatul, branzica de vaci binenteles treptat.
ca_eric spune:
laura
multumim ...dragutza ca intotdeauna...din pacate nu a mostenit okii lu mami..ii are pe ai lui tac-su...asta e.
pupam mirci
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
MissParker spune:
Fetelor, intampin si eu anul nou cu alta dispozitie: m-am spalat pe cap, mi-am luat mustatsa, m-am epilat, alea-alea, ma simt si eu putin fresh.
socrate,
A plans Sebi mult la inceput cand il puneai in patul lui? Il puneai acolo si dupa ce-l alaptai noaptea? Ca David are un somn extrem de sensibil si imediat e treaz si nervos... Cred ca la noi se vor rezolva multe probleme cand voi fi eu pregatita sa-l intarc, dar oare cand va veni momentul asta? Ca tare mi-e frica de el si inca nu vreau... Sanatate multa cu gatul, bea ceaiuri fierbinti, multa lamaie si sa nu stai in frig! Sau – daca la tine functioneaza metoda „cui pe cui se scoate“, mananca inghetata! La mine pe vremuri mergea.
Nicole, saru’mana de idee, am sa o rog pe pediatra sa se uite si de afte cand mergem la ea... Vad ca in seara asta n-a mai facut urat, daaar... i-am dat grisuletul la ora 17 si acum ii da Bogdan la culcare doar bibe, poate asa adoarme mai bine, cu stomacul mai usor... Incercam alta metoda, inca nu le-am epuizat pe toate 
Danicris, 
ca eric, multumesc mult
, ca bine zici cu suzeta, in seara asta am scos una de la naftalina, sa incerc si asta, ca el de fapt de vreo 2 luni imi refuza suzetele, le scuipa sistematic noaptea si plangea si mai tare, a repros, adica „crezi ca ma prostesti cu asta?“
Ah, iar inainte de culcare ii dau obligatoriu biberon, demult nu-i mai dau doar san, la nici o masa... numai ca el cu chiu cu vai mananca 5 mese pe zi, iar la a doua si la penultima intotdeauna scuipa masiv dupa aceea...
Laurita, mama, ce belea cu capacul de la blender, cum naiba a cazut inauntru??? Ce aparat ai?
violet eyes,
iti dai seama ca ai toata compasiunea mea, se pare ca suntem surori de suferinta... desi David nu are inca nici un dintisor (oare atunci se va trezi din sfert in sfert de ora? Ca sa stiu sa-mi cumpar franghie
). Macar David doarme bine ziua, are cam 30-40’ un somnic pana in 12, in carucior la plimbare, iar dupa piureiasul de pranz mai doarme aproape 2 ore fara probleme, il pun treaz in pat, il invelesc cu patura mea, ii spun ca acum se face nanita si il las singur, iar el adoarme rapid; de ce nu s-o putea asa si noaptea?
Sunt curioasa ce ma asteapta noaptea asta. La ora 21 sunt in pat. Hai sa nu ne pierdem speranta, ai vazut ca la fecian a venit schimbarea in bine, de ce n-ar veni si la noi?
CLEO,
unde ai disparut, scumpa??
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
cleo78 spune:
fac www.bucataras.ro/pandispan-cu-suc-de-portocale/" target="_blank">asta -> ca tort, si ciorba de perisoare, si pregatesc pt miine pt pate, pt oua umplute; si friptura o vaz io miine seara, si ornatu' tortului tot miine seara.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Miss blenderul e Moulinex, dar se zguduie ca alte alea cand blenduiesc, de obicei il tin cu ,ana, acum spalam vasele in timpul asta...si a sarit in sus si apoi a cazut pe jumatate in robot...mmdaa..poate e si vina mea ca nu stateam langa el, dar efectiv nu stiu ce sa fac mai intai
. somn neintrerupt in noaptea asta!
Cleo buun ce faci tu acolo!
Spor la treaba!
Alysh iubita, ai trecut deja la invatat???? ca n-ai mai dat pe aici...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
fecian spune:
| Citat: |
| ]Originally posted by MissParker fecian, Doamne, sa ai gura aurita!! Voi ce ati facut, l-ati pus treptat in camera lui si apoi fugeati cu randul sa-l adormiti la loc cand se trezea? |
Din pacate asta e singurul remediu...sa il adormiti la el in camera. De obicei il luam in brate , se trezea, il tineam pana cand se simtea in sigurantza (aveam impresia ca se sperie de ceva) ii aratam camera, incercam sa fim cat mai zambilici(desi fierbeam in sinea noastra) pana cand se linistea ...Eu ii cantam ceva(avem ritualul nostru...de obicei cand e speriat de ceva si nu pot sa il linistesc ii cant ceva si imediat e mai linistit).Incearca sa ii faci ce ii place cel mai mult, sa il faci sa se simta safe.
| Originally posted by MissParker Ii dadeati biberon noaptea (eu asta vreau sa evit)? Ca David nu bea ceai nici picat cu ceara, apa doar cu lingurita si iar se stramba, altfel nu prea stiu cum sa-l fac sa adoarma la loc decat dandu-i san sau punandu-i o mana pe burtica si tinandu-l de manuta cu cealalta mana, dar daca il mut in camera lui ce fac? Fugim din ora in ora la el sa-l tinem de manuta? |
Noi ii dam laptic noaptea insa acum doar o data pe noapte...Eu sincer cred ca nu are rost sa il chinui cu ceaiul sau apa(piticul meu mai si face teatru (isi provoaca voma) cand ii dai ceai sau apa)...Daca puiului tau ii e foame da-i de papica. Nu stiu daca la voi e(desi ar trebui sa fie) un lapte fortificat. E plin de proteine si e mai gros decat cel obisnuit.Noi ii dam seara ultima masa laptic d-asta si deja il tine 8 ore. Eu am incercat faza cu apa, ceaiul si alte prostii: pe langa ca mi-am agitat piticul degeaba nu am reusit decat sa imi creez mai mult discomfort. Fa ce iti cere el:daca vrea laptic, da-i laptic...Pana la urma tot el va renuntza la mese daca va bea suficient pe timpul zilei. Stiu ca pare greu chiar imposibil dar iti spune cineva care a avut o luna de zile treziri la fiecare ora + maraieli continuu pe timpul zilei(crede-ma ca deja amandoi incercam sa stam mai mult la servici decat acasa, asa de aiurea era).
Legat de ritualul de noapte...incercati sa aveti unul mai usor de atat: ori 2-3 minute de iubicire in brate si apoi pus in patut. Am vazut cat de santajisti pot fi: trebuie intr-adevar sa fii ferm pe pozitii si nici macar nu mai incearca...simt imediat cand eziti si atunci te prind si fac ce vor din tine.
La noi Bitzu a dormit majoritatea timpului numai in camera lui (am mai avut si nopti cand dormea cu noi, dar foarte rare)...si sincer e groaznic sa dorm cu el, la cate palme si picioare am primit prefer sa dorm pe jos decat cu el in pat...plus ca se invarte, da din picioare, da cu palmele unde apuca...mai si trage de par (nu intrebati cum dar reuseste)...iar pozitia lui se schimba cam la fiecare juma de ora...e o minune ca mai sta in pat.
| Originally posted by MissParker Cred ca vor fi vreo 5-6 nopti ingrozitoare pana se va obisnui. Ne-am propus sa incercam dupa Revelion. Bogdan zicea azi "Macar in cele 2 nopti in care l-am lasat sa doarma in camera lui a dormit pana la miezul noptii" - are dreptate, tot e ceva, cand ieri si alaltaieri a inceput circul la 30' dupa ce ma bagasem si eu in pat... Ma bucur mult pentru tine, pentru voi, ca Gabitzu a reusit sa invete sa adoarma la loc si acum doarme bine, e mare lucru, iti mai aduni si tu fortele, am vazut si eu asta cand a avut si David 3 nopti bune, imi venea sa ma inscriu la maraton Felicitari si pentru "bubu", imi dau seama cum creste inima in tine |
Eu cred ca ar trebui sa il puneti deja in camera lui...cel putin veti vedea ce reactie are.Daca ii place, atunci nu ar mai trebui sa mai stati pe ganduri...cu cat mai devreme cu atat mai bine pentru voi...va veni vremea cand veti aprecia tare mult clipele alea, chiar si 10 minute de singuratate in doi.
Originally posted by Doloress Fecian ce frumos ai spus, ca inveti sa ai incredere in puiul tau! Asa si eu. De cateva zile iau totul asa cum vine. Am incercat sa-i fac program de masa la 4 ore - urla de foame si era nervos, am incercat sa-l invat sa adoarma singurel, fara tzatza - statea la ora 2 noaptea cu ochii pe pereti, asa ca pana la urma iau totul asa cum vine. Nu avem program de masa, papa cum vrea si ce vrea (de exemplu alataieri a mancat legumele abia seara, ieri nu a vrut cereale la masa de seara, asa ca am ramas numai cu sanul, etc) Si sunt mult mai relaxata si el si eu. De dormit a inceput sa doarma bine de vreo cateva nopti, cu 3 treziri pe noapte, ma declar super-multumita. Ii prelungesc somnul cum vrea el, nu ma mai cramponez ca trebuie sa-l las in patutul lui toata noaptea ca asa scrie la carte. Se trezeste si nu mai vrea in patut, il pun cu noi cateva ore, apoi nu mai vrea nici cu noi, il pun in leagan si uite asa a inceput si el sa doarma mai binisor. Ca ajunsesem cu obsesia mea ca trebuie sa doarma numai in patutul lui, sa doarma numai cate 4 ore pe noapte. M-am gandit ca uite saracul bebe, are abia 8 lunite si eu incerc sa-l inregimentez in tot felul de programe si scheme de prin carti. La o adica si cartile astea, azi sunt asa, maine se schimba, opiniile difera si tot asa. |
Doloress
din pacate nu e nimic fix...te adaptezi din mers, inveti din mers. De exemplu aveam si noi un programel cica...in care ultima masa era la 6. Azi piticul meu a papat la 4 si doarme de la 4,30. Si nu cred ca voi avea sanse sa il trezesc...asa ca foarte probabil masa de la 2 se va shifta mai devreme...Nu avem alte solutii.Trebuie sa intelegem ca fiecare copil e unic iar manualul lui de folosire ni se descifreaza numai parintilor in timpul vietii lor. Nimeni nu ii va cunoaste mai bine ca noi. Toate cartile care s-au scris sunt nule luat la nivel individual. Per ansamblu cartile ne dau cateva puncte de referinta, foarte folositoare in cazul parintilor incepatori. Tot incepatori pot fi numiti si parintii cu mai multi copii caci, o data cu venirea unui nou pitic in familie, tot nestiutori se vor gasi in fatza noii individualitati. Sa nu uitam ca totusi copii nostri au o personalitate chiar din burtica..Ei de atunci au inceput sa aiba preferinte, sa aiba un ritm de veghe-somn individual...iar personalitatea devine din ce in ce mai evidenta cu cresterea lor...
Eu clar o sa am o zgatie de copil...care insa e tare timid cand sunt altii prin zona.
| Originally posted by Micaela06 fecian spuneai ca ii dai picaturi cand il doare burtica. ce fel de picaturi ca si noi avem o problema si tot cu banana cred |
I-am dat niste picaturi homeopate, insa nu cred ca te vor ajuta daca iti spun numele caci sigur nu ai sa le gasesti in Ro. Insa poti intreba la o farmacie de profil despre picaturi pentru dureri de burtica...la noi au facut de fiecare data minuni...nici Sab Simplexul nu a fost asa de eficient ca cinababy.
| Originally posted by Reallaura Fecian si mie mie se pare ca am inceput sa comunicam altfel cu Mirci si ca ne intelege si parca vorbeste cu noi si se uita dupa noi... |
E imposibil sa nu observi cum privirea piticului devine mai inteligenta si cum te cauta in mod voit...
si la mai multe realizariNoi de Rev cred ca o sa ne uitam la filme si o sa stam in pat
ca pe vremuri. Noi cred ca facem o supa de pui cu galuste, pui la gratar cu salata cezar sau ne mai gandim de care si un tort usor de visine...Altceva chiar nu avem in plan...Un meniu usor, ca ne-am saturat de meniul clasic Punem poze mai tarziuVa pup si va doresc o noapte usoara...Miss si Violeta hang on..you're almost there...nu mai e mult...Atata doar lasati toate sfaturile de la medici si luati sfatul de la bebe...dati-i de papica atunci cand are nevoie(nu la primul scancet)
acusi trece...cred sincer ca de la 7 luni veti vedea altfel lumeaFelicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
iulia83 spune:
buna seara. am reusit pana la urma sa fac tiramisu (dupa ce am alergat prin tot orasul dupa 2 cutii de mascarpone, am gasit intr-un final lin fundul orasului
) si 2 torturi 

mama s-a ocupat de mancare..pifti, beof, sarmale, etc..iar sotul a facut luna in dormitor
..am fost ca furnicutele.
supa de galusti, un adevarat esec, am pasat legumele si carnita pana la urma ca n-a fost chip sa-si tina zemita in gurita, curgea pe la colturile gurii 
Andree27 deja la olita? felicitari. foarte frumoase pozicile, sunteti o familie frumoasa
Nicole La multi ani si tie!!! pupam Davidutul frumos
revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Noi de Rev - Hotel Plapumioara scrie pe noi.
TOt insista 2 prieteni sa facem Revul impreuna...dar nu vreau, m-am saturat de spalat vase ca de mere acre. In plus, a doua zi trebuie sa stau cu Mirci, sa-i dau sa pape, sa fac mancarica de 2 ori pana la pranz...
Sotul e la regim, asa ca de mancare nu fac ca tot eu o mananc...cel mult o friptura cu vin la cuptor..
Iar
poate la vara, cand o sta Mirci in patul lui...
sper!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Alysh spune:
Buna fetelor, multumim mult de urari!
Da, nu-mi vine sa cred ca Vlady are 8 lunitze azi. E un bebitz mare acum, ne intelegem din priviri
. Alearga toata ziua in 4 labutze prin casa, e curios din cale afara, exploreaza tot ce-l inconjoara, a inceput sa imite (asta m-a lasat cu gura cascata) si in secunda in care ii cant "un elefant...se legana...", incepe si el sa cante cu mine (aaaaaaa,aaaaa). O sa-l filmez sa vi-l arat. Pana una alta am schimbat modalitatea de imbaiere in seara asta BAIE PT BEBITZ DE 8 LUNI. Deci, l-am scos din caditza de bebelus.
Laurita
, iubita, vezi ca ti-am raspuns aseara. In gral nu prea mai scriu ziua din lipsa de timp. Stef sta acasa si eu am inceput sa mai citesc pt examene. Asa ca seara las totul balta si intru aici cu castronasul meu de masline cu migdale de la care nu ma abat in nici o seara. Mi-am facut tabiet.
Imi pare rau ca ai avut asa aventura azi, mai ales cand n-ai timp si patesti asa un pocinog...
Miss P, esti o eroina draga mea, nu stiu cum rezisti, eu una as lua-o pe cocalai. Incearca si faza cu schimbatul camerei, poate iese ceva. Vreau sa vina ziua aia in care sa deschid DC sa intru la odiseea de mai-iunie 2008 si sa citesc mesajul lui Miss Parker, in care ne anunta ca David doarme 8 ore neintrerupt iar ea s-a trezit odihnita si fericita!
Ah, si daca va aniversati azi si voi, va urez din suflet ca David sa intareasca mai mult dragostea voastra, sa va iubiti intens si frumos pana la adanci batraneti, sa treceti peste toate obstacolele legate acest "capitol nou dar frumos" din viatza voastra!! (si mai ales sa nu va imaginati ca sunteti singurii care trebuie sa depasiti asemenea obstacole, cred ca mai toate trecem prin schimbari in cuplu, nu intotdeauna f placute, dar cand e iubire adevarata, cum spuneai tu, sigur pot fi depasite)
Are dreptate Fecian, criza de la 6 luni a trecut si la noi, cu toate ca nu mai doarme asa linie ca inainte, mai plange prin somn o data, de doua ori si ma duc sa-i servesc suzeta (aseara chiar am avut o surpriza , kk la 3 dimineata), dar nu ma plang, e super ok asa.
Daria-Ioana, daca nu ne mai "vedem", un An NOU fericit si voua, sa dea Domnu' numai nopti odihnitoare asa cum le-ati avut pe ultimele.
Micaela, scumpa foc Dariutza ta, iti vine s-o papi cate e de dragutza!
Cleo, mi-o imprumuti si mie pe MAra si ti-l dau la schimb pe Vlad pt cateva ore? Doar asa, sa apuc si eu sa fac o bunatate de-aia de care povesteti tu.
Vlady