Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Aaa, Stef ma imita, daca fac eu cu limba in cerul gurii, clampaneala din aia
, nu stiu sa explic
face si el
Si daca il pun pe mine si ne jucam "de-a calul" si la un mom.dat nu ma mai batzai incepe el sa dea din fund, sa se ridice, parca mi-ar spune mie sa mai fac
. Si mai nou, daca il tin in picioare de manute si il batai si ii cant incepe sa se bataie si el sus-jos, cica danseaza ![]()
Si ma si cearta! daca nu-l bag in seama incepe tare "A DA! A DA!" si cu un ton rastit la mine! si daca ii zic ceva rade...hi,hi...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
Naty
, hai ca nu suntem atat de usor de ingrozit! Si ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau cat timp ai stiut-o pe Iulia singura! Ma bucur ca s-a amanat putin situatia dificila a randunoiului. Macar acum poate gasiti vreo solutie.
Nelia te faci frumoasa!
Simonette
Blankar
, cred ca sunteti bine, ca esti optimista tare. Auzi deja un alt copil! eu mai astept vreun an.
Gudinde 
Tuchiiiiii si Mimoooooo
Mimo, hai ca te rezolv eu:
Conserva de ton (ca tot e revelionul) in ulei (de masline preferabil), ardei grasi rosii si/sau verzi, galbeni, cascaval, sunca, rosii, ceapa, ou fiert (toate taiate cubulete), salata verde fasiute, amestecate cu tortelini (nu stiu daca e corect scris- adica macaroane tub, alea ce-s taiate oblic). Mai pui eventual sare, piper si ulei de masline. GARANTAT BESTIAL!!!
editez sa zic ca e mai bun in loc de rosii, sa se puna castraveti cruzi...sau amandoua
Sau: ciuperci fierte, maruntite, usturoi pisat, in loc de maioneza pui iaurt.
Stela ma bucur ca s-a rezolvat cu banii. Nici eu nu-l scot pe Luca in fiecare zi.
Sanziana la prima nazbatie!
Bubu, daca la doua-doua zici bravo, atunci Luca a inceput devreme, prin octombrie, din 8 noiembrie am prima filmare cu el. dar stii si tu, stai linistita, fiecare are alt “talent” dezvoltat.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Miha, fac si reteta ta de salata
Garantat!![]()
Iulia nu face bravo si pa; daca ma vede aplaudand rade de se prapadeste. Dar de certat si ea ma cearta rau, exact ca Stefanutz pe Bubu![]()
Felicitari Teodorei pt carnetul de sofer
Mami de Daciana, si suptul degetului e un subiect controversat si muuult dezbatut pe forum. Ma "vezi"?
Sunt exemplul viu al unui fost copil care a supt degetul cu disperare pana la 6 ani, cu care nimic din ce au facut parintii (leucoplast, ardei iute, ulei de ricin, etc) nu a mers. Pana in ziua in care am zis eu ca gata, mi-ajunge, nu-l mai sug (asa cum am facut dealtfel si la lasatul de fumat
). Si gata! Nu am niciun dinte stramb catusi de putin, parol! Iulia se pare ca-mi urmeaza exemplul, dar sunt relaxata in privinta asta. Aaa, in schimb alta belea: Iulia de la un timp se tot trage de urechea dreapta si jur ca deja e mai clapauga decat cealalta

Si acum, din ciclul "Nicio zi fara progrese de acum!":
http://s521.photobucket.com/albums/w340/natynic/?action=view¤t=laatac005.flv
http://s521.photobucket.com/albums/w340/natynic/?action=view¤t=laatac003.flv
(pentru filmuletul din dormitor scuzati dezordinea din fundal, dar eram in plina smotruiala
)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Miha
,
Hai ca mi-am amintit ce mai vroiam sa spun.
Eu una nu m-am suit pe cantar ca nu vreau sa-mi stric Anul Nou.![]()
Cleme,
In drum spre servici nu ai o alta sucursala BCR? Sau plata nu se poate face si de la alta banca? Pt ca se calculeaza penalitati la zilele de intarziere.
Pt viitor: tipul de plati pe care-l ai de facut nu se poate face direct de la ATM (sigur atunci cand le merg ATM-urile nu ca azi
)? Sau nu te-ar avantaja e-bankingul?
mihatp spune:
naty, asa e si luca la o ureche. randunoiul, mai in gluma, mai in serios, il tot trage de cealalta ca sa fie macar la fel
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihutza11 spune:

de 9 lunisoare!
mama mia! cand a trecut timpul asta?
Pucca ce spiridus dragutz am vazut!
puiutzii muciosi de pe crengutza! nu mai trec odata mucii astia?
Varuna long time no see!
ete si pe Simonette 
Blankar ce ma bucur de progresele lui Eric!
Naty buna intrebarea.. cel mai mult si mai mult pe 2009 IMI DORESC SA IMI REVAD FAMILIA SI BUNICII SA ISI CUNOASCA NEPOTZICA LIVE!
si apoi poate vine si la noi bb2
, daca nu in 2009, e bun si 2010.. cum vrea DD..
Neli daca Italia e departe eu ce sa mai zic de USA?
asa ca think pink.. macar vezi partea financiara pe voi va costa cu muuuult mai putin un drum pana acasa decat pe noi.. ma ingrozesc cand ma gandesc..
Mimo bine ai revenit!
Mufarinul!
ce frumos se joaca Tea!
Bravo Iulia!
aaa.. mi-am mai amintit ceva ce mi-as dori.. sa se lase randunoiul de fumat!![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
uitai..
Ela despre ce loterie e vorba? a vizelor cum am plecat noi?
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
hai sa mai bag un mesaj sa ma fac de 1111 ![]()
parca ar fi ziua mea de nastere 11.11
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
mihatp spune:
mihaela
va doresc la toate sa va impliniti visele!
eu vreau sa-mi "iasa" ce am muncit anul asta, sa ne fie cu noroc ce am inceput in 2008. am cladit "fundatia" la una alta (casa, proiecte, firma formare profesionala)
si cel mai important "inceput": viata in 3
, pana va fi in 4![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade