Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 aaa.. mi-am mai amintit ceva ce mi-as dori.. sa se lase randunoiul de fumat! |
Daaa, asemenea si la mine! De la 1 ianuarie cica se lasa
. Ia propune-i si tu husband-ului!Si LA MULTI ANI ANDRUTEI SCUMPE!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Eu tocmai lasai fata cu randunoiul si ma dusei intr-o plimbare, ca tot n-am luat azi aer...sa fac cumparaturile pt terina de ficat cu afine si salatele de ton si de ciuperci![]()
I-am luat Iuliei si Dentinox ca se trage de maxilare in turbare; dar cand m-am intors acasa am gasit-o dormind
Mai stau, dar cred ca adio baie azi, vad ca-i rupta.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
claudia99 spune:
2009 vine cu o bucurie in avans , stiti ca ma vaitam de salariu si azi am primit un mail surpriza -
"Buna Claudia, multumesc pentru urari si-ti doresc la randul meu ca noul an sa-ti aduca numai bucurie si realizari personale si profesionale.
Referitor la intrebarea legata de salariu, in urma discutiei cu dna Director de Resurse Umane si cu acordul dansei am convenit ca incepand cu 01.01.2009 sa beneficiezi de aceleasi drepturi salariale ca si colega ta.Diferentra dintre voi in acest moment este datorata de acordarea fondului de promovare si performanta, fond menit sa recunoasca implicarea personala in anul 2008.
Sper ca pentru tine aceasta este o veste buna."
Asa ca am sa trec cu vederea ca a trebuit sa astept 3 luni si faptul ca a tinut sa-mi aminteasca de implicarea personala , dupa unii trebuie sa murim la servici nu sa facem copii.
http://www.flickr.com/photos/64733768@N00/3110311117/in/set-72157604764672065/
mamica de Bogdan Alexandru 10 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
bubu05 spune:
Bravo Iuliaaa
! ce rapida e! ![]()
Naty, si eu am luat azi nuca pentru terina
, maine iau ficatelul si fisticul ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
stela am vazut plimbareata!
naty am vazut Iulia!
in al doilea film, fasaie cu nasul la fel ca Mufa!![]()
daciana eu sunt de parere ca sarea, chiar si putina, daca e zilnic, e la fel de daunatoare ptr rinichii bebelui, ...si in cazul asta,eu nu ii dau deloc!si alk meu este sclifosit si mananca cu tagedii si showuri, dar gasesc modalitati si intr-un final papa ceva...
claudia99
ce tare mailul!! felicitari!
am vazut si pozele, mumos baiet ai!
bubuuuu cum fac mah, sa scriu reteta, ca am cautat peste tot si in afara de comment nu am gasit cum sa postez?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
prima noastra paine a iesit ok, cam fainoasa parca, indesata asa...nu am mnasurat bine faina, 500 g, ptr ca aveam o punga de 2 kg, inceputa..am pus cam 23 linguri cu varf, am gasit ca o lingura cu vraf are 20 g faina..
altfel, buna!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Tocmai am auzit la stiri ca o americanca a nascut un bb de 6kg 400 grame. WOW!
http://www.realitatea.net/o-americanca-a-nascut-un-baietel-de-6-4-kilograme_423896.html
natynic spune:
6400-prea maaaare, meyyy

Claudia99 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Eu imi doresc un 2009 cel putin la fel de bun ca 2008 (ok, nu-mi doresc inca un copil
). Si sanatate pentru noi toti si pentru ai nostri! Si sa treaca mai repede criza asta!!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mihatp spune:
claudia iata veste buna in toata criza asta! bravo!
luny, te-am salutat azi? daca nu,
si 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade