Puiuti de Randunici 2008!! (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SURPRIZA

DE-ALE ZILEI

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu pro vacante in 2, si la anul am planificat asa:
- Paris in mai (doar eu cu jumatatea )
- ski in Austria in iarna (cu tot cu pitica, care va fi pusa pe skiuri. Nu stiu daca batem recordul de varsta cu un an si 9 luni la skiuri dar sigur va aluneca pe skiuri iarna viitoare.
- randunoiul mai vrea si la Amsterdam, candva, dar nu stiu daca se va brodi.

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Saluti! Eu sunt la munca si stau de la 5 sa termine si restul lumii treaba
Claudia bine ai venit si fetita ta este superba
Stela bine ca ti-au intrat banii, ai scapat de-o grija
Gudinde eu am ramas cu o rata neplatita pt ca sucursala BCR din cartier mai deschide pe 3. Asa ca mi-am bagat picioarele si o platesc la anul
Ca tot vb de dorintele pt 2009:
- vreau sa ne mutam in Berceni
- sa reuseasca Lucian sa gaseasca un serviciu ca lumea, de fapt nu asta e pb, mai grav ca tb gasit cu un anume program pt ca nu are cine sa stea cu Diana
- si ma mai gandesc (din cand in cand) la un bb mic, dar Lucian care era disperat ca-l vrea si pe al doilea acum s-a sucit. De cand sta cu fii-sa acasa i-a trecut
Si multa sanatate la toata lumea. Aaaa si vacanta, aia deja e un vis frumos
la toata lumea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

SURPRIZA

DE-ALE ZILEI

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

soferita motorizata!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Anul acesta ce va veni se va purta portocaliul...iaca ce frumoasa sunt wu in straie noi...(ca sa se inteleaga mai bine,am acumulat 600 de puncte si mi-am pus glow la nume.

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Nelia! si eu am fost orange dar acum sunt pink

Kya, super destinatiile!
Noi avem croaziera in 2 in iunie si apoi cu toata gasca in Antalya, in septembrie, sa dea DD sa fim sanatosi si la punga grosi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce scumpica e Teooo!

Fetele, cu pitici de seama cu Stef, de 8 luni adica face vreunul bravo, pa, din astea?? ca Stef nu face
Stiu ca Sasha face bravo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

fetele, chiar nu ma supar .......stiu ca sarea e un subiect fff mult discutat...subliniez..i-am dat papa cu sare dupa 8 luni...noi imediat facem 1 anisor...dar sincer mai bine stiu eu cata sare pun in mancare decat sa ii dau mancare de la borcanele...si eu eram tentata sa ii dau, chiar pediatra mi le-a rec...dar cand am citit ca au sare...am lasat-o balta...

am fost pt fffff mult timp disperata cu mancarea si greutatea randunici mele, eu ii zic galushca...dupa ce primele 2 luni mi-a laut cate 1 kg pe luna a stagnat la 300 gr, apoi si-a revenit un pic, pe urma 200 gr...si tot asa....ffffff greu am ajuns la 8 kg si acolo stam de la 9 luni...nimeni nu stia ce sa imi zica sa ii fac sa manance si sa i-a in greutate...nu tineam sa imi i-a maxim, dar macar nimim...cand ma intorceam cu ea de la dr si vedeam pe cantar 200 gr in plus veneam spre casa plangand..sper sa ma intelegeti...acum m-am mai obisnuit...dar cand era mai mica...era disperata de-a binelea...am plans de ffffffff multe ori...am cerat-o, am tipat la ea, i-am vb cu fumosul, am pacalit-o, i-am pus zeama de lamaie, i-am pus iaurt si mai nou smatana (12%) in mancare....orice sa pape....are perioade scute cand presupun ca isi umple magazia si perioade mari cand ma duce la exasperare...
si ca sa fie tabloul complet..seamana cu mine..adica se satura repede de o chestie...ex: ii place ceva anume si o perioada numai aia prefera..dupa care il refuza categoric...cu iaurtul...nu mi l-a acceptat pe cel simplu, nici in ruptul capului...mi-a mancat o singura data si apoi gata....dupa episodul din vara are mancaruri care nu mi le accepta: branza calcica facuta de mine, banana, cerealele, morcovul fiert.
acum am renuntat o perioada la iaurt pt ca face kk moale...ieri i-am dat iar si a papat...azi kk moale...asta e...deja pt ea numai laptele nu ii mai ajunge trebuie sa ii dau ceva mai consistent...azi mi-a mancat bine copanel de pui cu morcov, cartof si ceapa la cuptor...
maine vedem ce ii fac.
au fost dati cand am facut cirba pt noi fara sare si i-am dat si ei de acolo..si ii faceam zilnic felul doi.
am un singur noroc, papa carnita(de pui, de curcan, ficatel, vitel) destul de bine zic eu, cel putin 70gr la o masa.
dar nu se omoara cu oul, cu fructele...nici macar suc de fructe...

dati sa nu spanac randunicilor si randunoilor?
am auzit parti bune si rele....

azi noapte si eu am avut una mai grea...am obs ca d ela suptul degetului galushca mea isi strica degetul (de mom ca mai tarziu isi v-a strica dinti) si am hotarat sa dezvat...i-am pus un leucoplast pe deget (din cel care sta unde il pui ) si nu s-a simtit ea tocmai bine..ca nu ii palcea sa puna degetul in guritza sa simta leucoplastul......si s-a cam trezci noaptea trecuta, sa vedem in noaptea.asta.....i-am explicat ca a facut buba la deget (si-a taiat pielea din cauza dintilor de jos si e umflat degetul) si ca dc il mai suge ramne fara deget.... stiu am mintit...dar nu mai e asa o privestiste placuta sa o vad cu degetul in gurita...il suge doar in timp ce adorme si in timp ce doarme...tot ce pot sa fac e sa o asigur de dragostea mea la orice ora din noapte si sa sper ca o sa uite de acest obicei repede...pana acum am amanat dezobisnuirea...

in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multumim!la anul schimbam culoarea...
lasa Bubule ca al meu are 9 jumate si nu face bravo...important e ca reactioneaza cumva,mai nou al meu sta in 4 picioare si face cum face porcusorul cand e in calduri...sau cainele..el cica danseaza

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput