Redoutistele fidele La Redoute France (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitaco

adica sa inteleg ca i-ai trimis comanda cadou pritenei tale? sau cum?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Tocmai asta e. N-am putut s-o trimit cadou fiindca imi cerea un nr de telefon care nu-mi intra nici chip, si am trimis-o la alta adresa, la care am completat la nume prenume datele prietenei mele. Numai ca nu apar pe mailul trimis de ei. E posibil sa ma alertez degeaba, fiindca la adresa de livrare nu apare nici numele meu, decat locul specificat al comenzii facute pe contul meu.

Ma gandeam eu ca tre sa ma impotmolesc undeva. oricum, mi-au dat un nr de inregistrare la cererea mea.

Va multumesc tuturor pt ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

si eu sunt unicul "client" al prietenei mele...
Ea ...pt rudele ei din romania ...comada singura, e tb ei...si plateste ea...cu cardul ei...deci nu poate aparea vreo incurcatura.
Clau pe Vertbaudet ai intrat...su pe Kiabi? au si acolo reduceri substantiale.Pt jucarii vezi si pe http://www.jouetdiscount.com/ ...daca e bal...bal sa fie...nu?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mda...dar eu comand la Relais Colis si acolo nu livreaza decat unele situri (pe cateva le-am verificat si nu livreaza...nashpa...) in schimb livreaza la Relais Kiala si nu exista asa ceva in oraselul ala minuscul.

Bine ca exista lr macar!

Merci pt link, ma uit acum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

mda...dar eu comand la Relais Colis si acolo nu livreaza decat unele situri (pe cateva le-am verificat si nu livreaza...nashpa...) in schimb livreaza la Relais Kiala si nu exista asa ceva in oraselul ala minuscul.

Bine ca exista lr macar!

Merci pt link, ma uit acum!

pai nu poti sa le livrezi direct la ea acasa? platesti un pic mai mult...da se merita. Eu asa fac...livrez tot direct la domiciliul ei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu pot ca locuieste in Spania.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu pot ca locuieste in Spania.

da....cam naspa...da e bine si asa....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mi-au raspuns francezii

Vous rencontrez un soucis sur le site pour saisir votre adresse de livraison.

Depuis l'ouverture de notre site dans votre pays, techniquement nous n'avons plus la possibilité d'enregistrer de commande en provenance de la Roumanie.

Merci de votre compréhension.

Adica merge sau nu merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Bine, bine.....faceti comenzi si link-uri nu puneti? sa ne clatim si noi ochii?

Mergi la inceput

Cele care ati mai comandat de pe contul personal cu adresa in Romania, la alta aresa sau cadou ati intampinat probleme?

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Mi-au raspuns francezii

Vous rencontrez un soucis sur le site pour saisir votre adresse de livraison.

Depuis l'ouverture de notre site dans votre pays, techniquement nous n'avons plus la possibilité d'enregistrer de commande en provenance de la Roumanie.

Merci de votre compréhension.

Adica merge sau nu merge?

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

din mesajul asta eu inteleg ca nu mai merge sa faci comanda de pe contul facut in RO si sa trimiti coletul cadou sau la o alta adresa.Dar parca sunt fete care au zis ca asa au facut si a mers.

Mergi la inceput