Redoutistele fidele La Redoute France (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Bun. Daca transform contul meu, adica trec numele prietenei si adresa ei in locul adresei mele, dar raman cu aceeasi adresa de mail si cu ac nr client, atunci merge?

Voi asa ati procedat?

Pup si multam de ajutor. Si io care ma credeam tare in ale redoutului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ti-a zis Gabriela mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Buna fetelor si la multi ani !
Sunt si eu pe aici, va citesc, dar n-am mai intrat pe lr.fr, ca sa nu ma deprim. Incerc sa gasesc solutii pt perioada asta, cat nu beneficiem de .fr si am adoptat alta strategie. Adicatelea Mini Prix-ul (care e langa mine), va inlocui temporar redutul la hainele de terfeleala, pt casa, deoarece sunt aproape comparabili la preturi, iar pt hainute mai bune ma voi folosi de reducerile care sunt zilele acestea la magazinele de copii de la noi, pt ca in afara perioadelor de soldari nu te poti apropia, la ce preturi sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Apropo de Mini Prix, eu am observat ca au f multe haine de la marci cunoscute, din colectiile vechi. Eu am gasit vertbaudet (chris dun ), t-a-o, gymboree, cherokee, circo (americanesti), bershka (care au magazin in mall baneasa). Dar trebuie sa aveti timp si rabdare sa cautati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna,

Am si eu o intrebare, nu stiu daca ma poate ajuta cineva. Aveti idee cam cat de scump e transportul din franta pana in romania daca un colet s-ar trimite prin posta?

Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu avem inca solutie de trasport din Spania. Daca gasim una convenabila, bine...ca este exclus cu posta (costa cat nu face), daca nu, imi iau bilet de avion si la vara ma duc sa ridic personal hainutele care se vor aduna pana atunci

din italia sunt autocare care fac acest serviciu... iau cam 2€ la kg cu cantarirea la ochi (dar tu de acasa stii cat are pachetul)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Buna,

Am si eu o intrebare, nu stiu daca ma poate ajuta cineva. Aveti idee cam cat de scump e transportul din franta pana in romania daca un colet s-ar trimite prin posta?

Merci frumos

Delia

Intra pe situl postei franceze si ai acolo informatiile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama1357

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu avem inca solutie de trasport din Spania. Daca gasim una convenabila, bine...ca este exclus cu posta (costa cat nu face), daca nu, imi iau bilet de avion si la vara ma duc sa ridic personal hainutele care se vor aduna pana atunci

din italia sunt autocare care fac acest serviciu... iau cam 2€ la kg cu cantarirea la ochi (dar tu de acasa stii cat are pachetul)

Stiu asta, dar noi nu am gasit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cepuchm spune:

Buna fetelor.A dat careva comanda de pe contul de Romania cu livrare in germania?Merge oare,ca as avea o posibilitate si apoi din Germania e putin peste 1 euroi/kg transportul.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

eu am comandat in germania, au livrat in 5 zile, am modificat datele de livrare din cont

Mihaela

Mergi la inceput

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat vineri un curs de referinta de 4,2127 lei pentru un euro, aceasta fiind cel mai ridicat nivel al euro din istorie fata de moneda nationala. Joi, un euro era cotat de banca centrala la 4,1385 lei.

Cum mai faceti cumparaturi in euro la pretul asta?

Mergi la inceput