Redoutistele fidele La Redoute France (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Salutare....salutare!!!
Eu chiar n-am mai intrat pe forum de f multa vreme... am avut ceva pb...care m-au tinut departe de magazine virtuale, forumuri si alte indeletniciri IT.Acum am ceva timp si iaca din nou pe baricade. Eu voi comanda pe adresa prietenei mele din fr. ...si ea mi le va trimite cu Atlasibul cand va putea...ca tre sa mearga cam 40 Km pana la Atlasib Lion. Am aruncat si eu un ochi pe solduril Lr ...si nu numai. Incantata...si nu prea. Mai cantaresc pana sa dau o comanda sa vad pe care site e mai convenabil...si mai atractiv ca pret si calitate a produselor. Imi pare tare rau ca nu a mai mers treaba cu LR.fr.Asa tre sa "chinui" bunatate de prietena cu pachetele mele...da de...Prietenul la nevoie se cunoste...
Va doresc spor la cumparaturi...celor care ati gasit o rezolvare si celor care cauta o rezolvare a crizei LR-iste...bafta multa.
Va pup si mai trec pe la voi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Na ca am alta problema.

Cad am completat rubrica la alta adresa am trecut la nume prenume persoana care urmeaza sa ridice coletul si nu cum ati zis voi la adresa chez mr...

Ideea e ca nu am confirmare de comanda, ci mail de comanda in curs de validare, unde apare alta adresa, dar fara numele persoanei...
Asa ca le-am scris la aide...
Sper sa fie ok....

Voi ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai, da de ce te complici in halul asta?

Eu am comandat direct pe numele ei. De ce trebuie sa fie 2 nume pe colet?!

Mergi la inceput

danadc ..eu pe vechiul cont am modificat numelele si prenumele meu si adresa de livrare cu cele ale prietenei mele. Curierul nu ii va da coletul daca numele destinatarului e altul, chiar daca adresa coincide .Eu pe vechiul cont am pastrat doar adresa de mail si parola mea.In rest am folosit datele prietenei mele( adresa, nr de telefon, nom, prenom ), care dupa ce va primi coletele va sti cu siguranta unde sa mi le trimita.....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mai, da de ce te complici in halul asta?

Eu am comandat direct pe numele ei. De ce trebuie sa fie 2 nume pe colet?!

Pai nu ma complic. Am comandat de pe contul meu pe numele ei si adresa ei, dar in mailul de COMANDA IN CURS DE VALIDARE nu apare decat adresa ei, nu si numele. Asa ca nu stiu cum o sa scrie pe colet... Si nu stiu de ce nu am confirmare de comanda di doar in curs de validare... Ideea e ca persoana la care comand imi este recomandata de cineva etc etc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitaco

danadc ..eu pe vechiul cont am modificat numelele si prenumele meu si adresa de livrare cu cele ale prietenei mele. Curierul nu ii va da coletul daca numele destinatarului e altul, chiar daca adresa coincide .Eu pe vechiul cont am pastrat doar adresa de mail si parola mea.In rest am folosit datele prietenei mele( adresa, nr de telefon, nom, prenom ), care dupa ce va primi coletele va sti cu siguranta unde sa mi le trimita.....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Nu mi-a trecut prin cap. Ideea e ce fac? Ca nu stiu cum apare...cate nume apar....

Mergi la inceput

adica sa inteleg ca i-ai trimis comanda cadou pritenei tale? sau cum?

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitaco

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Exact asa am facut si eu!

Numai ca in cazul ei care comanda prin recomandari persoana respectiva trebuie sa stie al cui e coletul, pe cand la noi nu e cazul. Eu sunt singura "clienta" a prietenei mele.

Mergi la inceput

Pai...daca aceasta comanda a fost livrata ca si cadou...persoana care o va primi va sti ca e de la tine...pentru tine...si ti-o va trimite acasa ..nu?
Atunci apare numele tau la expeditor si adresa ei la livrare.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Am vazut casuta piticilor la un pret foarte mic 10 euro...dar tb sa gasesc apoi piticii si Alba-ca-Zapada, nu-i asa? Stiu ca au vb fetele inainte de Craciun despre asta dar atunci nu am fost prea atenta. E

mie mi-a luat o prietena din complexul Flora un set de 7 pitici+Alba ca Zapada si a costat 7 RON.

Mergi la inceput