Redoutistele fidele La Redoute France (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor uitati ce imi spune colega de la UE Bruxelles

"salut si La Multi Ani!
am vb cu un coleg (tot roman) de la Directoratul pentru Sanatate si Protectia Consumatorului. iti spun pe scurt ce am aflat: - daca le tip a cumparat dreptul de fransiza, poate pune ce pret de vanzare vrea el; atat timp cat da dreptul la societatea mama si respecta regulile de merchandising impuse de brand, nu ii doare capul pe aia din Franta ce face el. si, legal vorbind, nu comite nici o infractiune-odata deschisa fransiza in RO, e normal (teoretic) ca clientii din RO sa nu mai poata cumpara de la magazine on-line din alte tariacestea fiind spuse, nu ai un caz de tartat la nivel de UEdar , mai ales daca sunteti mai multi, va putati adresa oficial la ANPC la Bucuresti, unde puteti vb cu o pers specializata din domeniul comert si sa inaintati o actiune de protest. sansele reale de a schimba ceva concret sunt f mici, totusi, pt ca, repet, nu s-a comis nici o incalcare a vreunei prevederi legale. deci toate astea mi le-a spus el, cu gura lui. eu nu sunt in masura sa-ti dau nici un sfat mai la obiect, din pacate:((
daca mai pot face ceva, te rog sa-mi spui pupLeti"

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu nu mai intru pe lr.fr decat daca am ceva intenti masochiste ...am asteptat sa vad reducerile din Spania pe LR(am pe cineva acolo),dar nu ma satisfac ... intre timp pentru copii am cumparat hainute de la TEX si din outlet-ul din Militari...de la FOX in special...

si shopping placut fericitelor ...

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Balerinii cu rufe puse la uscat sunt 28 eurooooooooooooo!

Unde i-ai gasit, ca eu m-am zgait toata ziua dupa ei

Eh, eu am pasat azi o comanda, n-am stat sa caut cod FDP, oricum sunt bucuroasa ca pentru livrarea in Franta nu se mai platesc taxele suplimentare de 5% din valoarea comenzii . In principiu i-am luat fetii pantaloni (cei de la Prix Mini, acum redusi de la 10 la 3.5 eur) si i-am luat unei colege niste bluze pentru fata ei (cu 1.50 EUR)... plus niste balerini din piele pentru a mea, ghiozdanelul roz cu picatele, de pe Aubaines, un costum de baie tot pentru fiica-mea, niste bluze pentru mine ... si cam atat.

Intr-adevar, mi se pare cam slaba oferta, mai ales ca am vazut multe produse care erau si anul trecut la soldurile de iarna

Oricum, fata de ce ma asteptam, site-ul a mers super bine.

O seara buna !

Christina

HELP!!!!
Vreau sa bag si eu o comanda cadou in Franta si ma lovesc de nr de telefon Cate cifre tre sa aiba pt FR? Ca am incercat toate variantele si nu merge.

Poate fi trimisa si la alta adresa, nu doar cadou?

Multam mult...

Ma chinui de juma de ora si nu merge.

Voi v-ati mai lovit de alte piedici la lansarea comenzii in Fr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

Buna!
La multi ani!Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si sanatate si odata cu noul an sa se reia si livrarile spre RO !
Mie imi este atat de ciuda ca nu pot comanda pe fr (nu am unde, dar daca merge faza cu Ungaria bag si eu repede o comanda desi este f riscant , maiales la comenzi mari), asi avea atitea sa iau...Am urmarit o pereche de sandalute inca de la reducerile din vara(atunci nu aveau marimea mea)si acum sunt aproape moca si eu nu pot sa le cumpar..

aceste sunt sandalutele:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-verni-bicolore.aspx?productid=324139839&documentid=530608&single=false&categoryid=32411212

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

N-ai pierdut nimic, arata superb, dar iti omoara picioarele. Eu, cand le-am incaltat prima data, eram super incantata, mi se pareau f comode. Dar, dupa o zi de purtat, imi iesisera monturile (improriu spus, ca nu prea am, dar ca sa stii la ce zona ma refer) prin bridele alea din fata si-mi venea sa strang pe toata lumea de gat, de-abia mergeam cu ele.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu avem inca solutie de trasport din Spania. Daca gasim una convenabila, bine...ca este exclus cu posta (costa cat nu face), daca nu, imi iau bilet de avion si la vara ma duc sa ridic personal hainutele care se vor aduna pana atunci

Eu mi-am pastrat contul de ro intact, am schimbat doar adresa de livrare si nu mi-a cerut nici un nr de telefon.

Prima comanda a fost doar cu lucruri pt mine (egoista), urmeaza la rand sotul si copiii dar la deuxiemme demarque sau la troisiemme...mai e timp pana pe 10 februarie.

Am vazut casuta piticilor la un pret foarte mic 10 euro...dar tb sa gasesc apoi piticii si Alba-ca-Zapada, nu-i asa? Stiu ca au vb fetele inainte de Craciun despre asta dar atunci nu am fost prea atenta. E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna fetelor.A dat careva comanda de pe contul de Romania cu livrare in germania?Merge oare,ca as avea o posibilitate si apoi din Germania e putin peste 1 euroi/kg transportul.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Danadc, eu nu am trecut nicun numar de telefon... si de-aia nici nu mi-a ajuns a doua parte din comanda data in 30 noiembrie, adica fix casuta piticilor . Acum ca s-a intors var-miu la vatra, sper sa o livreze...

Eu nu trimit comanda cadou, ci mi-am modificat datele de contact - si apar eu, titularul contului LR, cu adresa in Fr chez Monsieur X aka vericul.

Apropo, unboticutz, duffle coat-ul Edeis s-a epuizat de tot, " n'est plus en vente sur notre site...bla-bla"

Mie mi-e ciuda ca am uitat ieri sa intru la sectiunea de garcon 2-12, unde ochisem un pulover misto. Dupa ce am dat comanda mi-am amintit de el, si l-am gasit cu doar 3 euro Daca vreuna din voi vrea sa-si faca pomana cu mine si sa mi-l includa in comanda ei, uitati-l aici: www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324140250&documentid=281808&single=false&categoryid=22922436" target="_blank">pull enfant garcon Prix Mini - pe verde l-as fi vrut, marimea 102.
O seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am reusit!

Am bagat-o la alta adresa, ca cu nr n-am scos-o la capat si mi-au spus ca o verifica manual. Acum nu stiu in cate zile ajunge la ei, dupa verificare.

In cos am avut doar lucruri pt copii (nu tot ce as fi vrut si pt mine, sot, cadouri, casa).

Am luat pt nou nascuti foarte multe si la preturi de pici...

Pt pitica mea am avut pantaloni (5 e 2 perechi), colanti (3 e 2 perechi), bluze de la 2-3 euro, o haina de iarna superba la 9 euro, trening la 8 e....adica super.

Bodiuri i-am luat azi de Zet. Am gasit super finute, cam la 68.000 buc.

Va doresc tuturor sa aveti parte de colete .fr!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Romanu' inventiv e!

Edit ca uitai: am avut 15 produse si mi-au spart comanda in 2 bucati: 2 numere de colet, am verificat in suivi...nu stiu de ce e asa in Franta, ca noi, in ro primeam un colet chiar daca vea 20 kg.

Mergi la inceput