Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

La multi ani burtici si mamici!
Sa aveti parte de multe, multe bucurii in noul an si de copii sanatosi.
Mai primiti in clubul vostru o mamica ratacita ? mi-e si rusine...ca de aproape un an nu am mai vorbit cu voi.
Razvanel a crescut in tot acest timp (nici nu stiu cand a zburat timpul) si iata-ne pregatind prima aniversare. Toata lumea zice: stai linistita si nu te ambala prea tare....e prea mic sa-si dea seama despre ce e vorba. Dar eu refuz sa ma conformez si cred ca, din contra, Razvan intelege deja destul de multe. Il vad cum se bucura in preajma copiilor, cum rade, danseaza si bate din palme cand aude muzica, cum se rusineaza cand e bagat in seama si alintat de musafiri. Ei, ziceti si voi...cum sa nu ma ambalez prea tare si cum sa nu vreau sa-i ofer o zi speciala ?
La voi cum a fost ? Mi-ar prinde bine cateva idei, mai ales ca au mai ramas doar 6 zile pana la marele eveniment.

PS. mi-a fost dor de voi si promit sa revin cat de curand cu fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Meyyy, da di shi suntem pi pajina 2??? Da' nu vi-i rusini?

Am pus poze noi... vezi semnatura!

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Oana am admirat fotografiile,sunteti foarte frumosi;pe finul tau,Vasile il cunosc este prieten cu sotul meu;vreau sa te rog sa-mi dai si mie citeva detalii prinvind locatia unde ati facut ziua Alexandrei,cam cit costa...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Alynta imi pare rau ca ati fost bolnaviori, sper ca acum sunteti mai bine. De care aparat ai luat?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Microlife- asa se cheama! Tot mucosi si cu tuse- dar ameliorate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Poza cu trio-ul de succes e super tare!

Pe Vasile eu nu-l cunosc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10
vreau sa te rog sa-mi dai si mie citeva detalii prinvind locatia unde ati facut ziua Alexandrei,cam cit costa...

Va pregatiti de petrecere? Acus acus...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella sanatate!
Acum si sotul meu e racit, iar mie mi-a trecut!
Kriss e de-a rasul- plansul ce vi s-a intamplat voua! Sa va faceti bine!
Mihamora multumesc de urarea frumoasa! Iti doresc si tie sa te mai bucuri de un bebe!
Noi, dupa cum v-am scris, am petrecut la o verisoara de-a mea! A fost frumos! David a luat somn pana la 4 dimineata, de la 11. Atunci s-a trezit si el si varul sau pentru ca domnii au dat muzica la maxim- "ca doar e Revelionul"! Au adormit pe la 6 amandoi, nepotelul mai greu. David a tras si un dans! S-a delectat cu ceva bomboane de pom, care le-a descoperit atunci- acasa nu mananca! Pe 1 am dormitat mai toata ziua! Cam asta ne-a fost distractia!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

La multi ani, Mamici, Burtici si Bebici!!!

Sunt o viitoare mamica de ian 2009 (dpn 22.01.2009, dar probabil voi naste prin cezariana mai devreme), si-as dori sa-ntreb proaspetele mamici care au nascut la Cuza Voda cam care e "protocolul".
Preturi, conditii, personal, acces la rezervele in regim hotelier, accesul familiei in spital, etc ...?

Chiar daca sunt din Vaslui, mergand aproape saptamanal in Iasi, ma simt "de-ai casei".

Multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Crismary asa ziceam si eu la inceput ca la 1 an nu prea realizeaza multe si ca n-o sa fac prea mare tam-tam cu petrecerea in afara de taiatul motului. Dar pe masura ce trecea timpul o vedeam cum intelege tot mai multe, cum se bucura cand vede alti copii....La asta se adauga si faptul ca tot mai multi prieteni au vrut sa vina la ziua fetei si nu puteam sa-i refuz, asa ca am hotarat sa inchiriez o locatie. Nu am avut decat vreo 3 copii si aproape 20 de adulti dat a fost f. frumos si Amalia s-a distrat ceea ce a fost cel mai important pt noi.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

F. frumoase pozele, iar tu arati f. bine.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput