Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Alexia este bine. Mai avem putini muci dar putem respira mai bine. Am reusit pe 30 seara sa obtine o consultatie la dr. Siminiceanu, ne-a dat tratament simptomatic(inclusiv clorfeniramin care pe noi ne-a agitat putin) iar acum ne pregatim de vizite
Kriss multa sanatate la toata familia...Daca pe fata ai trimis-o la soacra, pe voi cine va mai ingrijeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia mersi pt sfat ... eu tocmai de la farmacie mi la recomandat... of... of... dar nu ii mai dau

acum o urare :LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile! LA MULTI ANI 2009!

noi suntem bine... ca in fiecare an... schimbare de program pe ultima suta de metri... am zis ca trecerea dintre ani o facem acasa.. dar de unde la 22.00 primim un telefon de la un prieten de a sotului, ca si ei stau acasa, nu au mai plecat nicaieri si sa mergem la ei... si cu insistente.. pina la urma sotul a cedat rugamintilor
Eu una nu aveam nici un chef.... si pina la 1.30 Darius a tinut-o numai in mofturi la 3.30 acasa, ca eram franta...

azi am fost pina la ai mei cu semanatul... am stat la masa si acum la somnic... refacere... cam atat... va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Primiti cu sorcova, asa, mai pe inserat?
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa infloriti,
La multi ani ! Sa aveti un an bun, cu sanatate, bucurii,noroc.

De mult n-am mai ajuns pe-aici...E mai greu acum cu Andrei mai mare.
Noi suntem bine, chiori de somn. Sotzul meu a vrut sa ma scoata din casa anul asta asa ca am fost la un restaurant cu niste prieteni. Si am dansat pina la 5 dimineata de toti banii.Eu, sotzul mai putin, am dansat eu si pentru el. Acu' tre' sa-mi faca masaj la picioare.

Kriss imi pare rau ca ati facut varicela in grup. Acum sa vezi citi din invitati au facut..

Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!

NOUL AN SA FIE MULT MAI BUN SI CU MULTE REALIZARI!!!
LA MULTI ANI!
Si noi am stat aseara acasa,au venit la noi niste cumatri cu finutul nostru de 3 ani si am stat cam pana pe la ora 4,Bia a adormit pe la 11.30 si s-a trezit la ora 9.00 si toata ziua a avut o energie...eu am racit putin,m,a doare gitul rau de tot,dar o sa-mi treaca
Va pup si inca o data LA MULTI ANI!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

multumim pt. urari..ma simt ca naiba..nu pot sa stau nici culcata pe pat, ca am in cap, pe ceafa..dar inca nu sunt cu lichid..asa ca la fata..
soacra-mea a tinut-o si azi pe fata..vom vedea maine ce si cum..s-a dus la farm de garda din pta unirii dar nu aveau pasta de apa, alcool mentolat..ca cica circula un virus de varicela in Iasi si a fost f solicitat..
incarc si eu niste poze de la revelion..ma intorc cu linkul cand sunt gata

REVELION

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata. Am reusit sa ma odihnesc si eu cat de cat dupa sarbatorile astea. Amalia si sotul dorm si acum

Kriss imi pare rau ca ati luat toti varicela. Am vazut pozele de la revelion, se vede ca v-ati distrat.

Monica imi pare bine ca ai trecut pe la noi; sa-ti revii repede dupa dans! inseamna ca ai inceput bine anul

Lacramioara mie asa mi-a spus Siminiceanu, si eu m-am mirat cand mi-a prescris dar si-au facut efectul.

Ella insanatosire grabnica si tie.

Michelle ma bucur ca v-ati distrat si voi de revelion.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte.... Ca e asa frigut afara... Dar tot o sa iesim putin afara, dar putin mai tarziu.

alice, ma bucur ca alexia e mai bine.

Nonna, de mult nu v-am mai vazut... Ma bucur ca ai scris.

Kriss, incearca violet de gentiana, usuca foarte bine, dar petele ies doar cu hipoclorit, asa ca foloseste lenjerie alba. Multa sanatate.

Ella, multa sanatate. Eu mi-a reparat gatul cu Inhalatii cu ulei de la Fares Raceala si Gripa si am supt Decasept.

Incerc si eu sa incarc pozele din ultimele zile. Sper sa si reusesc, ca zilele astea, ba am avut musafiri, ba am fost invitati si n-am stat cam deloc. Sunt obosita... si de luni la job...

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Iulia multumim de cafea si bafta la job. Dar cum ai facut sa te intorci abia in ianuarie(ma intereseaza si pe mine desi mai am un an)?
Unde as putea face un tort bun, sub forma de buburuza, la un pret convenabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Multumim de cafea si de urarile de sanatate

Alina voi unde o sa faceti petrecerea de mot al Alexiei?

Daniela ,dupa cite am inteles tu cunosti mai bine detaliile de Stanley,vroiam sa te intreb daca pot sa organizez acolo petrecerea de mot a Biancai chiar daca nu avem printre invitati multi copii,mai multi o sa fie adulti decit copii.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANISORI MIHNEA!!
Gabi, sa va traiasca baiatul mare, sanatos si sa aiba parte numai de bucurii si noroc in viata!

ieri seara mi-a fost tare rau, simteam ca mi-a dat cineva cu bata in cap..m-am apucat de plans, dar m-am oprit caci imi curgeau lacrimile peste "frumoasele" bube de pe fata..arata ca baba cloanta

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput