Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ella am sa ma interesez, dar din cate stiu eu trebuie sa fie minim 10 copii, la adulti nu conteaza numarul.

Hena nastere usoara; nu mai stiu cam care mai sunt "preturile".

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui hena

La multi ani, Mamici, Burtici si Bebici!!!

Sunt o viitoare mamica de ian 2009 (dpn 22.01.2009, dar probabil voi naste prin cezariana mai devreme), si-as dori sa-ntreb proaspetele mamici care au nascut la Cuza Voda cam care e "protocolul".
Preturi, conditii, personal, acces la rezervele in regim hotelier, accesul familiei in spital, etc ...?

Chiar daca sunt din Vaslui, mergand aproape saptamanal in Iasi, ma simt "de-ai casei".

Multumesc mult,

cu Lucas(37+) si mami de Mihnea - 08.nov.2004

in primul rand

buna... nastere usoara
eu am nascut la CV in iulie... preturi: pai la doctorita pt nastere normala am dat 550 si am inteles ca la cezariana e in jur de 650-750 depinde cum te tratat in cursul sarcinii si la operatie ... eu am mai dat si la moasa 50 ca a stat cu mine toata dimineata 3.30in timpul travaliului si ia mai dat sotul inca 20 ca la lasat sa ia copilul in brate dupa ce am nascut.. eu am stat in salon mare cate 4 paturi.... pt asistente: am cotizat cate 5 lei la fiecare tura...sunt 3 ture deci faci tu un calcul... ca sa aiba grija de noi.... stai 3 zile... la cap curatenie stau bine numai ca e prea cald in saloane....
la cap. familie nu lasa sa intre nimeni in salon... trebuie sa cobori tu jos in astea trei zile... la mine asa a fost. daca mai ai intrebari si tew pot ajuta un PM si se rezolva

noi stam in casa Darius are un pic nasucul infundat si tuseste din cand in cand, asa ca am renuntat la iesiri afara... in rest suntem bine...de maine iar sunt singurica acasa cu Darius , sotul incepe munca in forta de la 7- la 20.30 are ore.
mamici care e treaba cu Dosarul nou pt indemnizatie... trebuie facut altul acuma.????

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

hena nastere usoara! eu am nascut in elena doamna si in afara de medicul care m-a operat nu am dat niciun ban. m-am intors cu banii in geanta si am fost foarte bine si frumos tratata de toata lumea...si nu numai eu...toate pacientele de acolo sunt f frumos tratate. initial am avut emotii ca voi naste la elena doamna da' acum pot spune ca daca va fi sa mai nasc o data tot acolo voi merge.

noi azi noapte ne-am intors de la bucuresti. am fost si am cumparat mobila de bucatarie ca ne mutam la noi acasa pana la inceputul lui februarie

sa aveti o zi frumoasa

ps: pt petreceri de bebei vedeti si www.douafetite.ro/povesti/" target="_blank">AICI is 2 prietene de-ale mele

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am profitat de faptul ca andrei doarme si Vlad e plecat afara cu tati si am ajuns si eu la calculator. Ca altfel nu pup.
Vlad cum vede calculatorul deschis vrea si el la jocuri si te toaca la cap pina il lasi iar Andrei inchide unitatea din buton.

Eu n-am chef sa incep miine serviciul.Partea buna e ca nu o sa mai maninc atit. Mi-e o ciuda pe mine ca am mincat de Sarbatorile astea ca purcica. Si am pus 2 kg.
In rest, a venit nemtoaica acasa (nepotica) si a fost botezata. E asa frumusica numai ca nu prea vrea la mine, plinge cind o iau in brate. Bietul copil a facut un dute vino Vaslui -Bacau (acolo e cealalta bunica) ...

De cind n-am mai scris am vazut ca au venit fete noi. Sper sa ne cunoastem mai bine.

Si sa nu uit . lui Mihnea. (pentru ieri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Intru si eu in sfarsit sa va urez un an nou plin de sanatate si bucurii alaturi de familiile voastre

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Noi am fost plecati la Devon undeva langa ocean,a fost frumos insa am venit mai devreme pt ca am un puiut tusitor si cu putina febra

Mergi la inceput

He he si nu stiti voi ca in curand o sa o cunosc pe Michelle si al ei print Dominic

Mergi la inceput

Kriss imi pare tare rau,sper ca te simti mai bine azi
Alynta sanatate si voua,ai grija acolo de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

La multi ani, Mihnea! Sa fii vesel si sanatos.

alice, eu m-am intors la job din august, cand Stefy avea un an si 8 luni. Acum reiau activitatea, dupa concediul de sarbatori.

Kriss, eu am patit-o ieri. M-a luat brusc o durere groaznica de cap. Dupa un Nurofen si doua ore de ... cosmar, m-a lasat.

Oana, sunteti foarte frumosi...

hena, bine ai venit. Nastere usoara si bebe sanatos.

Any, Teo, multa sanatate la puiutii bolnaviori.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Lacra,Teo, da, ma simt mai bine.multumesc. Abia astept sa vina Alessia azi de la soacra-mea.
Teo, stiu ca va veti cunoastein curand..
Hena, bine ai venit.Nastere usoara si un bb sanatos!
Crismary, bine ai revenit! cum va pregatiti pt. prima lui aniversare?
Ella, nu imi vine sa cred ca acusi face Bianca 1 anisor.ce repede a trecut anul..
oana, super pozele de la petrecere.
Alabala asta arata super si abia astept sa mergem si noi pe acolo dupa ce ne trec toate bolile copilariei
Gravidutele ce mai fac? cele care nu au mai scris demult..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput