Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

celia vreau sa imi exprim respectul pe ce ai facut. mai rar oameni ca tine. imi pare rau dar azi am vazut mesajul de la tine. cu alta ocazie ma implic si eu cat de putin. am facut si eu un stagiu la sf maria si stiu ce cazuri induiosatoare poti intalni acolo. tin minte ca mi se rupea sufletul cand vedeam copii nevinovati suferind. sa ii vezi mititeii cum se bucura cand primesc un strop de dragoste si bunatate din partea cuiva. is induiosatori

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

kriss, parca tu intrebai daca ti se putea intampla ceva daca iti facea infirmiera injectia care se face mamelor rh-negative. in primul rand is tare curioasa ce cauta infirmiera cu seringa in mana, avand in vedere ca ele is platite sa faca curat si nu sa administreze tratament bolnavilor.
ca sa iti raspund la intrebare, din cate stiu eu injectia respectiva are rolul de a distruge hematiile rh-pozitive(de la fat) rapid, astfel incat mama care are rh neg sa nu nu dezvolte raspuns imun, lucru care iar dauna unei viitoare sarcini. pt ca ai rh pozitiv ti-ar fi distrus hematiile proprii; nu stiu cat de intens ar fi fost procesul insa, deci nu pot sa imi dau cu parerea cat de daunator ar fi fost.
am incercat sa iti explic cat mai simplu pot ca nu stiu cate cunostinte medicale ai. daca nu ai inteles ceva te rog sa imi spui ca sa iti clarific cat pot de mult

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare fetelor!

Michelle, sa aveti parte de o vacanta frumoasa

Si pozele promise...de sarbatori si de la munte.

Este vreuna dintre voi care opteaza pentru indemnizatia de 85%? daca da, ati fost sa va interesati?

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aprops.... am inteles eu bine?! Indemnizatia s-a marit de la 6 la 8 milioane!? Adica vom lua 8+2, adica 10mil?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Aprops.... am inteles eu bine?! Indemnizatia s-a marit de la 6 la 8 milioane!? Adica vom lua 8+2, adica 10mil?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Unde ai vazut tu ca se mareste indemnizatia?caci eu de pe la prinz tot ma uit la stiri si nu am auzit nimic?doar ca mamele care opteaza pentru 85% trebuie sa mai depuna o cerere si mai dureaza vreo trei luni pina vin banutii

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Buna si de la noi. Am lipsit o perioada pe motiv de copil marait. Si-a schimbat si programul de somn. Cred ca o fi vreo masea... ca pe altceva nu stiu pe ce sa mai dau vina...
Si eu sunt interesata de aia 85 % si de la o prietena am aflat ca trebuie facuta o cerere la Directia muncii si adaugate la dosar veniturile realizate in anul anterior nasterii.
Alynta legea mamelor spune asa: cele care au venitul net peste 7 mil sau sub 7 mil vor ramane cu indemnizatia de 6 mil (+ 2 mil alocatia copilului). Iar cele care au venituri peste 7 mil pot opta pt o indemnizatie de 85% din salar(net)
Michelle drum bun si distractie placuta
Iulia eu nu stiam ca te-ai intors la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata mai pe seara asa

miha multumim! abia astept sa ne mutam

hena s-au renovat baile la elena doamna

eu is nitel prinsa cu facultatile, presesiuni, sesiuni & stuff...plus mutarea...deci imi arde de examene de nu mai pot

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Despre nastere la Cuza Voda: Dupa cezariana te tine la reanimare 1 zi, la etajul 1, eu am stat 2 zile ca nu erau paturi libere sus, la saloanele cu bebelusi. Baia de acolo de la etajul 1 nu e deloc frumoasa. Ba mai mult, e foooarte stramta, ca eu, cu burtoiul si dupa aia, cu operatia, intram si nu mai aveam unde sa inchid si usa si faceam pishu asam cu usa deschisa , iar buda care era langa peretele exterior avea geamul spart si in decembrie era o "caldura"...
Despre rezerva, eu stiam numai de rezerva de 1 persoana si nu mi-a suras, daca e vorba de 2 persoane mie mi se pare mult mai bine, mai schimbi o vorba, nu capiezi Eu is foarte sociabila si simteam nevoia sa ma raportez cumva la starea celorlalte mamici.

Despre injectia anti imunizare Rh (nus' cum se numeste exact ): eu am facut acest vaccin in a doua zi dupa nastere. Eu nu stiu ce ai intrebat, Kriss, dar daca mai poti pune intrebarea inca o data, iti raspund cu mare drag.

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Michelle deci plecati la Londra si noua nu ne zici nimic. SUPER. Ce bine ca va intalniti cu moldoveanca si cu papanasul ei Pe cand plecarea?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Neatza!

Daniela azi plecam , maine dimineata suntem la londra stam cateva zile si apoi plecam in mexic

Michelle si Dominic

Uffff....asa ce ma roade invidia!
Drum bun si distractie frumoasa!!

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte pentru cine doreste.

Irina, foarte frumoase pozele, cred ca v-ati distrat minunat.

Alice, nu-i nimic.

Anca, la Stefy au inceput sa o manance gingiile la 2 luni si primul dintisor a spart gingia abia la 8 luni si jumatate, dar depinde de copil. La fina mea la 4 luni si jumatate a iesit primul dintisor.

maitreyi, multa bafta.

Si despre noi... ieri am luat-o de la cresa si ne-am oprit la zapada. Om de zapada n-am putut face, ca zapada asta nu se lipeste, dar am "zidit" zapada pe un copac... S-a asezat in fund sa poata lua mai bine zapada, a alergat prin zapada... MI-a adus diverse bobite sa facem ochi si gura la ce-am construit noi pe copac...dar n-am avut aparatul foto la mine.
Acasa, dupa masa ne-am apucat de framantat. Si am facut impreuna "te-te-lu-se" adica stelute, pe limba noastra. Daca o vedeati cu sucitorul in mana, cand ma duceam eu sa scot gogosile de la prajit... imediat trecea ea la aparat, iar de taiat gogosile cu forma..."si eu, si eu". Era toata numai faina, dar fericita foc. Mi-a fost teama sa nu cada de pe scaun, dar a fost ok.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput