Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 15
Anilansa spune:
buna dimineata
eu azi sunt intr-o pasa proasta.... mi-a venit "mosul" cu o intarziere de 3 zile si cu o durere de abia stau in picioare

Draius e bine... acum se joaca ...dar are ochii aproape inchisi de somn
iulia in ceea ce priveste povestea la Danone... eu era insarcina cu Darius atunci... mergeam la serviciu si dupa scandal am primit o invitatie de la ei ca sa mergem la o sedinta ... pt explicarea cauzei si a problemelor avute... si sa stii ca au fost fff bine pregatiti pt tot felul de intrebari....si parerea mea daca era asa de grava problema se facea mai mult tamtam
in fine sa trecem peste asta.
la diversificare noi papam branzica cu bananutza ... ca merele noastre din beci au cam inghetat
ma gandeam sa ii fac pireu din morcolev si cartofel... iam dat dupa 5zile supita de morcovel si nu ia placut deloc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata!
Michelle distractie placuta in concediu; asteptam poze![]()
Anilansa si eu am optat pt o mancare cat mai sanatoasa pt Amalia; nu i-am dat nici branzica Danonino sau alta firma, nici iaurturi cu fructe, nici mancarica la borcanele. Pana la aproape 1 an i-am dat numai mancare facuta de mine, inclusiv branzica si iaurt de casa.
Anca daca gingiile sunt albe atunci ar trebui sa iasa dintisorii in cateva zile.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Irina am vazut frumoase poze cu ochioasa care da de mancare la papagal
si care s-a bucurat mult de zapada la munte.
Si eu abia astept sa ajung la munte...mai sunt 2 zile. Oricum am primit o veste proasta, cumnata mea care trebuia sa mearga cu noi la munte e suspecta de varicela; se duce azi la doctor sa vada ce e. Partea nasoala e ca ieri am lasat-o pe Amalia la soacra mea, unde sta si cumnata, si s-ar putea sa faca si Amalia
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri! Se pare ca voi beneficia si eu de cativa banuti in plus, ca am avut un venit mediu de 8 mil! Am vorbit la serviciu pentru adeverinta!
Danielle poate scapa Amalia!
Mihamora cred ca e o fericita! A ajuns pe meleagurile straine! Vreau si eu! Vreau si eu! Voi nu?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 19+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Buna si le noi , cu intarziere ca am fost foarte ocupati...
De sarbatori Casian a sarbatorit cu antibiotic Klacid, avea putin rosu in gat si nu mai scapam de muci cu nimic si mi-a fost frica de o noua otita...asa ca am bagat cinci zile antibioticul si de la a doua doza deja era bine, foarte bun Klacid-ul....
Acum suntem toti bine, eu imi caut de munca si e tare greu ca nu gasesc decat daca dau bani momentan,asta e am sa caut pana gasesc fara.
Michell distractie placuta in vacanta si sa ne aduci si noua cateva imagini...
Alina, eu tot asa am auzit de la tv, chiar aseara ca trebuie depusa o cerere daca ai peste 6sau7 net-ul... cv
Hena, nastere usoara si sanatate multa la amandoi, in ceea ce priveste nasterea si sederea la Cuza Voda, eu am fost multumita, desi nu am dat nici un ban la asistente s-au purtat super si nu am stat in rezerva, eu am nascut cu doctora Mihalceanu prin cezariana dar nu la cerere ci urgenta, eu m-am dus sa nasc natural dar feciorasul meu nu vroia sa coboare, asa ca m-au bagat dupa 23 ore travaliu in blocul operator.Am dat numai doctoritei dupa aceea, si nu cat trebuia pt cezariana(700)ci cat eram eu preg pt naturaladica mai putin faza e ca se da in functie de cat iti permiti nu e obligatoriu sa dai o anumita suma de parca ar fi salariul medicului...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Ioana sau Ioan
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Raluca sunt de acord cu tine in ceea ce priveste "salariul medicului"![]()
Si eu imi caut de lucru si nu stiu ce sa fac, daca sa mai depun pt cei 85%...Tutusi cred ca am sa sun la servici pt adeverinta , sa fie acolo...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
....referitor la media veniturilor nete, eu am inteles ca intra si bonusurile/primele, nu-i asa?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
byu spune:
Am uitat sa va spun ca in sfarsit are si casian masele...premolari mai bine zis, a avut o explozie de dinti si masele toate odata aproa[pe si inca mai ies, e asa de suparacios si agitat...si-a schimbat si programul, se culca seara pe la 12-1, ma chinui foarte mult cu el cu el.

LA MULTI ANI ION SI IOANASA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI BUCURII.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
salut
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC AZI ZIUA ONOMASTICA!!
LA MULTI ANI MAMICILOR IOANA(ioanara),IOANA77 si Ionik76(sper sa nu gresesc)!!
LA MULTI ANI COPILASILOR IOANA CATALINA(anymony),AMIRA IOANA(mariussimiuc)si DARIA IOANA(oana_oana26)!!
sper ca nu am sarit pe nimeni..daca da, imi cer scuze.
Cine e interesat sunt reduceri semnificative la Z in carref felicia.
Eu,ca in fiecare an am primit talon cu reduceri pt. ziua de azi..dar stiu de anul trecut ca nu iti cere talonul sau cardul de fidelitate..Reducerile sunt zilele acestea, in fiecare zi parca depinde procentajul..poti prinde 70%, 50% sau 30%..
Noi nu suntem amatori acum, avem destule pt. acest anotimp..zic eu..oricum nu putem iesi acum.
Oana, ziceam de injectia aceia..pt. ca era o asistenta sa imi faca desi eu nu aveam probl cu rh, amandoi avand aceeasi grupa se sange si rh +.. era pt. vecina mea de pat injectia![]()
anca, bine ati revenit! mersi de informatii..am inteles, e de ajuns.
byu, bine ati revenit si voi!imi pare rau de probl de sanatate..Felicitari pt. masele!
si noi avem dintisorul nr.8 de azi!
4 sus si 4 jos
Irina, f frumoase pozele. Bine ati revenit!pupam ochioasa ta!
Lacra, multumim de cafeluta fierbinte si matinala (ora 8
)
Alinus, asteptam confirmarea pt. a te putea felicita.tinem pumnii!
Daniela,imi pare rau de cumnata ta..o fi fost la noi la revelion?
important e sa nu fi venit in contact cu Amalia avand bubite cu lichid..daca nu erau inca aparute nu e probl.asa mi s-a explicat de dr.
Noi suntem mai bine, mult mai bine.acum insa e stressul statutului incasa..eu inca am pe fata multe, sunt cu crusta, tre sa cada..dar sunt multe..sper ca pana sambata sa mai cada ca sa pot iesi putin macar la cump, ca m-am saturat sa mi le faca altii..oricum nu i-a ce imi doresc eu
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an