Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

IOANA si ION Sa fiti sanatosi si fericiti !!!

Pt cine e interesat/a de documentatia pt cei 85 %: http://www.dac-iasi.ro/index.php?categoryid=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor eu va multumesc pt urari,atat eu cat si sotul ne sarbatorim azi
Michelle si ai ei au ajuns cu bine,Domi a fost un cumintel in avion si masina,i-am dus la hotel si apoi i-am lasat la cumparaturiVb mai tarziu cu ei sa vedem ce si-au cumparat si sa se cunoasca si copilasii ca nu au avut ocazia dimineata

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Ani eu as spune sa nu bagi carotfiorul inca.Uite eu am bagat pastarnac,patrunjel radacina,si exista in supermarket un cartof lung roz sau mai portocaliu e foarte bun pt copilasi.Asa mi-a spus asistenta de aici si a avut dreptate,Vladut il papa cu placere in orice combinatie.Si sa stii ca se gaseste in tara ,am cumparat eu cand am fost

Mergi la inceput

Alynta pai cine te opreste sa-ti plimbi burtica pe malul Tamisei?
Noi plecam pe 11 martie in Dubai pt o saptamana si sunt suuuper nerabdatoare

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Hai mey, nu mai starni omu'... Ca acus acus venim si noi

Ioni, Ioane, Oane

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

....referitor la media veniturilor nete, eu am inteles ca intra si bonusurile/primele, nu-i asa?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Daniela, intra si bonusurile, comisioane vanzari, prime, daca au fost impozitate. Si la mine s-a pus problema la un moment-dat sa ma intorc la munca insa am amanat sa vad daca se decide ceva in privinta celor 85%. Asa ca acum am optat sa stau acasa cel putin pana la primavara. M-as intoarce ce-i drept si la munca, macar asa sa mai schimb activitatile zilnice , dar parca totusi nu ma lasa inima sa o las pe Iustina cu cineva acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Kriss soacra mi-a spus ca nu s-a jucat cumnata cu Amalia dar am inteles ca se transmite si prin aer. A fost la doctor si i s-a confirmat ca e varicela; daca e sa fi luat si Amalia ma astept cam intr-o saptamana sa-i apara bubitele.

Si la Fox sunt reduceri de 80%; si noi avem multe hainute de sezon dar parca totusi as mai fi luat ceva; ghinionul meu a fost ca am plecat cu sotul dupa mine prin oras, asa ca ne-am limitat la ceea ce aveam de cumparat: cadouri pt nas, tatal meu si fratele meu, plus ghete pt mine si sot. Am cautat ca o nebuna ghete pt mine ca n-aveam nik de mers la munte, pana la urma am luat o pereche de care nu sunt incantata, le-am luat mai mult de gura sotului Culmea e ca el si-a luat din primul magazin in care a intrat si sunt si faine.

Irina asa am inteles si eu ca se calculeaza. Faza e ca am avut multe medicale in timpul sarcinii si nu stiu daca e mare diferenta, dar sun totusi pt adeverinta, e bun si 1 mil de lei acolo

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Daniela din cate stiu eu e contagioasa incepand cu 3 zile inainte de eruptie.Vladut a scapat desi verisorul lui a facut si s-au jucat impreuna (inainte cu 4 zile de eruptie).Vezi si tu ca de obicei debuteaza cu febra mare.Sper sa scapati si voi ca si eu am stat cu frica in san

Mergi la inceput

Si eu am avut medicale, cam cate 3-5 zile/luna, dar nu cred ca afecteaza foarte mult. Intra pe mess sa-ti trimit modelul de adeverinta care am trimis-o la servici pt completat

Mergi la inceput