Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. stie cineva vreo informatie referitor la dna dr ifrim mona? e de la spitalul cuza voda din cate am retinut eu.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Ioana sau Ioan

Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Hai curaj, curaj...

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

fierbinte pentru toata lumea.

La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Ioana sau Ioan Cu scuze de intarziere

Ani, fiecare are parerea lui si face ce crede pentru copilul lui, dar cum il ai in primii ani de viata, asa va fi mereu. Asa ca eu am optat pentru o alimentatie cat mai sanatoasa. La noi pediatrul a insistat foarte mult pe problema asta.

Daniela, poate ca nu a luat si Amalia. Cand a facut Stefy varicela, noi mergeam la joaca cu fetita unei prietene, dar ea nu a facut, doar Stefy. Conteaza mult si cat de pregatit e sistemul de imunitate. Perioada de incubatie la varicela e 10-14 zile si apoi apar bubitele. Si de obicei febra, la noi a fost 40. Probabil dupa ce veniti de la munte... Dar poate nu apare deloc.

byu, multa bafta. Ma bucur ca acum Casi e mai bine.Si felicitari pentru premolari.

Kriss, felicitari Alessiei pentru dintisor. In ceea ce priveste varicela, e contagioasa cu 2-3 zile inainte sa apara bubitele cu lichid, deci nu stii ca persoana e purtatoare de virus.

Irina, eu m-am intors cu 4 luni mai devreme si am sa regret toata viata ca am renuntat la aceste 4 luni alaturi de Stefy, dar de acum faptul e consumat. Nu stiu cum m-as fi simtit daca ea nu ar fi fost ok, ca pasul inapoi nu se mai putea face.

Miha, hai, curaj, nu ai reusit sa iesi de dupa canapea?

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Haideti la

Irina n-am mai apucat ieri sa intru pe forum, nici pe mess. Am sunat la servici si am rugat sa se sune la Bucuresti pt adeverinta. Eu am stat cam 3 luni in medical, ca ma simteam cam rau, aveam si examene, si licenta...Trimite-mi pe mail.

Eu nu m-as intoarce la munca decat daca o las pe Amalia pe maini bune. O sa stea cu soacra mea care o iubeste f. mult si in care am multa incredere ca o sa se ocupe cum trebuie de fata.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. stie cineva vreo informatie referitor la dna dr ifrim mona? e de la spitalul cuza voda din cate am retinut eu.

poze, Just Me
ambitioasa

Eu una nu am auzit.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Doamna dar nu mai vrei sa vorbesti deloc cu noi, bag de seama. Esti cumva suparata pe noi? Sper ca nu aveti probleme.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Acum am vazut ca a mai dat si Lacramioara cafea azi
Felicitari pt dintisori Alessia si Casian.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata mamici si burtici din Iasi!!!

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput