Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Noi plecam pe 11 martie in Dubai pt o saptamana si sunt suuuper nerabdatoare

Se vede ca esti nerabdatoare ca ai scris mesajul de 2 ori . Offf si pe tine te invidiem

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata, multumim de cafea si de urari
Noi am sarbatorit ieri cu dureri de dinti si maraieli. Nici nurofenul nu tine prea mult(vreo 2 h). Cat nurofen pot sa-i dau odata? Sau ce mai folositi voi pt dureri de dinti in afara de calgel(la noi nu-si face efectul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi.
sa incep prin o rectificare de mesaj.... la problema cu Danone ... nu eu ii dau lui Darius branzica...am o fff buna prietena care are bebita cu 3sapt mai mare decat Darius... intradevar nu prea are timp sa ii faca papa ca si lucreaza si a optat pt D la masa de pranz
eu una am intrebat ce parere aveti... eu lui Dariu ii fac branzica, papita.... cum scrie in carte.

in rest suntem bine... lui Darius i sau intarit gingiile, e mofturos, a inceput sa muste...cu nasul fornaim... deci suntem mofturosi... dar ne descurcam

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mamici acum am o intrebare... e pt mine... ce parere aveti de sterilet? are cineva ? cum e?

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
o iau invers:
Ani, stiu ca steriletul se pune de regula dupa ce ai terminat cu facutul copiilor, ca nu il scoti si il pui de nu stiu cate ori..se pune pt. mai multi ani..e bine sa intrebi un dr de planificare eventual..acum cu steriletele sunt comentarii de tot felul, sunt mai multe feluri din ce am auzit si daca nu e pus ok se poate sa ramai insarcinata sau sa faci nu stiu ce infectii..Asta am auzit, nu e din exp.proprie.
DANONE..no way!nici eu nu mananc, iaurturile au amidon gramada si gust naspa..
Insa ii dau Yoplait, Napolact..
Miha, BINE ATI REVENIT!!SUNTETI OK?Cum ati petrecut?

Alice, eu stiu de maxim 3 ml, scrie insa si pe cutie.incearca cu inelele alea gingivale puse in frigider, cu biscuiti, morcov ca sa roada ceva..

Kristinuz, ce face burtica?cum ati petrecut Sarb?

Delphinas, nici eu nu am auzit de dna dr ifrim..

Daniela,la noi nu a debutat cu febra.depinde de copilas..noi ne-am trezit pur si simplu pe la pranz cu bubite pe burta si spate.am mers la sp sf maria unde pediatra era de garda si dupa la sp. de boli infectioase.spre seara s-au inmultit bubitele. In prima seara nu a facut febra, a facut a doua, si numai noaptea, cam 38-39, 5. A doua noapte la fel, febra si a treia la fel. Dupa aceea nu a mai facut febra, insa o enerva datul cu sp.medicinal si pasta de apa..Sper sa nu va apuce la munte, ca e naspa..
Dar voi nu ati facut ROR-UL? noi treb in ian sa il facem..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

kriss79 de sarbatori trebuia sa mergem undeva la munte la o cabana...dar m-am razgandit si nu am vrut sa risc cu bebe..asa ca am stat acasa..am chemat toata familia la noi..a cam fost inghesuiala (avem doar 2 camere)dar a fost foarte bine.Asta de craciun..
iar de revelion am sta acasuca ca doi mosnegei:))
si la 12 am iesit din casa sa vedem artificiile cu niste prieteni dar cu ceata care a fos tin Iasi nu prea am vazut nimik
cam asta a fost cu sarabtorile

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Doamna dar nu mai vrei sa vorbesti deloc cu noi, bag de seama. Esti cumva suparata pe noi? Sper ca nu aveti probleme.

Nu sunt suparata,ar trebui? Doar lipsa de timp ma omoara...Plus de asta,m-am pierdut pe undeva prin capitolele din urma si p-aia nu mi-am mai gasit locul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani (cu intarzaiere) Ioan si Ioana!
Teo suna bine "Dubai"!
Aveti vreun linck cu legea mamelor?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Fetelor v-am pupat, ne "vedem" luni de acum. Sa aveti un week-end placut.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim la fel!

emma

Mergi la inceput