Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Gata . Va rog sa poftiti.

La multi ani, Razvan (crismary)

alice, multa sanatate Alexiei. Eu folosesc Gel gingival Delabarre sau Glicerina cu 1% anestezina, prescrisa de medicul pediatru. Asta cand nu se calmeaza cu Gel gingival. La canini, a fost singura care a dat rezultate la Stefy. Cu Nurofenul, nu te sfatuiesc sa-i dai prea mult. Se da in functie de greutatea copilului si nu mai mult de 4-5 zile. Gelul asta gingival se gaseste doar la farmacia Semis, de la gara.

Ani, eu am inteles ca tu nu despre Darius vorbeai cu branzica, dar ti-am scris ca eu nu i-as da. Un dulce lui Darius sa-l lase durerile de dintisori.

Delphinas, nici eu nu am auzit de dna dr Ifrim.

Kriss, ROR e pentru Rujeola, Oreion si Rubeola, nu are treaba cu varicela. Pentru varicela e Varilix si mai e unul, dar nu sunt in schema de vaccinare. Le faci daca vrei, dar pediatra noastra nu recomanda. Varilix stiu ca se face dupa un an si jumatate, inainte nu se poate administra.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia mersi de ...
multumim pt i l-am dat, la dintisori... cred ca e vremea... nu e ceva de speriat... dar il dor... aseara o musca pe soacramea... aseara a dormit mai bine ...sa vedem azi ce se mai intampla....intradevar laptele de vaca e fff gras si nu ias da lui... dar cunosc persoane care de la 4 luni au bagat laptele de vaca in alimentatia copilului si nu am fost deacord... de fiecare isi creste copilul cum vrea.

Noi ieri am iesit un pic afara pe la16.30, am fost si l-am luat pe tati de la munca. vreau sa treaca mai repede iarna ca sa il pot scoate pe Darius in fiecare zi afara. Darius se cearta cu jucariile.. e cam nervos. ma duc sa mai ceva despre sterilet si ma intorc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

V-am zis ca am o nepotica? Eiii...e mare de-acu ,are acus 2 luni. Miercuri,de Sf Ioan,in aceeasi zi in care i-am botezat si eu pe Robert si Amira,a fost increstinata si Stefania.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

A dat careva fo cafea? Eu is varza...
Ma zapaceste Amira cu trezirile nocturne,plus ca de vreo saptamana poate si mai bine nu mai vrea sa manance.Ia cate 2 guri si apoi tine mancarea in gura. Orice tertip as incerca n-o pot face sa inghita,sa o fortez nu intra in discutie,chiar de-as vrea n-as avea cum. Asa ca am decis sa o luam usor usor pe drumul intarcarii. Imi pare rau pentru ea,dar nu se mai poate asa.N-am pretentii sa pape cat papa alti copilasi,dar macar sa manance cat manca inainte.Acum mananca 2 guri,inainte cate 3-4.

Daniela,parol ca am citit din urma,dar pasajul cu plecarea cred ca mi-a scapat. Unde mergeti? www.trilulilu.ro/vuvu/b4992fc1c2665b" target="_blank">Daca pleci,ia-ma si pe mine"

Kriss,noi am facut Priorix-ul o data cu Pentaxim-ul. Ne-am luat de-o grija.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

mariussimiuc te servesc eu cu o e ferbinte, acum am facut-o,... eu beau 2 pe zi.

saracutza de tine....asa sunt cu bunicii.... la ei au fost alte vremuri... si la mine e ceva asemanator numai ca nu la soacra ci la mama mea.

mamici o intrebare ... de cand a-ti introdus diversificarea la strunfi...au inceput sa traga "parturi"... Darius trage niste fasaite de te da pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

mariussimiuc te servesc eu cu o e ferbinte, acum am facut-o,... eu beau 2 pe zi.

saracutza de tine....asa sunt cu bunicii.... la ei au fost alte vremuri... si la mine e ceva asemanator numai ca nu la soacra ci la mama mea.

mamici o intrebare ... de cand a-ti introdus diversificarea la strunfi...au inceput sa traga "parturi"... Darius trage niste fasaite de te da pe spate

La noi nu e cu "fas", e cu rapaieli Da, trage! Si nu e de cand am inceput diversificarea, ci de cand am inceput sa ii dau ceai babycalm, d epe la 2 saptamani. Alexandra mea de pe la 6 luni a invatat sa dea "gar" dupa ce papa, inainte puteam sa stau si cate jum de ora... degeaba... Dar pe partea cealalta ... alta poveste..

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata mamici si burtici!!!

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

buna dimineata
o ferbinte .... pt inviorare.
azi e vremea cam nasoala fata de cea de ieri.... deci cred ca stam in casa...darius are chef de gangureala... se cearta cu jucariile de la balansoal deci pot sa imi beau in liniste... sper

Mergi la inceput

Anilansa l-ai pus pe Darius din prima luna in balansoar?

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL!! Sa cresti sanatos si sa ai noroc in viata! Crismary cum ati sarbatorit? ce a ales micutul tau?
cu intarziere, imi pare rau

Pt. cine e interesat:
Maine, 11 ian, Teatrul Luceafarul, ora 10.00
Sala mica
www.luceafarul-theatre.ro/rc_1_11.html" target="_blank">Palatul de Gheata (dupa o pov de H.C. Andersen)

Maine, 11 ian, Teatrul Luceafarul
Sala mare, ora 11.30
www.luceafarul-theatre.ro/rc_2_8.html" target="_blank">Alba ca Zapada

Poate ajungem si noi la Alba ca zapada..

Anilansa, multumim de cafeluta!
mIHA, Sa iti traiasca nepotica increstinata! F frumos numele!
Lacra, nu stiam ca nu intra si varicela in ror
Vrem si noi sa plecam la munte, numai noi 2. Cred ca rezervam ceva pt. sapt urmatoare, acum sa vb cu soacra-mea sa vad cate zile ne lasa

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

kriss79 fetita ta este superba!!!!tocmai ce m-am uitat la pozele cu ea si m-a cucerit total.

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput