Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Oana multumesc mult pentru detaliite-am introdus in lista mea de pe mess

Daniela pe cuvint iti spun ca timp de trei zile cit am sta in spital nu i-a facut baita fetei,doar in ziua care am nascut si nu am vazut eu;sincera sa fiu eram disperata sa plec din spital de am plecat in papuci de casa....dar nu mai conteaza important ca a trecut si am o fetita frumoasa si sanatoasa.

Michelle distractie placuta in vacanta,sa ne aduci si noua ceva frumos

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANISORI DAVID ANDREI !
Despre rezerva,preturi etc: Si eu sunt de parere ca e mai bine sa stai cu cineva in salon(sau rezerva)sau cu mai multe fete(dar nu f multe).Noi am fost 4, aveam baie in camera si era ok. Am avut posibil sa stau si la rezerva caci vb pt ea, dar dupa operatie m-am razgandit.ma imprietenisem cu fetele inca de la ATI si tot cu ele am stat si in salon.Nu mai zic ce jale a fost cand dupa 3 zile ele au plecat acasa, iar eu am ramas din cauza probl de tensiune avute in timpul operatiei..asa ca au venit alte 3 in salon, noi mamici, cu care am stat o zi.
Asistentele,infirmierele au fost de treaba in general..atat cele pt. lehuze,cat si cele pe. copilasi..
Baita la nou nascut a fost facuta doar o data in cele 4 zile cat am stat(3 cu fetita langa mine)
Despre vizitare: in prima zi la ATI cu o "pila"a reusit sotul sa ma vada cateva minute..dupa, la salon, au venit si mama, soacra, cumatri, fini, prietene etc etc..nu au fost probleme.si nu numai pe mine, si pe celelalte fete din salon. se cotiza ceva jos la portar si cam asta era tot..numai in timpul vizitelor facute de neonatolog..Cateodata mai ieseam eu pe sala, ca sa nu deranjeze..dar nu am coborat deloc jos pt. vizitatori.Intr-adevar am auzit ca ar fi fost si astfel de cazuri, inclusiv cand am fost sa o vad pe fina noastra care a nascut la cuza voda pe 5.11.2008. nu era lasat nici sotul ei sa intre, dapai noi..a coborat fata jos in curte chiar!!ca ii era cald..si eu ma cruceam..ca imi era frig tare

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ref petrecere 1 anisor: as fi vrut si eu la un rest caci nu tre sa ai nici o grija de spalat, aranjat samd..dar era mai greu cu copilul caci fiind anotimp rece nu vroiam sa il tin in interior unde e fum samd..vara e altceva la o terasa.. Nu stiam inca de locurile dejoaca f bine..ma gandeam ca e prea mica, ca tre sa fie mai multi copii..a fost doar ea si fina noastra de aproape 4 ani..
Acasa, am facut petrec ziua, de la 14-15 la 21 maxim.fata a fost in forma, desi obosita, a rezistat pana la 21...si a a adorm la 21.30.
Dar anul acesta sigur vom face o petrecere cu copilasi la un centru din acesta de copii..iar alabala arata super din ce am vazut in poze..
Anul acesta vreau sa imi sarbatoresc si eu ziua, separat de Alessia, ca doar schimb prefixul..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si noi am petrecut acasa la un anisor ca am considerat ca e prea mic pt spatii special amenajate nici macar nu mergea.Au venit inca 4 copilasi si familia si a fost foarte frumos.Am avut o firma de catering asa ca fara bataie de cap.
Cand va implini 2 anisori sa ajungem cu bine vreau sa incerc Alandala sunt tare curioasa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Michelle and co ajung maine pe meleagurile noastre mergem sa-i asteptam la aeroport si sa-i ducem la hotel abia astept

Mergi la inceput

Hena rezerva pt doua mamici mi s-a parut minunata adica ai frigider televizor(nici nu l-am deschis)foarte curat la baie totul era nou chair am fost multumita.Nu era galagie asa de mare.Am stat cu o mamica super care a inteles ca nu ne trebuie prea multi vizitatori taticii si atat.Tu cu cine o sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Noi am ales sa facem aniversarea Biancai la un local deoarece nu avem spatiu acasa,si chiar daca invit numai familia si nasii deja e plina casa;iar daca am chema numai nasii s-ar supara familia si plus ca mai avem si citiva prieteni care vor sa vina...si atunci ca sa-i impacam pe toti...o sa incercam sa gasim un loc special pentru petrecerea Biancai;o sa mergem maine la Alabala sa vedem si poate organizam acolo petrecerea

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Desigur Ella daca nu e loc in casa mai bine la local.Noi abia ce ne mutasem si nu era casa plina de mobila asa ca a fost perfect.
Kriss ziceai ca schimbi prefixul,acelasi lucru mi se va intampla si mie si am de gand sa fac un mega party sa ma imbat si sa uit de batranetea ce ma astepta hi hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Daniela, multumim pentru aprecieri. Intr-adevar, Adita e verisorul Stefaniei, care pentru ea cred ca a fost o papusa vie. As l-a mai hranit, i-a dat sa bea, l-a incaltat, imbracat.... cum poate ea.

Hena, sunt si rezerve cu doua paturi si doua patuturi. Eu asa am stat si a fost ok. In saloanele cu 4 era prea multa galagie si nu se puteau odihni copilasii. Asa numai cu 2 e mai putina galagie. Asistentele au fost unele mai dragute, altele mai uricioase....oricati banii le-ai fi dat. Au fost si asistente, care desi s-au comportat exemplar, nu au vrut sa primeasca nimic. Depinde si de noroc. Eu am dat si peste unele si peste... altele.
Cu intratul in maternitate e mai greu si eu ma bucur ca a fost asa. Era plin jos in hol de tigani, si sincer nu as fi fost prea incantata sa vad cum misuna prin saloane tot felul de omuleti, care mai decare mai cu muci, tuse sau alte boli.

Ella, in ce priveste baita, eu am avut norocul de o asistenta in varsta, care ne-a aratat cum se face, dar cat am stat in spital ea a spalat copii zilnic. Si nu a vrut sa i-a nici un ban. In una din cele patru zile a fost una sclifosita, pe care nu am lasat-o eu sa o spele, ca a dat drumul la apa si asa oparita cum era sa bage copilul sub jet si am trimis-o la plimbare si eu si colega de salon. Am preferat sa o spal eu cum pot, decat sa mi-o opareasca.

crismary, capul sus. Sigur va fi frumoasa petrecerea si Razvanel va fi incantat. Ai sa vezi. Si la noi tot acasa a fost si la un an si la doi, din mai multe motive, dar Stefy a fost foarte incantate si fericita si asta a contat cel mai mult, doar pentru ea am facut. Dar a doua zi.... mi-au iesit ochii, dar mai conteaza?

Michelle, drum bun si distractie frumoasa.

Any, eu nici acum nu i-am dat Stefaniei branzica Dananino. Prefer ceva mai natural. Cel putin dupa scandalul de la Danone... Are bunica mea o vorba. Nu iese fum fara foc. Asa ca prefer sa ii dau branzica simpla.
In ceea ce privesc banii dati la asistente, de la doamna de care spuneam ca n-a vrut sa i-a bani, am invatat cele mai multe. Si a facut-o din suflet, nu pentru bani. Nici nu a vrut sa auda.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

LA MULTI ANI (cu intarziere ce e drept)
sa dea domnul sa aveti un an mai bun decat cel care a trecut, plin de impliniri, fericire si sanatate.
nu am mai intrat dinainte de Craciun pt ca am fost plecati sarbatorile astea. ne-am intors abia pe 4 ian iar de ieri am si reinceput munca. parca asi mai fi vrut un pic de vacanta, nici bine nu m-am intors de pe "la alte case" si am si reinceput serviciul. nu am avut timp sa ma reacomodez la casa mea, asa ca imi desfac bagajele si imi asez din nou casa in reprize, cand prind si eu un moment liber.
dragosel al meu a fost foarte incantat de brad; toata ziua il smotocea si se juca cu globurile si beteala.mi-a facut febra 2 zile la rand de la dinti cred. apropo, vreau sa va intreb: lui dragos i se vad incisivii de jos, nu ies inca dar se vad; cam cat mai dureaza pana ce ies?

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput