Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismary

Kriss, nici nu mai stiu cum ne pregatim de prima aniversare. In ultimele 2 zile toate planurile mi s-au dat peste cap. Am vrut sa mergem la un restaurant cu tot cu bebe, sa ne simtim cu totii bine, sa fie o petrecere cu copilasi.....in final a ramas ca facem acasa, cu invitati pe jumatate din cati mi-am propus (nu mai zic de copii ca sunt maxim 2). Sunt cam trista, ce sa zic...incerc sa imi adun gandurile si sa stabilesc ce meniu pregatesc si cum ma organizez.
Sper ca pana sambata, cand va fi petrecerea, sa-mi revina zambetul si sa iasa o petrecere frumoasa, asa cum o merita Razvanel.

Imi pare rau ca ti s-au stricat planurile; sunt sigura ca vei reusi sa faci o petrecere frumoasa Pacat ca nu sunt si copii, dar mititelul nu va tine minte aceasta aniversare si vor conta foarte multe cele de mai incolo: 3-4-5 ani, cand vor veni toti prietenii lui si se vor juca impreuna.

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

buna seara

miha din ikea am adus mobila. suntem putin fani ikea si chiar daca masina era incarcata de radeau niste tipe in fata magazinului cand o incarcam noi zicem ca merita efortul. mai avem vreo 2 ture de adus darde data asta credca le vom aduce cu o utilitara ceva. apropos de asta...stie cineva de unde am putea inchiria o utilitara iasi-bucuresti si retur?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Hi hi, ma gandeam eu ca de acolo, si eu sunt fan Ikea, sa o folositi sanatosi!

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismary

Kriss, nici nu mai stiu cum ne pregatim de prima aniversare. In ultimele 2 zile toate planurile mi s-au dat peste cap. Am vrut sa mergem la un restaurant cu tot cu bebe, sa ne simtim cu totii bine, sa fie o petrecere cu copilasi.....in final a ramas ca facem acasa, cu invitati pe jumatate din cati mi-am propus (nu mai zic de copii ca sunt maxim 2). Sunt cam trista, ce sa zic...incerc sa imi adun gandurile si sa stabilesc ce meniu pregatesc si cum ma organizez.
Sper ca pana sambata, cand va fi petrecerea, sa-mi revina zambetul si sa iasa o petrecere frumoasa, asa cum o merita Razvanel.

Imi pare rau ca ti s-au stricat planurile.
Daca aveai cum sa aduni mai multi copilasi(macar5 parca stiam) era ok sa faceti o petrecere doar pt copii la mc d de ex si acasa cu adultii, asta ca sa simti ca a petrecut si el sau ca e special pt el. Eu asa am facut. Sotului ii era indiferent ce o sa facem, zicea ca Domi nu o sa priceapa ce se intampla si ramasesem sa facem o intalnire doar cu nasii si atata tot...
Si intr-o zi m-am enervat am sunat cativa copii sa vad daca pot veni si apoi am facut rezervare la mc, dupa care l-am anuntat si pe sot si a fost f bine, ma bucur ca am facut asa.
Bafta!

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata.

Nici eu nu am dat asa de multi bani cand am nascut, iar la asistente nu am dat nimic si s-au purtat destul de frumos cu mine si Amalia. Eu am dat bani doar doctorului cu care am nascut (nastere naturala), moasei si dr. neonatolog.

Ella cum adica nu i-au facut baita deloc Biancai? Pai dupa cum am zis eu nu am dat niciun ban la asistente si ii faceau in fiecare dimineata. Doamne numai la noi se poate intampla asa...

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Michelle deci plecati la Londra si noua nu ne zici nimic. SUPER. Ce bine ca va intalniti cu moldoveanca si cu papanasul ei Pe cand plecarea?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Imi pare rau ca ti s-au stricat planurile.
Daca aveai cum sa aduni mai multi copilasi(macar5 parca stiam) era ok sa faceti o petrecere doar pt copii la mc d de ex si acasa cu adultii, asta ca sa simti ca a petrecut si el sau ca e special pt el. Eu asa am facut. Sotului ii era indiferent ce o sa facem, zicea ca Domi nu o sa priceapa ce se intampla si ramasesem sa facem o intalnire doar cu nasii si atata tot...
Si intr-o zi m-am enervat am sunat cativa copii sa vad daca pot veni si apoi am facut rezervare la mc, dupa care l-am anuntat si pe sot si a fost f bine, ma bucur ca am facut asa.
Bafta!

Michelle si Dominic

Si la mine tot sotul e ala care zice ca e prea mic si nu pricepe si care crede ca ar fi "prea mare tambalaul" daca am face la un restaurant. Vezi daca nu m-am enervat ..sa-l pun in fata faptului implinit ? Acum e nitel cam tarziu, dar pe viitor ....am eu ac de cojocul lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Michelle deci plecati la Londra si noua nu ne zici nimic. SUPER. Ce bine ca va intalniti cu moldoveanca si cu papanasul ei Pe cand plecarea?

Poze
Poze 1 anisor

Neatza!

Daniela azi plecam , maine dimineata suntem la londra stam cateva zile si apoi plecam in mexic

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
e gata....
azi si miine zi de odihna, aseara am dormit ffff rau...
vad ca iar a inceput sa ninga deci e mai caldut afara poate il scot pe Darius azi un pic afara.
am vazut multe pareri despre maternitate ... eu chiar daca am dat ceva la asistente am asteptat cu mare nerabdare sa plec acasa... nu imi plac deloc spitalele si nici paturili de spital ... nu am dormit deloc la spital....pt bani la asistente.. eu am dat si am aflat multa chestii. legate de copii.acum fiecare cu povestea ei.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mamici... o intrebare
am o prietena are fetita cu 3 sapt mai mare ca Darius si in loc de iaurt/ sau branzica calcica ia dat fetitei DANONINO ... ce parere aveti in legatura cu aceasta branzica... fetita a acceptato bine

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi si nu in ultimul rand pentru urari. Voi tine cont de ele si sunt convisa ca-mi vor fi de un real folos.

Ieri am fost la control si se pare ca voi naste pe 14.01.2009, daca bb nu va dori altfel ... .

Sunt de acord cu voi ca exista avantaje intr-un sistem de "cazare" comun, dar experienta mea anterioara mi-a aratat ca existe si dezavantaje pe care un emotional labil (depresia post-partum) nu le poate gestiona f usor.
La nasterea lui Mihnea (la Elena Doamna, am stat in rezerva cu o mamica super draguta si socialila), dar nu va pot spune ce simteam si ce complexe de vinovatie avea fata de bb al meu cand o vedeam pe ea ca avea lapte de-i tasnea pana in mijlocul camerei iar eu nu reuseam nici macar sa-i dau un strop. Si, credeti-ma, ca am facut tot ce se putea face (eu si tot personalul implicat).

Subscriu si eu fata de parerea ca in Elena Doamna personalul a fost de nota 10 (sunt convinsa ca si atentiile mele au contat); dar si acum patru ani tresaream de fiecare data cand trecea o masina mai mare pe strada caci simteam cum vibreaza peretii si pardoseala.... Si, baile,... o baile, m-au inspaimantat... Daca doream sa fac un dus trebuia sa-mi asum riscul de a intra in apa de pe jos pan' la glezne, iar ca sa merg la WC umblam cu colacu' in sacosa dupa mine... . Mentionez ca am stat internata o saptamana inainte de a naste, fapt ce m-a determinat ca acumulez toate neajunsurile astea .
Nu-s simandicoasa si-mi dau seama ca prin astea trec toate mamicile, dar daca se poate un pic mai bine...

Va voi tine la curent cu noutati.

Numai bine si multi, multi

Mergi la inceput