Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hena

La multi ani, Mamici, Burtici si Bebici!!!

Sunt o viitoare mamica de ian 2009 (dpn 22.01.2009, dar probabil voi naste prin cezariana mai devreme), si-as dori sa-ntreb proaspetele mamici care au nascut la Cuza Voda cam care e "protocolul".
Preturi, conditii, personal, acces la rezervele in regim hotelier, accesul familiei in spital, etc ...?

Chiar daca sunt din Vaslui, mergand aproape saptamanal in Iasi, ma simt "de-ai casei".

Multumesc mult,

cu Lucas(37+) si mami de Mihnea - 08.nov.2004

Stiu ca poti sta la rezerva, dar pentru asta trebuie discutat cu doctorita ta. Eu am avut aceasta posbilitate, dar mi-a prins mai bine sa stau cu celelalte mamici, ca mai schimbam o vorba, ma mai ajuta cineva sa ma ridic, etc. La rezerva nu te descurci singura, trebuie sa stea cineva cu tine, mai ales ca ti-l aduce si pe bebe.
Conditiile nu sunt cele mai bune, nici asistentele nu mi s-au parut extraordinare (cu exceptia celor de la bebelusi, de care am fost super incantata), eu dadeam cate 10 lei la asistenta pe tura, erau cate 2 si sunt cate 2 ture pe zi, de la 7 la 7. Doctorita a primit 1000 de ron, am mai dat 300 de ron la mana a doua si cate 200 de ron la anestezista si la neonatolog (care mi-a dus copilul sus). Am stat 3 zile si chiar daca mi-a fost ok, abia asteptam sa plec acasa.
Familia nu a avut voie decat jos in hol sa vina, pe sotul il mai lasau, dar asta pentru ca prima data l-a adus doctorita cu ea sus si au vazut asistentele ca are voie.
Nastere si recuperare usoara!

Nu-i lasati steluta sa cada!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Am pus poze noi... vezi semnatura!

F. frumoase pozele, iar tu arati f. bine.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Multumesc mult! Esti o draguta, dar nu am decat vreo 15 kg in plus :D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Oana am admirat fotografiile,sunteti foarte frumosi;pe finul tau,Vasile il cunosc este prieten cu sotul meu;vreau sa te rog sa-mi dai si mie citeva detalii prinvind locatia unde ati facut ziua Alexandrei,cam cit costa...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mutumim pentru compliment!
Am facut la Alandala, in zona Spitalul de Recuperare, exact vis-a vis de gara internationala, pe langa niste chioscuri si o spalatorie auto, exact in dreptul Garii Nicolina. E o cladire marisoara pe care este firma mare Alandala.
E deschisa nou si e foarte bine gandita; are o sala mare unde este si scena ( pentru karaoke), masute, scaunele, jucarii, mai este o sala mare unde copiii se pot juca cu mingea si mai este si o sala micuta unde pot sta parintii. E foarte frumos decorat si doamna care a deschis se straduieste sa presteze servicii de calitate; mi-a placut foarte mult ca nu foloseste farfurii de unica folosinta, ci are vesela din plastic foarte draguta. Cum am mai spus, am fost foarte multumita.
E 6 mil petrecere pentru 10 copii, iar pentru fiecare 10 copii in plus se adauga 4 mil. In asta intra meniu, sucuri, clovn, face-painting si karaoke. Ah si tortul intra tot aici, in costul asta, plus sampanie pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Kriss, nici nu mai stiu cum ne pregatim de prima aniversare. In ultimele 2 zile toate planurile mi s-au dat peste cap. Am vrut sa mergem la un restaurant cu tot cu bebe, sa ne simtim cu totii bine, sa fie o petrecere cu copilasi.....in final a ramas ca facem acasa, cu invitati pe jumatate din cati mi-am propus (nu mai zic de copii ca sunt maxim 2). Sunt cam trista, ce sa zic...incerc sa imi adun gandurile si sa stabilesc ce meniu pregatesc si cum ma organizez.
Sper ca pana sambata, cand va fi petrecerea, sa-mi revina zambetul si sa iasa o petrecere frumoasa, asa cum o merita Razvanel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

aaaaaaa...am uitat sa va intreb despre colaci. Vreau sa dau colacii la nasi dar nu stiu cati si mai ce trebuie dat. Aveti idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Hena eu te sfatuiesc sa stai cu alte mamici,eu am stat singura in rezerva si mi-a facut tare rau;
Oana multumesc mult pentru detalii;masa pentru adulti tot ei o pregatesc?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

miha din ikea am adus mobila. suntem putin fani ikea si chiar daca masina era incarcata de radeau niste tipe in fata magazinului cand o incarcam noi zicem ca merita efortul. mai avem vreo 2 ture de adus darde data asta credca le vom aduce cu o utilitara ceva. apropos de asta...stie cineva de unde am putea inchiria o utilitara iasi-bucuresti si retur?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pai sunt rezerve si pt doua mamiciEu asa am stat si a fost foarte bine.Asistentele de la bebei si mie mi s-au parut super in schimb cele de lehuze niste sclifositeAm optat pt rezerva pt ca aveam baia separat si dusul nostru dar mi s-a parut ok si in saloanele cu mai multe mamici.De bani nu stiu ce sa zic,eu una nu am dat foarte multi bani adica la ce citesc aici la voi mi se face rau

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Eu cind am stat in spital asistentele care se ocupau de bebei abia daca ma bagau in seama,si le-am dat la bani....nici nu puteam primi vizitatori,a fost tare rau ca sa zic asa;in schimb cele care se ocupau de lehuze s-au purtat foarte frumos cu mine si au avut grija de mine;pai eu cit am stat in spital nici macar nu i-au facut baita la Bia mea,le mai intrebam eu cite ceva si-mi ziceau ca vin mai tirziu sa-mi arata sau sa-mi zica ce si cum sa fac si cum nu ati venit voi asa nici ele nu au venit,de asta am si fost in depresie ...dar nu mai conteaza data viitoare o sa stiu ce si cum,nu?

poze

Mergi la inceput

Ella, imi pare rau pt ce ai patit in spital... Din pacate, asa e la noi...
La Alandala tot ei aduc si mancarea pentru adulti, daca o comanzi; cel mai bine mergi acolo si vorbesti direct cu doamna de acolo. Pe pagina a 4a de la pozele mele de la semnatura gasesti pliantul de la Alandala scanat; il salvezi in calc si dai zoom, se vede acolo si schita zonei si numerele de telefon. Distractie placuta! Daca mai ai intrebari, te rog! Ma poti gasi si pe messenger: oana8188

Mergi la inceput