Pepenasi de iulie-august 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Diaruxule, abia acum am vazut unde ai postat tu poezici mai serioase, am postat si eu tot aici amu vreo 4 ani cred, atunci am inceput, si aici si pe clubliterar, cind eram in efervescenta vietii lirice bucurestene si clujene

mergeam la cenacluri, si ii stiam pe astia tineri komartin, perta, perdivara, schiop ..

ce vremuri domne..cum am mers io la cluj la o expunere in franceza despre Foucault

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

buna seara si io pe aici
LA MULTI ANI !!!! Stefanuti si Stefanute (ca n-a trecut ziua)
Am citit pe aici numai cuvinte frumoase si urari de bine. Va multumesc ca existati si ca de fiecare data cand va citesc imi alungati gandurile si problemele. Am invatat atat de multe si stiu ca oricand am un pitic (sau mii de pitici) pot apela la sfaturi si pareri.
Mi-a placut f mult poezia scrisa de Bujo si m-a facut sa regret inca odata ca nu am intrat sa scriu la odisee, oricum mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Noi am renuntat la sucuri ca avea multe scaune si am trecut la cereale papam humana, dar nu mai mult de o lingura ca tine la siluetaZilele astea dupa ce ne terminam cu vizitele si musafirii vreau sa ii fac branza. Boti tu o faci de seara sau in dimineata aia, cat o lasi la scurs?

Si daca tot nu aveam programul incarcat sotu s-a gandit sa merem intr-o vizita si pe la rudele din Tulcea, asa ca nu stiu cand mai apuc sa bag un ochi pe aici, eu sper sa margem marti si pana atuncu sa mai facem din pregstirile pt revelion.

Diarux mi-au placut toate poezioarele si cuvintele frumoase poeta

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

sursu

anka te imbratisez cat se poate de tare pt problemele cu mama ta. Cred ca ar trebui sa decizi sa fii tu cea inteleapta si sa nu mai ai asteptari de genul asta de la ea. Trebuie neaparat sa o iei asa cum este si sa realizezi ca nu poti controla decat partea ta de relatie. De ex sa nu te mai enervezi la remarci tampite, rautacioase si lipsite de empatie ca cea cu kg. Daca stii ca ii sta in fire sa faca asa ... pur si simplu incearca sa nu astepti ceea ce nu itzi poate da si sa nu te mai consumi aiurea. Nu o poti tu transforma intr-un super om acum, desi cred ca toti am vrea ca parintii nostri sa fie asa. Din pacate sunt doar oameni.

profutza

ooka si anka CAND ATI FACUT COMANDA LA BABYPOINT????? Eu am facut pe 16 dec si inca nimic!!!
Si in magazine / farmacii este VARZA oferta la Hipp ori alte bio. Deja ma pregatesc sa comand pe site la Hipp ca am senzatia ca se poate.

Prietene dragi, cu intarziere va spun si eu CRACIUN FERICIT!!! Sunt f f prinsa, noroc ca nu ati scris mult ...
O am si pe bunicutza mea la mine, cea care m-a crescut ... poate o sa va spun odata povestea ei ... e ceva gen Vitoria Lipan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narci, .

Noi inca nu vrem sa dormim , si uite car e ceasul .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor vroiam sa va multumesc ca ne-ati votat poza si sa va spun ca ne aflam printre castigatori.Luni ne vom ridica premiul.Am iesit pe locul 10 din 15 datorita voturilor voastre.
Caprioara eu cand am pierdut laptele am patit exact la fel cum patesti tu cu Ilinca:Raluca statea foarte mult la san,ma trezea de 4-5 ori noaptea si cand ma mulgeam scoteam cantitate mica.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Diaruxule, Aventurile lui Habarnam zici??? Ce vremuri dom'le ce vremuri... ia uite aici. Pacat ca nu se deschid si imaginile color.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nici noi nu dormim : Anna are si ea gastro enterita ... a vomitat crunt de 3 ori si plangea de durere ... bine ca noua ne-a mai trecut acum ... doarme in bratele mele ... i-am dat si saruri de rehidratare si le-a vomitat . Daca mai vomita la noapte cred ca fugim la spital, ca nu pot sa stau asa cu ea.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Sibylle sanatate multa Annei

nici pe mine nu ma ia somnul, am venit sa mai citesc cate ceva poate, poate

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

si daca tot n-am somn....

Diana, cuscra draga, cum se procedeaza cu fierul ptr bb, imi trebuie reteta de la medic sau pot sa iau eu de la farmacie si cum se administreaza?
Edit: spor la diversificare

fetele care va pricepeti, ca sa introduc carnita si galbenusul trebuie sa astept sa implineasca 7 luni sau pot sa-i dau si mai devreme?

noi papam legume cam de 2 sapt dar mai serios de vreo 2 zile, in astea 2 sapt am facut si pauze. am incercat morcov, pastarnac, telina, fasole verde si am mai gustat mar si banana. am avut si alergie si vreo 2 zile nu i-am mai dat nimic, eu cred ca de la telina a facut ptr ca asta ii dadeam in perioada repectiva.

eu am vrut sa ma feresc de cartof si cereale ptr ca Irina oricum mi se pare destul de marisoara ptr varsta ei, o sa intreb si dr cand vom merge dupa sarbatori daca e vreo problema.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

si Irina se trezeste inca des noaptea si adoarme si destul de greu, ma gandeam ca poate nu-i mai ajunge lapticul si, desi vroiam sa evit cerealele, sa-i dau seara pe la 6 niste cereale; o mai las o perioada sa vad cum ii merge.

Tecky felicitari ptr premiu, sa te bucuri de el.

Alina sanatate multa si tie.

profa cu diversificarea, eu te sfatuiesc sa faci cum simti tu , daca tu crezi ca o sa te descurci in febr si cu inceperea serviciului si cu laptic ptr pui ar fi ideal, si cred ca tre sa mai urmaresti si daca bb e dornic de papa sau daca nu se mai satura doar cu laptic. si eu as fi stat pana la 6 luni implinite dar nu prea ma mai ajutau tztzi, papa foarte des si inca mai papa destul de des.

ana eu azi de ex i-am dat 5 cuburi de piure (congelat in tavita de gheata a frigidrului) si a papat tot dar nu se pune ce a mai imprastiat pe fata, maini, hainute ca deh
montajul facut de Mada e pe prima pagina "primul Craciun al pepenasilor, multumim mult draga Mada.

mami de Sofi sanatate sotului. nici eu n-am dat zeama chioara, am inceput direct cu piureul. la inceput se stramba de am crezut ca nu-i place nici o leguma, dar acum dupa 2 sapt si pauze de cateva zile (adica n-am fortat-o si n-am insistat) vad ca il accepta binisor.

Capri si eu ma chinui cu mulsul si nici n-am rabdare dar am observat ca noptea cand nu papa chiar asa des reusesc mai bine si mai usor ca sunt titzi mai pline. dar cerealele astea trebuie musai combinate cu lapte, nu se poate si cu piure de fructe de exemplu, sau nu merge combinatia asta la masa de seara?

mda ... tot nu mi-e somn

Gabi de printesa

proverb indian

Mergi la inceput