Pepenasi de iulie-august 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
Alina Maria spune:
Ooka eu as incepe cu un piure mai moale dar totusi cremos , nu prea apos sa poata sa respire si inghiti singura fara sa il vina un atat greoi de apa , nu stiu cum sa ma fac inteleasa , eu daca ii dau lui rayan din lingurita ceva mai apos sau chiar apa se ineaca de fiecare data , daca ii dau ceva cremos , mananca foarte frumos si regreaza singur respiaratia , acu respir , acu inhit , deschide singur gurita cand e goala si se enerveaza daca nu vine lingura repede .
Si Rayan prefera legumele , fructele doar banana o mananca mai cu pofta .
Eu am facut angina si am febra 40 , asa ca va pup si mai vb.
ooka spune:
of tu Alina, sanatate multa si lasa, sa dea Domnul sa terminati tot ce aveti de bolit anu asta si gata, de la anu sanatosi voiosi, pupici
mami de Sofi
moni_or spune:
BOBITAMICA, eu cereale fac cum scrie pe cutie (Humana folosim): 4-5 linguri rase la 135 ml apa. Si imi iese o pasta destul de moale, da pasta. Si o dau cu lingurita.
OOKA, nu cred ca se ineaca, eu am inceput cu suc ca tot asa ma gandeam, n-o fi obisnuit cu consistenta si poate n-o sa vrea sa manance. Si i-am dat in prima zi suc de morcovi cu lingurita si a fost bleaahhh, abia a mancat, apoi i-am dat suc de mere cu lingurita, nici ala n-a fost un succes rasunator, iar apoi am schimbat tipul de mar (de la ionatan la golden) si probabil din cauza ca al 2-lea tip nu avea atata zeama mi=a iesit la storcator un fel de piure amestecat cu suc in loc de suc si ala a avut mult mai mult succes. Deci nu cred ca au ei o problema cu consistenta, problema mai mare cred ca e sa se obisnuiasca cu lingurita. Deci daca face mutre la inceput mai insista, poate nu e pt. ca nu-i plac legumele ci pentru ca nu stie ce e instrumentul pe care i-l baga mami in gura.
Voiam sa te intreb: borcanasele de la babypoint pana cand au termenul de valabilitate? Ca ma bate gandul sa comand si eu da mi-i sa nu cumva sa comand o groaza si sa-mi trimita unele care expira in vreo luna-doua.
In noaptea asta incerc sa ma mut inapoi cu sotul si sa il las pe Luca sa doarma singur, tineti-mi pumnii. Oricum mari sperante nu-mi fac, parca vad ca fac carare la noapte si la jumatate ma enervez si ma culc din nou in patul din camera lui Luca.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
laremi spune:
Sarbatori Fericite la pepenasi si mamici 
Am pus cateva poze cu primul craciun de Bumpi ... aaa si o poza pentru Mada la filmulet, daca nu o fi prea tarziu.
Si am vazut multe poze cu pepenasi craciunei ![]()
moni_or spune:
ALINA, ai grija de tine, multa sanatate!
LAREMI, cat de scump poate fi Bumpi al tau!!! Are niste obrajori dolofani de mori. 
TECKY si Ralu e superba in poza cu fesul de la bunica.
Plec ca s-a trezit Luca (observati ora, al meu acum se trezeste in loc sa se culce, de culcat candva dupa ora 24) 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Marina_1609 spune:
salutare!
eu am intrat asa foarte scurt din lipsa de timp!
daca nu resusesc maine sa citesc poate de luni intru..
am o rugaminte la MADA: m-a sunat gallyb si mi-a zis ca nu are net de cateva zile dar totusi vrea sa apara si Xenia in filmulet.... Daca nu e prea tarziu...am pus eu poza ei in albumul respectiv...![]()
pupici
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
diarux spune:
ANA_A daca vrei neaparat, stergem mesajele explicative si gata!!!da gasesti tu ceva sa ma 'nrbunesti de cap daca nu!![]()
![]()
pup iu
ce interesant vb voi de diversificare...#
daca i-am dat azi si acu 2 zile cate o feliutza de mandarina stoarsa la mana...nu se pune la diversificare, nu???ma distreaza cumplit cum deschide guritza sa ia linguritza.
\problema e ca as vrea sa astept sa faca 6 luni, asta in febr, dar tot atunci ma intorc la scoala si ar fi bine sa aiba tati ce sa ii dea dimineatza pe la 9-10. ce ma sfatuiti???
si am inteles ca masa de seara se inlovuieste ulrima...dar cerealele nu se dau seara?
ca m-au zapacit schemele alea de diversificre...
si DIANAMI nu-i...am vazut ca ea a inceput cu cartof.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
ALINAsanatate.
CAPRI ca de obicei, o scumpa.
ANKALAURA da de Aventurile lui HABARNAM ce zici????
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
narcisa.s spune:
La multi ani si de la noi pentru toti Stefanii si toate Stefaniile!!!Sa fiti sanatosi si fericiti...
Capri, tare rau imi pare de Ilincuta.Sa incerci cu alt tip de laptic, sau poate cu lapte formula semiintegral...daca nu si nu pana la urma dai din ala ha si gata.
Ankule, noh, pana la urma o sa va intalniti de doua ori pe an, de Pasti si de Craciun si gata...Si daca si plecati prin Canada nu va vedeti nici atat, poate o data la 2-3 ani.Nu te mai inversuna
Nasica, pupici pentru Andreiutzu si spor la diversificare!!!
Noi cu diversificarea o ducem bine pana acum, slava Domnului.Am prestat fructe - mere, pere, mango si papaia si cartof dulce, dovlecel, morcov si conopida.Respectiv cereale de soia pe care le adora.Cu conopida nu s-a impacat foarte bine dar a mancat-o...
Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati
narcisa.s spune:
Ruxule, multzumesc si de pupic si de poezica...
Alina, sa ai grija si sa te faci bine
Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati