Gravidute si mamici de Constanta (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Mokika spune:
Uit de fiecare data sa scriu .... am nevoie de un student la arhitectura care sa poata si semna, sau un arhitect ieftin ... vreau sa-mi fac niste modernizari si extinderi, stiti cumva?
mihaela77O spune:
,pt pupi,sa cresti sanatos,fericit,norocos si sa iti bucuri parintii!
mokika,ce mult o regasesc si eu pe andreea mea,in descrierea crinei tale...oare nu mai stim cum sa ne purtam cu copiii nostrii?
adina,eu zic,ca isi e mica totusi,solicita probabil si ea mai multa atentie,poate e putin geloasa pe ioan?,pt isi si ioan!
jojo,si eu am stari de voma la aceste dureri de cap...dar mai crunte sunt durerile de cap...azi a fost prima zi cand nu m-a durut deloc!marele meu noroc a fost,daca pot spune asa,ca este paul in concediu,caci altfel nu stiu ce as fi facut,copiii nu am cu cine sa ii las..e groaznic,trebuie neaparat sa ma pun pe picioare....
fisun,condoleante familiei indoliate!am vazut la stiri prin ce au trecut...e groaznic...saracul om cum plangea ca nu isi putea lua sotia acasa sa o ingroape...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Ontica Camelia spune:
Buna!
isadora site-ul nu recunoaste diacriticele limbii romane, de aceea se vede asa. ori dai edit si corectezi aici, ori il corectezi inainte de copy - paste.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mav spune:
Salutare!
N-am reusit sa mai intru de cateva zile, pt ca am tot fost plecati pe la rude si prieteni si n-am avut nici internet la un moment dat... si apoi... mi s-a virusat calculatorul meu (eu nu patisem niciodata asta; sotul meu da... de, fiecare cu al lui). Chiar citisem la stirile de pe yahoo ca ei recomanda ca in urmatoarea perioada sa folosim alt browser fata de Internet Explorer... dar nu luasem in seama... si odata cu update-ul de IE... am primit si parazitii...
Asa ca doar ce mi-am instalat Mozilla Firefox... sa vedem cum merge...
Foarte interesante discutii ati purtat de cand n-am mai intrat eu si imi pare rau ca nu stau prea bine cu timpul sa 'ma bag' mai mult in vorba... Dar uitati, am salvat aici linkul catre pozele puse de Sinzi la o alta discutie despre Montessouri.
Si pt cine se descurca cu lb engleza: http://en.wikipedia.org/wiki/Montessori_method
...Pe mine ma intereseaza in mod special, cum sa-l invat pe Sebi cifrele si... cum sa numere corect. El este istet, are o imaginatie fantastica si e de mic filosof (de ex. acum ceva vreme vroia sa stie cum s-au 'facut' toate, 'lumea'? si chiar aseara m-a intrebat 'cum s-a nascut D-zeu?' ...si cand i-am raspuns -deloc inspirata- ca asta e o intrebare buna, da' grea... si ca nimeni nu stie... mi-a spus: 'decat cine se gandeste mult?!'... si aici chiar m-a incuiat!.... etc)... dar cu activitatile matematice ne descurcam mai greu (desi vorba aceea, ta-su inginer si ma-sa fizician)... si nu ca n-am fi incercat diverse abordari... Rezultatul... la aproape 5 ani... numara corect doar pana la 5. Atat.
Mokika... imi pare rau ca am citit abia acum despre varicela lui Theo, ca te-as fi sunat.... Sebi a avut varicela cand eram eu gravida in primul trimestru cu Anto si ce greu a fost... dar vad ca deja ti-au raspuns fetele scumpele!
...uf... s-a trezit gazu mic si colicios..... poreclit de fra-su si 'Plangacila'......
JOjo, tu stii ca noi am scris capitole intregi la 'durerea pierderii unei sarcini' si la 'mamici dupa...'. La un moment dat, insarcinata cu Antonio fiind, efectiv n-am mai putut nici macar sa intru sa citesc ce mai scriau fetele dragi, darmite sa mai si scriu ceva acolo... o dadeam in paranoia... Probabil ca cel mai bine ar fi sa iei lucrurile exact asa cum sunt...
chiar urla Anto si nu mai pot sa-l ignor.... mai aveam de scris, dar nu mai pot zabovi aci........
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!!!!!!!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Sa nu uit:
La multi ani cu sanatate si copilarie fericita, lui Viktor Mihai, zis si Pupicu!!!!!!!!!!!!!!!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isidora spune:
Multumesc din suflet Camelia,am inceput sa corectez reeditand ...dar e f. mult si mai incerc diseara....Ioan is all over me...
mocutza spune:
LA MULTI ANI PUPICU....SA CRESTI MARE SI VOINIC!!!!
Isidora foarte interesanta metoda Montessouri, pacat ca nu pot citi tot si imi imaginez ca iti este destul de greu sa corectezi atat de mult.
MOKIKA am vazut o domnisoara junioara finuta si draguta.Sa iti traiasca ...sa fie sanatoasa....
Am intrebat mai devreme daca voi scoateti copilasii mici mici afara la sub 0 grade.
Eu am o temere ...specifica unei mame panicate si paranoice......dupa ce am terminat cu faringita si eu si balerina ...acum are mama si imi e tare frica sa nu ia pentru ca maine mergem la vaccin.....pana una alta mama sta izolata intr-un dormitor...dar totusi ....
Imda.... se pare ca daca nu am probleme mi le fac singura...
Avem aici "2 burtici de ras" http://good-times.webshots.com/album/567912466sXurzW facute in seara asta.
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
madaluta spune:
Pupicu, multa sanatate si sa ai parte numai de lucruri frumoase! Felcitari angi pentru un flacau asa mare si frumos! sa fiti fericiti totdeauna,asa cum ati fost in priumul an alaturi de minunea voastra!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
noi am revenit din plimbari, dar....fara copii...bunicii s-au gandit sa ne dea si noua o mica vacanta si ne-au convins sa lasam nepotii la ei, asa k darius e la ai mei, iar briana la soacra-mea...Stiam k imi va fi foarte greu fara ei, dar totusi nu credeam k atat de mult...
suntem acasa de vreo 3 ore si nu stim ce sa facem..n-avem niciun rost. deja am vorbit de cate doua ori cu fiecare bunica la telefon , iar webul maica-mii e deschis nonstop sa-l vad pe darius ...Planul a fost sa-i lasam de revelion si inca o saptamana dupa ca sa mergem si noi cateva zile la mune, dar nu cred k voi rezista atat...sau poate ma voi obisnui..cine stie?
Interesanta discutia despre montessori si recunosc k nu stiam prea multe despre acest concept..voi avea timp zilele astea sa studiez mai aprofundat.
isidora: te rog trimite-mi pe mail articolele k sa nu mai fiu nevoita sa le descifrez...trimit Pm cu adresa.
daria-ioana: am vazut k ai scris in capitolul trecut, dar n-am avut timp sa-ti scriu atunci..cred k te-ai simtit putin ignorata nu?
Imi pare rau daca ai simtit asta, dar nu a fost cu intentie. Multe fete sunt mai noi si nu te cunosc, de aceea a lipsit entuziasmul revenirii tale... Inca o data imi cer scuze k nu ti-am scris atunci si te rog sa nu te superi si sa ne mai scrii despre tine, despre Casandra si Darius. sa stii k avem multe de invatat de la tine , caci noi, mamicile cu 2 copii ne cam plangem pe aici, dar eu mereu ma gandesc la tine si ma inteb cum te descurci si cu doi mititei si fara sot...
Mokika: daca itit mai trebuie ketof am eu o sticla neinceputa. am cautat tot orasul si am gasit tocmai la farmacia de langa mine (city farm) si am luat 2 .
Despre problemele cu crina, nu stiu ce sfaturi sa iti dau, dar ma rog din tot sufletul sa gasesti metoda potrivita si sa rezolvati situatia...Eu si acum ma comport uneori fata de ai mei k o adolescenta si chiar am impresia k am dreptate...Sunt lucruri ramase nerezolvate in acea perioada si probabil si o imaturitate din partea mea asa incat,ori de cate ori stau mai mult de 3-4 zile acasa incepem sa ne certam...
andicu: concediu placut si distractie maxima....pentru linistea voastra, ma gandesc k nu l-ati luat si pe filip, nu?
Chiar, cam de la ce varsta e recomandat sa iei iarna copiii la munte?
Eu as fi vrut sa-l luam pe darius, dar nu stiu dc ii fac vreun bine sau mai mult rau, tinand cont k in ultimile 3 luni a fost racit de 3 ori...
mav:nu te mai stresa cu numaratoarea lui sebi...e un copil prea inteligen si inventiv k sa-ti faci o problema din atat...
daca tii neaparat sa invete sa numere invata-l printr-o poezioara ..dar cred k toate astea trebuie sa vina de la sine , nu sa-l fortezi..Vor gasi educatoarele metode la timpul potrivit...
jojo:cred k nu ar trebui sa te mai streseze in perioada asta problemele fetelor de pe forum...Trebuie sa fii putin egoista si sa nu mai pui la suflet totul...
Au si ele temerile lor datorita povestilor pe care le tot citesc. Mie, forumul acesta mi-a facut mult, mult bine, dar si rau...Cred k am devenit ipohondra din cauza lui...
Mamacita: cum mai stati cu raceala k la noi a cam trecut...Speram sa treaca si la voi si sa nu mai revina niciodata...
Stii ceva despre Lantigen B? noua ne-a fost recomandat, dar nu stiu ce sa fac, mai ales dupa discutiile pro si contra vaccinurilor( fie si orale, cum e acesta)
Umflatel:multa sanatate si sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav..Si eu am uneoriceva asemanator, de vomit de durere... dar pentru k sunt destul de rare nu "m-am cautat". Am pus pe seama faptului k ma mai spal pe cap si apoi ies afara....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!