Gravidute si mamici de Constanta (39)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
salutare si bine v-am regasit...cand am avut si eu timp liber de forumit, mi s-a stricat calculatorul...Inca nu l-am reparat, dar cip a imprumutat un laptop de la un coleg pt k avea nevoie...
Intre timp l-am adus pe darius acasa si peste vreo 2 zile mergem sa o luam si pe briana pentru k se pare k nu-i prea prieste in deplasare( i-a revenit raceala), plus k imi este cumplit de dor ...As fi plecat de azi dc maine nu era ziua nasei noastre si nu ar fi"obligatiile" astea..
andicu: care din aparatele acelea l-ai comandat?...vreau si eu si n-am avut timp sa studiez prea bine oferta.
Cat despre petrecerea voastra de la munte ..m-ati innebunit... cel mai adevarat revelion din cate am vazut pana acum..ati fost de nota 20..
Voiam sa te intreb si cum este partia din Bran pt k noi azi ne-am hotarat sa mergem acolo, desi initial voiam in Parang la Ranca.ai retinut cumva nume de pensiuni din apropierea partiei?nu as vrea sa ne cazam prea departe si sa ma car cu schiurile in spate pe acolo k nici nu ajung bine si sunt epuizata, la ce conditie fizica am eu...
Tot eu intrebam mai inainte dc l-ai luat si pe filip, caci suntem in dubii dc sa-l luam sau nu pe darius( de briana nici nu poate fi vorba). Inca nu suntem hotarati, dar inclin sa cred k nu..
Cine merge la munte saptamna viitoare? haideti, poate facem o gasca..ce ziceti???Noi mergem cu inca 2 famili, dar imi place la nebunie sa fim cat mai multi( adoram taberele studentesti...)
off, eu visez munte si fi-mea e iar cu mucii in nas si cu febra 38...
luna asta a tinut-o asa aproape continuu, cu toate tratamentele posibile...Nu stiu cum de i-a revenit k doar ce-i trecuse si nici afara n-a scos-o si nici in contact cu alte pers bolnave n-a fost...sper din tot sufletul sa nu-l apuce si pe darius iar k o iau razna...
dana(dandusa): la multi ani sa traiesti cu numele...(eu una stiu k de sf iordan se sarbatoresc si Danele, nu? sper sa nu gresesc).oricum, niste urari de bine cred k nu-ti strica..si niste virtuali macar.am vrut sa va vizitam azi, dar am avut musafiri, apoi a dormit darius 3 ore si a trecut ziua...
daria Ioana: pentru casandra . toate gandurile noastre bune, acum de ziua ei
cryssy:cred k de-acum ai si nascut, asa k nu mai pun majorete sau nu mai scriu de-alde "nastere usoara, curaj, etc>, ci iti doresc din suflet sa ai un copil sanatos, cuminte si mancacios
cred k am scris un mesaj cat o zi de post si n-am raspuns nici macar pe jumate ...il trimit sa nu cumva sa-l pierd si continui in urmatorul...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ontica Camelia spune:
La multi ani Ion si Ioana! Multa sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Salutare ! Andreea, ooff, sanatate lui Matei! ce DD s-o intampla de o patiti asa des??!!! mi se face mie pielea de gaina cand te citesc, pt puiul mic!!! Poate te ajuta cu ceva: Ati auzit de aparatul de aerosoli pe baza de particule de sare, SALIN ? cumnata mea a comandat pt baietelul ei care racea f des si de 6 luni nu mai are probleme! azi ne-a venit si noua, abia astept sa-l pun la Filip in camera, ca si el face rinitele alea afurisite tare des! Uitati www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank">aici detaliile despre aparat. Cica face minuni, in timp, si la adulti si la copii. Daca citesti detaliile e recomandat pt multe afectiuni, in special cele respiratorii. Valabil si pt restul mamicilor interesate, cu copii care racesc des. |
intervin in legatura cu Slinul. Noi am cumparat acum 1 an, cand nu mai stiam ce sa-i facem Alexandrei, care era mereu mucioasa si racea des. In primele zile am simtit acel aer sarat, dar dupa o saptamana gata, era mai sarat aerul afara. Pe langa asta usuca aeru in camere in care este instalat de nu se poate. Am luat si filtru de schimb si tot nici-o schimbare in actiunea lui asupra Alexandrei sau a noastra. Dupa un timp am discutat cu persoana care ni-l recomandase si mi-a spus ca nici ea nu a fost multumita. Concluzia: eu il tin pe post de bibelou, ramane la latitudinea voastra sa hotarati daca il achizitionati sa nu.
Multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
madaluta spune:
dandusa,isidora ,jojo: la multi ani copiilor vostri, sa va traiasca si sa fie mandri k au un asa nume frumos....
si noi sarbatorim(cu gandul) onomastica alaturi de voi, caci la botez, am tinut neaparat sa ii pun si Ioana alaturi de briana-amelia, pentru k mi-a placut f mult si pt k voiam sa aiba si ceva sfant...
Daca mai avem sarbatoriti cu numele de ion(a) imi cer mii de scuze k nu i-am nominalizat, dar memoria mea blonda doar trei a retinut...
aseara n-am mai apucat sa continui mesajul k mi-a cazut netul... parca am avut o presimtire de am trimis mesajul acela lung k m-as fi ofticat apoi...
Andreb:nici nu stii ce rau imi pare ca iar treceti prin probleme...chiar nu stiu cum i se pot intampla unui copil unui copil atat de multe intr-un timp atat de scurt...
Vorbesc de voi, dar nici noi cu briana nu suntem mai departe...are laringita acum si iar e pe antibiotic.... a doua oara in mai putin de 30 de zile..maine mergem sa o aducem acasa desi nu stiu cum ma voi descurca pt k in scurt timp vom avea tatic de w-end pt 3 luni. dar acum ma rog sa fie copiii sanatosi k ma descurc eu pana la urma...dar dc mai sunt si bolnavi o sa o iau pe campii...
multa, multa sanatate si voua
camelia: chiar m-ai pus pe ganduri cu aparatul asta...
lulu:i-am facut ROR-ul lui darius acum vreun an, desi am fost cu inima stransa. multumesc lui d-zeu k nu a avut reactii adverse nici atunci si nici acum..sper sa nu se inample nimic nici in viitor....stiu k puteti opta si doar pentru varianta simpla a lui, adica rujeola sau rubeola( nu mai retin exact)....
Nastasie:mai bine trageai tu ravasul care i-a picat lui doc in placinta mea....oricum, sper sa va inmultiti cat mai curand cu sau fara ravas
mav, ina, dandusanu mai ziceti nimic???
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
diana2242 spune:
buna tuturor si in primul rand la multi ani!si in al doilea rand eu sunt putin cam noua pe aici si as vrea sa va intreb ce stiti de dr:Chazli,eu sunt acum pacienta lui si vom naste impreuna dar fiind la inceput nu stiu f multe si as vrea sa ma informeze si pe mine cine si ce stie despre el si mai ales cum este la nastere asista sau nu vine si in Cta sau treb sa mergem noi in Cernavoda,cum este spitalul in Cernavoda etc.tot ce se poate ma intereseaza.v-am pupat si mai vorbim de acum
lulu77 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatorilor ,(isi,jojo si restul...)
diana ,despre FAWAZ sunt convinsa ca vei primii detalii.....eu iti pot spune mai multe despre el ,abia maine ..cand sunt programata la un control ,primul du el ,dar din recomandari e un mare OM .
Despre spiatalul din Cernavoda, numai de bine,mama sta in Cernavoda ,am ajuns si eu odata in urgenta din Cernavoda,prietena mea a nascut in Cernavoda ,si sincer ,nu se compara cu ceea ce este in Cta.....
madaluta ,nu stiu care ar fi varianta simpla a vaccinului ,stiu ca odata il facea Cantacuzino ,pe cel ptr rujeola.Se mai gaseste oare?
Sunt intr-o mare dilema ,si mai ales ,la 5.5 luni LUCA a avut Roseola sau Rubeola ,zic SAU ptr ca un medic mi-a zis ca e Roseola ,altul ca e Pojarel (rubeola) ....
Cat despre munte ,noi am fost cu LUCA de cand avea 3 saptamani ( si am fost de atunci de inca 3 ori ) si s-a comportat exceptional ,a fost chiar mai cuminte decat acasa ,dar am fost si cu familii cu alti copii si a aavut ocupatie.E drept ,ultima oara (in august) s-a cam plkitisit pe drum ,dar ...ne-am descurcat.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastasie spune:
adina, sa va traiasca printul cu numele.
la multi si celorlalte mamici si tuturor celor ce poarta numele de Ioan.
eu imi sarbatoresc sotiorul azi,adica dupa masa cand iese de la servici.
mada,am "prestat" bine luna asta.acum pe 19 trag mari sperante sa nu-mi vina.daca stiam ca dureaza asa mult ma lasam de pastile mai din timp.toata problema e ca nu vreau sa depaseasca cu mult diferenta de 5 ani intre ei.toti(inclusiv eu) vrem fetita mai putin sotul care cred ca ar chiui de fericire cu 2 baieti.si mie mi-a placut mult ioana la fete.
eu sunt tot ingropata in hartii.nu stiu unde sa ma mai impart.
kriss, tot nu ai net?ce face pupi?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andicu spune:
La multi ani de Sf. Ion!
Doresc tuturor Sarbatoritilor , si in special lui Ioan de Adina(Isidora), Theodorei Ioana de Jojo, lui Iannis de Eris( deduc ca tot de la Ion vine ), Daria Ioana,la multi ani cu intarziere si pt Casandra, la implinirea primului anisor! si nu in ultimul rand, si pt Dandusa(n-am retinut exact care din puii tai este Ion ). pt toti!
Mada, la Bran partia e cam naspa pt incepatori, e abrupta si mare, dupa parerea mea, exista teleski pt urcare cat si centre de inchiriat echipament. Daca vreti sa va cazati aproape de partie, cauta vile in zona Poarta, aceea e zona care duce la partie. O sa-ti dau pm cu vila la care mergem noi de obicei ( de revelion nu am fost acolo, ca a cerut mult).
Cu Salinul, eu am auzit din 2 directii ca lumea e multumita, eu l-am luat, sper sa nu fi dat banii degeaba. Atat noi cat si cumnata cumnata-mii l-am luat pe cel mare, Salin Plus, noi pt ca avem camere mari, ea sta la apartament si a zis ca mai bine mai mare in caz de nevoie. Pot zice doar ca de 2 zile de cand il avem, cand doarme, Filip respira mai bine, cand se trezeste, ii curg mucii (ceea ce nu s-a intamplat in 5 zile) si apoi, in restul casei, daca sta, i se infunda iar..pt mine e un punct in plus. Mai departe, om vedea (acolo scrie oricum, ca rezultatele se vad in timp, nu imediat).
Fiecare hotaraste cum vrea, e alegerea voastra, eu doar am venit cu o idee de ajutor, venita din surse de incredere mie.
Iar la munte cu Darius...daca vreti relaxare, lasati-l acasa!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
in primul rand pentru toti cei care poarta numele de Ioan sau Ioana
Noi suntem bine, tot fara net sper sa rezolvam in cel mult o saptaman
Nu am vazut poze. nimic nimic Va multumesc [t urarile de ziua lui Pupicu cine vrea sa vada cum a fost la mot si poze am postat pe blog
Lulu am vazut ca intreba de ROR si mie imi era ff teama si Dumnezeu a avut grija sa nu ma lase pe mine sa hotarasc, a ales EL, Pupicu e alergic la ou si am scutire si pt vaccinul de 1 an si pt ROR
Va pupic dulce
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
AndreB spune:
nu stiu de ce va e asa de frica de ROR. Preferati sa faca copilasii rujeola si sa moara in spital? (am discutat astazi cu un pediatru despre asta) Imi spunea ca anul trecut, din cauza tiganimii din Constanta care nu se vaccineaza de nici un fel si care infesteaza locuri de joaca, copiii in parcuri, au venit in spital copii intre 5 luni- si chiar mai mari infestati(dintre cei fara vaccin facut), unii au murit, altii abia au iesit din situatie. Nu e o gluma, stiu ca sunteti cateva impotriva vaccinarilor, dar atata vreme cat timp aveti copiii normal dezvoltati, fara alergii,rujeola in anumite situatii dictate de varsta mica a copilului( sub un an si pana la 3-4 ani) este atat de periculoasae cele mai multe ori duce chiar si la deces).
Matei nu are alergii la ou si cand termina investigatiile dupa convulsie si va fii in stare de sanatate maxima o sa-l faca (probabil la un an jumate - si 7 luni). Dumnezeu sa fie cu noi!
Un motiv in plus:http://www.evenimentul.ro/articol/vaccinul-ror-singura-salvare-in-fata-bolilor-copilariei.html
despre efectele adverse si la cine se intampla:http://www.levaccinazioni.it/Professionisti/MPR/Files/D8%20-%20Eventi%20avversi%20MPR.ppt
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf