Gravidute si mamici de Constanta (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Of Andreea!Chiar daca nu am intervenit des in acest forum ori de cate ori am avut ocazia am intrat si am citit, inclusiv prin ceea ce ati trecut voi, drumurile la Bucuresti, racelile, astmul lui Matei..etc etc.
Nu pot decat sa ma rog pentru voi, sa va puneti cat mai repede pe picioare.Nu stiu, nu stiu ce sa mai zic!!

Sper sa va fie de folos....eu am acest acatist si il tin la capataiul Anei.

RUGACIUNE

Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita sfintilor, de lumina cereasea umplandu-te. Acum, in marirea cereasca vietuind si inaintea Imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al boliior sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine. Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bine-placuta a harului duannezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste cu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam numele cel sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chryssy spune:

Ce faceti fetelor?
Am revenit si eu cu vesti.Azi la ora 10 dimineata ma internez,iar undeva dupa 1 ma opereaza
Cel mai frica imi e de anestezie...eu nu sunt operata de nimic si nu am avut treaba cu asa ceva.
Va urez o zi buna,copii sanatosi si sa ne auzim cu bine pe saptamana viitoare cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza !
In primul rand ANDRE imi pare nespus de rau ca treceti iar prin nopti nedormite ,febra si toate cele ,dar vorba lui doc ,incearca totusi alt pediatru ,inca o parere nu strica .In Cta ai fost la un pediatru ?
Eu am mare incredere in Dr Sima ,si apoi in Fasie (desi e cam ciudat si f radical ,in chestii de urgente gen febra etc este f profesionist).
E bine ca actionezi din timp cu Desitin ,dar stiu ca este cam tare si nu este recomandat asa des ....parerea mea .
Luca a avut o singura data 40.1...atat am rezistat sa ma uit ,ca am scos imediat termometrul ,si atunci am stat in cumpana daca pun sau nu Desitin(copilul era ok ,radea ,vioi ,asa este oricum el in general cand are febra) .
SANATATE MAXIMA!

ChryssySA INTELEG CA AZI E ZIUA CEA MARE ?
TINEM PUMNII SI ASTEPTAM VESTI !

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Chryssy!

Andreea, multa sanatate lui Matei!

Isidora, la LeBaron am inteles ca serviciile lasa de dorit.Sotul meu zice ca in oras drumurile de legatura spre Bistrita si Piatra Neamt sunt refacute.In orice caz, cele de langa partie sunt proaste.Totusi a fost o placere sa traversam Mestecanisul fara gropi.Cel putin la intoarcere am reusit timp record, Dorna-Bacau 3 ore.Legat de drum lung cu copii in masina, noi recomandam mersul noaptea.E super, drumul e mai liber, copiii dorm in scaunele lor.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

madaluta , si restul care urmeaza sau ar fi trebuit sa faca ROR-ul ...l-ati facut ?
Sunt in ceata ,sunt nehotarata in privinta acestui vaccin .....

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare !

Andreea, ooff, sanatate lui Matei! ce DD s-o intampla de o patiti asa des??!!! mi se face mie pielea de gaina cand te citesc, pt puiul mic!!! Poate te ajuta cu ceva: Ati auzit de aparatul de aerosoli pe baza de particule de sare, SALIN ? cumnata mea a comandat pt baietelul ei care racea f des si de 6 luni nu mai are probleme! azi ne-a venit si noua, abia astept sa-l pun la Filip in camera, ca si el face rinitele alea afurisite tare des! Uitati www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank">aici detaliile despre aparat. Cica face minuni, in timp, si la adulti si la copii. Daca citesti detaliile e recomandat pt multe afectiuni, in special cele respiratorii.

Valabil si pt restul mamicilor interesate, cu copii care racesc des.

Arabela, vazut vitejii pe schiuri! as vrea si eu peste 2 ani sa incerc sa-l pun. La 3,5 ani o fi ok sau e prea devreme??!

Chryssy, nastere usoara si bebe sanatos, iar tie , refacere rapida si mult laptic! . Asteptam vesti. Scuze ca nu te-am trecut pe lista, caut detaliile din urma, sper sa le gasesc.
.

Isi, ai pm.
Alina, ieri mi-a cazut netul cand vb si n-am mai apucat sa intru seara. Nici noi n-am facut ROR-ul inca, desi a implinit pe 27 dec 1an jumate! asa nu-mi vine sa-l faac! da mi-e teama si de Rujeola si Oreion, ca deh, e baiat.

Noi, tot mucosi, ne-a schimbat trat. dna dr, eu ii dadeam ce a primit la ultima raceala, sper sa ii treaca nasucul, ca aseara ne-a terminat. N-a vrut sa doarma, sforaia la greu, abia respira, desi ii curatasem nasul+Colargol+ Olynth in priza, abia la 12 noaptea s-a culcat. Frate, cum sforaie,l-a intrecut pe tac'su! dimineata n-am putut sa stau langa el, imi zumzaiau urechile!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Andicule, stii ,si noi am trecut prin faza de mucii de la albi la galbeni la verzi si iar albi si tot asa ,vreo 3 saptamani de innebunisem eu ,dar saracul copil.Vb cu Dr Sima ,si ea mi-a recomandat sa ii fac lui LUCA un exudat nazal, sustinand faptul ca Luca nu este deloc bolnavicios ,si chiar si ea era mirata de acel epidos de muci.Mi-a recomandat acel exudat ,se poate s afii luat de undeva un stafilococ,un streptococ, care am inteles ca se poate trata cu homeopate.Maine facem exudatul.
Si eu intentionez de mult sa achizitionez un aparat salin ...cred ca o fac cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

chryssy

sa vii cu vesti bune si un copil bucuros, mancacios si care mai si doarme!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cryssy,

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Chryssy sper ca esti ok atat tu cat si bebe.....asteptam vesti cat mai curand......

Nu am mai intrat.......dar am citit.... am si scris dar niciodata nu am terminat....ca doar am copil mare care nu vrea sa mai stea nici intre perne ci numai in picioare.....am facut si febra musculara la maini...

ABIBRINZA
nici pitcul meu nu mai vrea mar ras de cand ii dau legume, dar nici nu ma obosesc sa ii dau sa manance pentru ca sucul il bea foarte bine si nu mai are probleme cu scaunul.Cand manca mar ras se chinuia puiul de ea sa faca kk.Cand o sa manance cartof si carne atunci mai incerc cu marul, poate o sa ii placa (i-am bagat si cereale, si biscuite dar nimic...ea tine gurita inchisa bine de tot..si un mesaj mai bun ca asta ca nu vrea cred ca nu ma facea sa pricep...)

ANDRE
deja am disperat eu citind ce se intampla cu Matei.. ce sa mai zic de tine.......FRATEEE...dar cand se mai termina!! Sanatate multa......rabdare...

DOCDECAP
cine te-a convins cu steriletul ca ei eu vroiam dar medicul mi-a zis ca momentan sa continui cu pastile ca "poate mai faci si tu un copil, doar nu te opresti la unul"...DECI????....

LULU
m-am delectat cu pozele voastre....ihhm....cel mai mult mi=a placut cea in care bebe musca din paine ..sau incerca..

Gata...deja mult...trebuie pregateala mare cu biberoane pentru
pitic...

AAAAAAAA si bineinteles ca am vazut si poze cu piticul MADALUTEI care facea gogosi si cu fratorii scumpi ai lui MAV...simpatici foc....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput