Gravidute si mamici de Constanta (39)
Raspunsuri - Pagina 11
mav spune:
La multi ani, 2009!
Tinna, La multi ani frumosi, cu sanatate si copilarie fericita, pentru Andrei!!! Te imbratisez cu drag!
...cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze... cu bradut si copii cuminti.....
Mada, stai linistita, nu postez nimic de la Rev.
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI FETELOR!!!
Sa dea D-zeu ca 2009 sa fie anul in care tot ce ati visat pana acum sa se implineasca! Anul 2009 sa va aduca sanatate, liniste in suflete si multe bucurii langa cei iubiti!
Tinna S. spune:
Multumesc mult pentru felicitarile de ziua Andreiushului meu! Azi a facut 8 ani! Parca nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul de cand am devenit mama pentru prima oara in viata mea, si cata fericire mi-a putut aduce copilasul meu iubit!
Asa ca azi am petrecut de ziua puiului meu... a fost o zi deosebita, pentru ca e prima aniversare a lui Andrei la care participa si Luca mic si neastamparat...
Va pup mult,
Tinna S. spune:
Am lipsit zilele astea de pe forum pentru ca am plecat pe neasteptate la munte, si n-am avut internet...
Am plecat imediat dupa ziua mea (pe 26 dimineata) si ne-am intors pe 30 seara. A fost tare frumos, copiii (mai ales Andrei) s-au tavalit prin zapada si s-au dat cu saniuta (de fapt si eu m-am dat cu sania cat sunt de mare ).
Ma bucur ca am reusit sa mergem la munte in iarna asta, mi-a prins tare bine sa ma mai relaxez putin dupa stresul din ultima vreme...
Sper sa reusesc sa pun cat mai curand si poze.
Tinna S. spune:
In timpul cat am lipsit a avut loc un eveniment important, si anume Pupicu mic a facut un anisor!
Asa ca desi cu intarziere, ii urez si eu din suflet La multi ani, sa fie iubit si fericit toata viata si sa le umple inima parintilor lui numai de bucurie!
Tinna S. spune:
Vad ca vorbiti de Revelion... ma bucur ca v-ati distrat si v-ati simtit bine!
Noi anu' asta am facut un Rev de pensionari, acasa doar noi... N-am avut cu cine lasa copiii asa ca nu ne-am facut planuri...
Da' las ca am recuperat azi partea cu distractia, ca v-am zis ca am petrecut de ziua puiului meu...
Mav , tare scumpi sunt baieteii tai, am vazut pozele! Vad ca Sebi e in continuare pasinat de roboti (ca si Andreiul meu de altfel ), iar Antonio e un bebe asa de dulce! Si tu am vazut ca arati tare bine, se vede din poze ca esti fericita!
Fetelor, stiu ca eu nu prea am fost activa in ultima vreme, dar mi-e tare dor de voi, sa va mai vad live! Asa ca daca va mai intalniti acum in 2009 sper sa ajung si eu la intalniri! Din pacate eu nu sunt o fire extrem de sociabila, de multe ori mi-e rusine sa ma bag in sufletul omului, sa fiu prea insistenta, mi-e rusine sa dau telefoane de frica sa nu deranjez... Dar sa stiti ca de multe ori m-am gandit la voi, si chiar si atunci cand nu am mai scris nimic pe forum v-am mai citit din umbra ca sa mai aflu vesti despre voi...
Chryssy spune:
La multi ani tuturor! Fie ca noul an sa fie mai bun decat cel ce a trecut!
Ina78 inca mai sunt la gravidute...dar cu zile numarate
Azi am facut 40 de saptamani,adica vineri pe 2.Problema e ca nu am colul deschis de nici o culoare,iar daca nu se intampla nimic pana la sfarsitul saptamanii,luni imi iau bagajul si ma mut la spital si ne decidem atunci daca imi forteaza nasterea sau imi face cezariana.
In principiu as opta ptr cezariana decat sa imi forteze nasterea ptr ca am inteles ca m-as chinui foarte mult si in afara de asta toata lumea zice ca am sanse mari ca pe urma vreo 2 luni sa dorm din picioare,sa nu mai stau in fund
Voi ce ziceti?
Referitor la Revelion....am stat in casa de una singura ,inrosind telefonul .... nu am avut o intrare prea spectaculoasa
Adryana_4u spune:
Am pus o pozica -doua - trei cu noi de Revelion, daca vreti sa le vedeti, la Eu sunt Bianca
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Maia37 spune:
La multi ani pe 2009!Anul Nou sa va aduca sanatate,realizari si bucurii!
Noi am crescut marisori avem 10 luni si 4 zile ne-au iesit si 4 dintisori,papam lapte de la mami inca.Aici e o problema ca nu vrea sa accepte ca supliment alt lapte desi incercarile mele toate s-au finalizat cu un esec.De 4-5 ori pe zi suge san si cele 4 mese cu mancarica.Merge in 4 labe si se ridica din pozitia sezand in picioare fara sprijin.Speram sa mearga mai repede in picioare.Va pupam si va dorim numai bine si sper sa am timp sa intru mai des
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
docdecap spune:
salutare in 2009!!
noi de revelion am fost pusi pe 'colindat', aveam de gand sa mergem in portul Tomis, dar am fost primiti cu mancare buna-buna si mai aveam si o durere de cap nashpa tare, si numai stat in frig imi trebuia. plus fusta scurta si ciorapi plasa...
madaluta, stiu ca tu ai fost discreta, dar totusi...
sa stiti ca ravasul cu 'iubire' l-a tras sotzu', au am avut parte de 'copii' si 'betie'. asta ca sa stiti dinainte cum se vor desfasura ostilitatile . mai am acasa placinta cu ravase, ma credeti ca mi-e si frica sa mai mananc??
am vazut poze multe si frumoase, si filmulet cu bulinutza de mocutza care rade de te innebuneste!!
sa aveti un an bun, cu bucurii si impliniri si fara socuri majore, numai asa, chestii marunte de le aduce viata.
si La multi ani pentru Andrei, care mai face un anisor, sa fie mare si voinic!!
v-am pupat,
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete